Да се оплачем...

• 7 404 614
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 44 010
  • София
Със сигурност изказването има предисловие!
И аз така мисля.

# 44 011
  • град-държава
Славчето ще си реши как да подходи в това положение. Да очаква такава зрялост, която подхожда повече на нея... не знам. Поведението му е чиста провокация - търси някаква определена реакция от нея и нищо повече. Не заем и какъв е поводът за конфликта. Едно време в една ситуация, при която майка ми се опита да ми забие как ми плащала образованието, аз просто ѝ връчих оценките си и я оставих тя да се оправя. Защото нейно задължение е да го плати, а мое задължение е да не се еб@вам с това и резултатите да са на ниво. Но това не трябва да се смесва с чисто човешките отношения. Помня всички подобни манипулации до ден днешен, защото прикритостта 'и и всички такива правежи ги е използвала за да ме манипулира и винаги ме е поставяла в тъпанарската позиция моите чувства да нямат никакво значение. Та и досега ме дразни страшно, защото не може да застане и да говорим.

# 44 012
  • София
Изпадат в драми като бебета!
Дъщеря ми оня ден ме обиди за нищо и тръшна вратата. Освен това, това беше "черешката" от няколко седмици насам. Един час по-късно се обади да поиска нещо. Получи ... всичко, каквото си мислех. Извини се и се снижи.

Ох, аз за друго искам да се оплача. Теглих една черта и установих, че мм получава 100 лв повече, а отсъства сто пъти повече, вкл. уикенди и празници, които НЕ се плащат! Бясна съм. А той си трае, щото е нов.

# 44 013
  • Куциндрел
Синът ми току-що ми каза,че не ме иска на бала си.Нямал нищо против другите гости,но "единствено теб не искам да виждам",бяха думите му. Cry
Сърцето ми сякаш ще се пръсне,направо физически ме заболя! Sad

С какво си му накривила шапката? Може нещо текущо да си му отказала и той да се е тръшнал.
На твое място бих му шляпнала един и да му кажа - бала се отлага, пари няма.
Дето се вика - може да не сте в добри отношения, но той трябва да те уважава.

# 44 014
Синът ми току-що ми каза,че не ме иска на бала си.Нямал нищо против другите гости,но "единствено теб не искам да виждам",бяха думите му. Cry

...
На твое място бих му шляпнала един и да му кажа - бала се отлага, пари няма.
Дето се вика - може да не сте в добри отношения, но той трябва да те уважава.

Славке , и аз съм на твоя хал, моят син не е още абитуриент, но нещо подобно ми каза: не иска да ме вижда , да му се махам отпред очите и т.н. Искрено те разбирам. Ако намериш начин да се правиш, пиши кое е подействало при теб.
Ceca, как мислиш, че можеш да шляпнеш шамар на младеж 187 см. Той трябва да се наведе, за да го сториш. А и насила никой никого не може да уважава. Уважението някак не приемам да си го искам, защото ми се дължи  заради всичко, което съм направила за него. Ако не се усеща, значи някъде съм сгрешила. Искам много: да се прибира навреме, да учи, да се старае, да не виси само по кафенета. Все неща, които всички искаме...

# 44 015
  • Куциндрел
Стой и гледай как бих ошамарила сина си, макар и 2 метра за неуважение.
Децата дължат уважение към родителите си, все пак говорим за родители не-насилници. Колкото и децата да са изнервени, обидени и т.н. те трябва да знаят границите на приемливото поведение. И това ще им помогне и в бъдеще, когато няма да са доволни по някакви причини от колеги, шефове и т.н.
Като бях и аз такава замаяна на 17-18 години и аз все за нещо се сърдих на моите родители, но никога не съм си позволявала да им кажа - не ви искам на бала и т.н. Както и си мерих приказките пред тях и все още го правя.

Какво ще стане, ако Славка се тръшне и тя и каже - ами, мило мое дете, няма да ти платя бала, костюма и т.н. не искам да го правя, бих го направила за комшийското дете, но не и за теб?

