PrettyBox & Pinks Beauty Box - 4

• 53 058
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
feria

Скрит текст:
Заинтригувана съм Simple Smile. По аптеките ли да го търся това симпатично сетче? Ще ме ориентираш ли къде си го намирала?

# 691
  • Belgium
Сета на Nuxe го имаше по големите аптеки тип Ремедиум.

Но го зареждат на вълни, не винаги е наличен.

# 692
При нас го има на доста места Peace

# 693
Благодаря ви момичета. Ще се опитам и аз да си набавя Wink

# 694
Относно мострите и семпълите. Колкото и пъти да съм пазарувала в дрогерии и аптеки, визирам Ремедуим, в момента, в който поискам мостра  Shocked ей така ме гледат. Ми нямали, не им давали... Ми няма да си купя нещо, което струва 40 лв. и няма да ми хареса... Затова и не търся, все едно им ги прося, а съм сигурна, че имат!

Затова мисля, че идеята с кутията е добра, а и момента на изненадата е гъдела.

# 695
В Субра дават мостри при покупка на козметика. Плащам и си тръгвам, вечерта вадя касовата бележка, за да я изхвърля и какво да видя Shocked След изброените покупки пише ''мостра URIAJE 50+''  hahaha Може и да ги отчитат. Затова в повечето случаи пазаря в малки, но добре заредени аптеки, където момичетата не пестят мостри.Често се случва да ме попитат и за мнението ми относно някоя мостра, която са ми давали Peace

# 696
Това определено ми е последната кутия Пинкс.
Ей сега пращам мейла за отписване.

# 697
  • Belgium
В Ремедиума са малко трудни на мостри наистина, но като се заинатя винаги дават.

Иначе аз не разчитам много на мостри от аптеките, в големите козметични магазини, обиновено дават разнообразни мостри.

# 698
Аз се включвам да се оплача. Вчера получих смс за пратка от Спиди в 18:11ч. Звъннах веднага да я пренасоча към друг адрес. Никой не ми вдигна. Работното им време е до 18ч. Днес получих втория смс и куриера ми звъни за доставка на пратката. Разбрахме се да ми я остави в офиса на Спиди. Доста съм разочарована. С предишните куриери се разбирах без проблем. Носеха ми най-редовно пратката на другия адрес. Твърде много шансове дадох на Пинкс. Край!

# 699
Е, аз само за един месец ще получа и после евентуално ще взема двойната през лятото. Иначе на този травъл сет на Нюкс и аз се наточих Simple Smile Сега съм в дилема за слънцезащитен крем - Авен или Виши, но това е за друга тема.

# 700
Комплектите тук ги обсъждаме:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=727345.0  Simple Smile Peace

# 701
Момичета, ето я и моята кутия:
http://maquilab.blogspot.com/2014/03/pinks-beauty-box-march-14.html

И имам въпрос относно срока на годност на една конкретна марка:
Скрит текст:
Wet 'n' Wild вече трети месец слагат май продукти с изтекла/изтичаща годност - сенките от предната ми кутия са били спрени от производство доста отдавна (миришеха ми гадно и ги хвърлих след като ги отворих), а този молив в сегашната (един син) не се предлага вече на сайта им, и последните ревюта за него, които намирам, са от 2012г... Което е крайно съмнително. И не ме кефи  Peace Ще се радвам, ако някой намери достоверен източник за сроковете на марката, че на опаковките има само срок след отваряне, но не и дата на производство

# 702
  • Berlin
Аз пробвах да звъня на Спиди, по-рано да си я откажа, да не разкарвам куриера,но то ако се свържеш с оператор, после тото трябва да пускаш. Освен това на телефона от смс-а никой не вдига. Ще го чакам човека.

# 703
  • Sofia, Младост 3
Този път не съм доволна - имам молив за вежди в черен цвят ???? В профила ми в сайта им неслучайно пише, че съм с руса коса, светла кожа и очи . Как и защо да си сложа черен молив на светлите ми вежди  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Поне да бяха сложили молив за очи, тогава нямаше да има проблем.Имам балсам на коса , който не бих доближила дори до косата си, няма никаква информация за какъв тип коса е . Другите неща са леко боклучави, само тези на Uriage стават, чудя се какво да правя, дали да спирам абонамента  Confused Ще помисля до следващата и това е ...

# 704
Моя го спрях, чакам да ми потвърдят, ако случайно ме пропуснат, следващата кутия няма да я взема  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт