Да се оплачем...

• 7 442 935
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 290
Оплаквам се, че сайтът на Търговския регистър днес ме докара почти да колабирам от бяс. Ега ти тромавото нещо, два часа ми отне работа, която нормално се върши за 10 мин.

Нормално, последни дни  Mr. Green България все пак, всеки чака до последно

# 13 291
  • Варна
Аз по принцип съм от хората, които даже твърде рано подават всичко, но този път имаше голям фал с компютъра, на който са инсталирани сертификатите и подписа и го оправиха едва вчера. За съжаление отнесох негативите от това.

# 13 292
Който е измислил сутиените, особено тези с банелите, е мазохист, или садист, зависи дали е жена или мъж.      #2gunfire
Дано се пържи в деветия кръг на ада во веки веков!     Twisted Evil
Недей така. Някои от нас, с по-малки бюстове, го благославят  Party
Оф, ако бях благословена с малък бюст и възможността да го разхождам без сутиен,  такъв  никога нямаше да влезе у дома.Просто щях да забравя за съществуването на този  артикул на пазара.
Ама не би!     Mr. Green

# 13 293
  • София
Не съм спала особено, а днес ми е последен ден на курса и трябва да довърша сума неща.
Освен това цялата менажерия в нас ме дразни.
Освен това ми се въртят някакви мухи в главата, сънувам някакви сънища... Embarassed

# 13 294
Оплаквам се, че сайтът на Търговския регистър днес ме докара почти да колабирам от бяс. Ега ти тромавото нещо, два часа ми отне работа, която нормално се върши за 10 мин.
Сутрин рано и след 16,30 върви като по вода, аз изчаквам и тогава влизам, за да не си късам нервите.

# 13 295
Оплаквам се че от сутринта в 4:30 ч та до сега не е спирала силната музика (с нюанс на цигански ритми) от някоя къща около блока ни.

Оплаквам се и от редовно неправилно изказваните изречение в "Съдби на кръстопът" (примерно: Благодаря, за което! ), както и от специфичния им начин на обяснение в предаването (пример: тая майка ми, тоя баща ми, ...). Хващам се, че почвам и аз да говоря не правилно.

# 13 296
  • София
Това е лесно поправимо - спираш да гледаш въпросното предаване.
Аз се оплаквам от повсеместната неграмотност - кеф ти форум, кеф ти новинарски сайт, кеф ти филм със субтитри по ТВ... Освен да спра да чета съвсем...

# 13 297
  • Cyberspace
Почивката свършва. Мрън..
Същевременно искам да се прибирам вече. Няма такова плюююююскане  Tired

# 13 298
  • София
Почивката свършва. Мрън..
Същевременно искам да се прибирам вече. Няма такова плюююююскане  Tired
Ако ще се оплакваме от плюскане, аз съм шампион: на обяд опатках пържола с размерите на средно голяма кърпа за плаж.

Подрани ми, по дяволите. Последните 5 дни от почивката ще зяпам морето от шезлонга  Tired

# 13 299
Много ми беше неуспешен този месец. Половината го изкарах болна, пих и антибиотик, нещо което не ми се беше налагало от близо 9-10 години. Сега пък две-три сутрини се събуждам около 5 и 30 от давеща кашлица, вероятно алергична, понеже и преди ми се е случвало и утре ще посетя личната. Отделно си търся и ортодонт, защото забелязах, че един зъб започва да се закривява. Това пък е проблем, който въобще не съм очаквала да ми дойде до главата, винаги съм имала добри зъби. Толкова съм незапозната с тази тема, но се надявам да има възможност за апаратчета, които не са постоянни като брекетите. Confused
Много неприятно, че всичко едно след друго и все пак не искам да се изнервям, та се успокоявам, че са дребни и обратими проблеми.  Simple Smile

# 13 300
  • I want it all and I want it now.
Оплаквам се от глупостта си. Винаги има и накъде още да изглупея  Wink За съжаление не се уча от грешките си.

# 13 301
ММ навил алармата на единия си телефон за 5.30ч сутринта и той не знае защо, a аз я чух от другата стая Tired

# 13 302
  • through the wormhole
ММ навил алармата на единия си телефон за 5.30ч сутринта и той не знае защо, a аз я чух от другата стая Tired
При мен проблемът е друг. Моята аларма е навита за 5.30 ч. всеки ден и незнайно защо аз често не я чувам, въпреки че е до главата ми. Laughing Добре че все пак крета едва-едва биологичният ми часовник и се включва, когато проспа алармата. hahaha

# 13 303
Привет и от мен! Горещо ми е, уморено, малкия е с гнойна ангина! Спирам го за лятото от градина, ще щуреем вкъщи!
 Ама пък си намерих занимавка докато се гледаме с бебето и съм доволна.
 Ходи ми се на морее! Ходихме 2-3 пъти и само ги гледам как се плацикат доволни.
 Педиатърът ми каза нещо интересно, по принцип тук хомеопатията не я отразяват, не такава истерия като при нас, но миналата седмица са имали конференция на педиатричния съюз в Гърция, на който не е присъствал нито един хомеопат!

# 13 304
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Моето диване пак се преби с колелото. Едва й зарасна раната на лявото коляно, тази вечер го очука пак. Кървища, сълзи, сополи и самосъжаление имаше на килограм.
Утре е рожденичка и ужасно страда, че ще е с ранено коляно.
Как ли не я убеждавах да купим наколенки, но категорично отказва  да носи.
Дано сега да премисли Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт