Да се оплачем...

• 7 407 033
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 4 560
Пристигна... Местастази в белия дроб и ЛВ. Явно ракът ще победи татко... Sad
Sad Cry Hug следях, чакай да пишеш... Бъди силна, бъди и заради него. Не знам какво да ти кажа, този рак е навсякъде около нас.
(Какво е ЛВ)

# 4 561
Лимфни възли. САмо 5 месеца след уж превентавната химиотерапия, уж всичко изчистиха при операция, уж химиотерапията беше за всеки случай, той и изследванията му бяха перфектни...

# 4 562
Sad
А за лъчетерапия говорят ли докторите?

# 4 563
  • Plovdiv
Камелия, много съжалявам за лошите резултати  Hug

Оплаквам се, че днеска хора, които са ми близки ме накараха да се почувствам ужасно. Конкретно става въпрос, че коментираха ние кога най-после ще имаме бебе, че всички покрай нас са бременни. Подчертавам, че сме женени от 3 месеца и правим опити, но за сега няма резултат. Кофтито е не само коментара, а че беше докато бях до тоалетната и като се върнах ги чух. После някой на масата каза "Тихо, че идва". Чудя се дали довечера да кажа на мъжа ми или да си преглътна сама, защото реално са негови приятели.

# 4 564
  • sf
Аз бих му казала  Crossing Arms  Много мразя такива несъобразителни хора  Rolling Eyes

# 4 565
  • Другата България
Камалия, съжалявам...... Confused

Po3u, и аз бих те посъветвала да отидеш, да не чакаш! Peace

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 18:50 от Merri_An

# 4 566
Чоплих се на едно място, сърбеше ме, мислех си, че е раничка, то се оказа бенка... И сега ме боли като я пипна, чудя се ако не ми мине до няколко дни дали да не отида на дерматолог.
Нито е голяма, нито нищо, само ме боли като разранена пъпка с бенка отгоре.

Вероятно не е нищо притеснително, но за да избегнеш възпаление или друг проблем, аз бих те посъветвала да не чакаш няколко дни, а да отидеш още утре.

# 4 567
  • При семейството си
Скапах се, физически и психически, когато наистина нуждаещи се, най-близките ми хора имат нужда от мен. И не мога, не мога да се събера, да си помогна, поне малко, привидно да се съвзема.

# 4 568
Камалия, съжалявам.
Една приятелка ми даде координати на хора предлагащи билкови продукти, имат и сайт, изготвиха ми програма за татко, излизат около 100ина лв всички продукти на месец. Мисля има подобрение, той отказва да си прави повече изследвания, т.е. не знам резултатите му как са. Ако искаш пиши ми на ЛС, ще ти дам координати.
Отделно има страхотна смес, действаща, като имуностимулант и полезна за белите добове:
10 яйца, добре измити, сурови, се заливат със сока на 2кг лимони/ да не се слага в метална купа, може в стъкло или пластмаса. Престоява в хладилника 7 нощи, на 8 ден се счупват яйцата и се махат черупките, част от тях са се разтворили, слага се малко бебешко бурканче мед и се пие по една кафяна чашка преди хранене 3 пъти на ден, стига за 4-5 дни. Може да се пие нон стоп, няма ограничение, хубаво е да се прави поне месец.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 15:02 от aniram***

# 4 569
За твори път попадам на тема за секс на деца от педофил М**** му стара полиция няма ли поне за такива неща? Да проследят профила и да го арестуват тоя извратеняк  Sick Sick Sick

# 4 570
За твори път попадам на тема за секс на деца от педофил М**** му стара полиция няма ли поне за такива неща? Да проследят профила и да го арестуват тоя извратеняк  Sick Sick Sick
Е те тукинка го изтипосай чичето: http://www.cybercrime.bg/bg
Това е официален сайт на МВР.
Ще вземат под сериозно внимание сигнала ти.

# 4 571
Благодаря ти, но след като докладвах темата на модератор  я изтриха веднага. Видя ли пак такова нещо ще пусна сигнал на този линк. Въпреки, че само преди месец имаше подобна тема пак Sick

# 4 572
Благодаря ти, но след като докладвах темата на модератор  я изтриха веднага. Видя ли пак такова нещо ще пусна сигнал на този линк. Въпреки, че само преди месец имаше подобна тема пак Sick
И все пак напиши им какво си видяла и какви са ти впечатленията. Най-малкото ще те посъветват какви действия можеш да предприемеш следващия път, когато срещнеш подобен случай. Peace

# 4 573
Едва от два дни настана студ и вече лятото ми липсва ( не че се почувства особено осезаемо тази година...) и като си представя какви месеци следват, направо ми се иска да можех да се хибернирам...поне до пролетта Tired

# 4 574
Ох, аз имам някакви проблеми с цикъла, идва ми през 3 седмици...имам записан час, ще ходя на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт