Да се оплачем...

• 7 413 724
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 19 620
Много досадно - толкова ли всичко друго ви е наред, че дори няма от какво да се оплачете, освен, че сте болни?

Когато човек е болен,особено пък ако е болно детето му,всички други проблеми са бели кахъри.
Оплаквам се,от недоспиване,защото малката е болна от шарка.Даже не от недоспиването,от гадната шарка се оплаквам,много тежко я кара.

# 19 621
Оплаквам се, че не спряхте да се оплаквате! Какви са тези болести, какво е това чудо! Прекръстете темата и да се свършва. Наистина ли ви е толкова интесено всеки втори да пише, че е болен. Голяма тъпня, честно ви казвам. Четете ли наистина кой се бил разболял, кой покашлял и колко Т имал?
Ами аз всъщност не се оплаквам, от това, че сме били болни, а от това, което следва, когато мъжът ми се разболя. Който е виждал мъж с грип, ще ме разбере Simple Smile).
И не пишем, за да ти е интересно, а за да се разтоварим напрежението.

# 19 622
  • София
Вие пък що се оправдавате?
Оплаквам се, че съм болна. И от други неща мога да се оплача, де. Първи работен ден, всичко се е покрило. За какво ли изобщо и аз дойдох на работа?  Rolling Eyes

# 19 623
Първи работен ден, детето има рожден ден, а аз- на работаааа, както винаги
Е, се ля ви...ще празнуваме в неделя, когато пък се очакват -20 и отново не знам дали децата ще дойдат
Стискайте палци да мине добре

# 19 624
  • В полите на Пирин планина
Оплаквам се, че в тема за оплаквания, някой се оплаква, че другите се оплакват ...  Mr. Green

Мохито, като ти е досадно не чети, пък ...  Crossing Arms

# 19 625
  • Варна
Разбира се, че в най-големия студ ще ми се прецака печката в офиса...

# 19 626
  • град-държава
Оплаквам се от единственият ми проблем към момента, че сме болни - бебе, което го повтаря буквално за седмица, аз която съм парцал и съпруг, който поне го понася мъжки. И да, бебето се измъчи от температури и нашите инквизиции да му дадем лекарствата, аз не мога вече да се сдържам и рева всеки път заедно с нея.  Tired Баща ми също го повтаря, дори след АБ преди 10дни.
Зои  Hug bouquet

# 19 627
И аз ще се оплаквам от..
болести.Внука не спира да кашля.И сиропи пи и антибиотик пие и инхалации правим и изследванията са наред и снимка на бял дроб е наред и не спира и не спира да кашля.С трета сливица е , ще я махат ама до тогава все ли така ще кашля.Вече се замислям за бабини илачи, въпреки че и такива сме пробвали.

# 19 628
С трета сливица е , ще я махат ама до тогава все ли така ще кашля.Вече се замислям за бабини илачи, въпреки че и такива сме пробвали.

Синът ми беше с трета сливица като малък, плюс алергия към плесени. Е, няма такава кашлица! Съдираше се дни и нощи наред. Имах чувството, че ще се гътна. Не се гътнах, а той го израстна, дори не се наложи операция на сливицата. Всичко израстват малките гадинки, само преди това ти стопяват нервичките.

# 19 629
Спрете  му сиропите и ще спре да кашля..
Повечето сиропи са отхрачващи, а той като няма какво да отхрачва и зорлен му се събира от действието на сиропа...
И сливицата да махнете пак няма да се оправи в тоз случай.
А АБ за какво е в случая  newsm78

# 19 630
Тази нощ не спахме с мъжът ми. Будувахме като кукувиците... Ни да спиш, ни да гледаш телевизия. Сега съм като парцал. Нямам идея от къде дойде това безсъние Cry

# 19 631
Има такива кашлици, които не спират и не се повлияват от нищо. Синът ми беше така в почти двумесечно бухаме пролетта, сега отново.
 Оплаквам се, че заради гръцкото, биволско, бюрократично спокойствие, една страхотна сделка е пред разваляне, в по-добрия случай отлагане с няколко месеца.

# 19 632
  • София
Тази нощ не спахме с мъжът ми. Будувахме като кукувиците... Ни да спиш, ни да гледаш телевизия. Сега съм като парцал. Нямам идея от къде дойде това безсъние Cry
Превъзбуда от празниците. Иначе можехте и други неща да правите (това на майтап  Wink).

# 19 633
И аз ще се оплаквам от..
болести.Внука не спира да кашля.И сиропи пи и антибиотик пие и инхалации правим и изследванията са наред и снимка на бял дроб е наред и не спира и не спира да кашля.С трета сливица е , ще я махат ама до тогава все ли така ще кашля.Вече се замислям за бабини илачи, въпреки че и такива сме пробвали.

Да не е на алергична основа? На братовчедка ми детето правеше ужасни кашлици, а се оказа, че е алергично към билки. И като пиеше билков чай с мед (който също е билков), уж да му облекчат кашлицата, ставаше страшно. След като пи Проспан, който също е билков и от него се усложни, го изследваха за алергия. Сега внимават да не му изписват нищо на билкова основа.

Аз ще се оплача, че съм на работа. Така ми хареса вкъщи на топличко, пием си кафе с мъжа, играем дама и шах с децата...

# 19 634
Аз пък си вкарах детето в болница с р-р от лайка по лекарско предписание, хем над годинка беше. Оттогава не си правя експерименти никакви. Види ли ми се, че кашлицата е суха, една инхалация да се овлажни и това е.

Общи условия

Активация на акаунт