# 44 016
  • Варна
Вижте сега, аз не съм казала да няма последствия. Ще има, разбира се. Казах да не му показва, че я боли. Ако иска да му каже и да му покаже, че е обидена, аз не бих оставила нещата така и със сигурност ще стане нещо от рода на това, което Фрий написа - рано или късно ще поиска нещо и ще получи точно същото отношение. Плащаш със същата монета и ако има за две стотинки акъл в главата, ще си направи изводите. Аз лично болката си не показвам като ме наранят. Защо? За да дам още един коз в ръцете на отсрещния ли? Няма начин.

# 44 017
Eee, стига с тия кризи бе Stuck Out Tongue Winking Eye
То не беше четиримесечна криза с коликите, после криза -никнене на зъбки.
Криза на 1, криза на 2 - с тръшкания по улиците и по магазините, сега сме в кризата на 4 и 5 годишните с борба за надмощие.От вас научавам за криза на 8, а преди това тръгват на училище, което си е жива криза за мен.
Майка ми е в старческа криза.Мъжът ми е в криза на средната възраст.
Имам усещането, че сме един голям кризисен щаб.
А мен никой не ме оставя да съм в криза - оплакване.
Сигурна съм, че хич не ти е лесно, но така си го описала, че умрях от смях. Кризисен щаб, викаш.  hahaha

Уф, Славче, сега те прочетох.  Hug Тва децата не са като хората, да знаеш.

# 44 018
На мен също ми стана мъчно за Славчето. Много и симпатизирам.
Дано намерите общ език с абитуриента  Hug

# 44 019
Оплаквам се, че не мога да спра да пера. Вече 7ма пералня за днес и не му се вижда краят. Откъде толкова дрехи изведнъж, не мога да си обясня! Имам три въжета само с чорапи, а още не съм пуснала розовите дрехи.

# 44 020
  • Куциндрел
То това мръсното пране е безкрайна величина... колкото и да перем, все остава нещо за пране. Crazy

# 44 021
  • Шумен

Каква е предисторията не зная, но ако става въпрос за младежка провокация, аз не бих отишла на бала щом пък толкова не ме иска. Сам ще се засрами, когато другите гости се поинтересуват къде е майка му. Също така, като се прибере от бала в коридора ще го чака багажа му, щото нали не иска да те вижда... Много бързо ще се сети, че е прекалил. Това обаче, ако е някакъв младежки бунт. Ако като цяло имате проблеми в общуването и помежду си, тогава не знам какъв би бил правилния подход... Но при всички положения никога не бих си позволила да кажа такива думи на родителите си и мога да си представя, колко болно и горчиво е да ги чуеш от детето си. Съжалявам, че е такава ситуацията при вас.

# 44 022
Славче, това от скоро ли е така? Или винаги са били сложни отношенията ви? Да няма някой между вас? Роднина, девойка? По- лесно бих приела трети човек да е причината

# 44 023
Това е абсурдно държание на дете към родител. Не бих си плакала тайно. Ще му кажа,че съм обидена и ще го оставя да се оправя сам.
Абсолютно съм съгласна.
Чак мен ме заболя за Славка.

Снощи и ние бяхме на бал, по точно събиране на родата по този повод.
Майката на абитурента е първа братовчедка на съпруга ми.Има 5/ пет / деца и съпруг пълен деградирал алкохолик, който одавна е абдикирал от задълженията си
Майката е работила като вол, къде ли не, даже и в чужбина за да ги гледа.Не са били задоволени кой знае колко
Но снощи ми напълниха душата като застанаха едни до други около майка си .Като стена.
А тя грееше гледайки порасналите си деца едно до друго.

# 44 024
Много неприятна ситуация. Това тинейджърите не знам къде хвърчат и какво си мислят. Не бива да се случва така...

Общи условия

Активация на акаунт