PrettyBox & Pinks Beauty Box - 4

• 53 058
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, ето линк и към моята кутия  http://cucculus.blogspot.com/2014/03/pinksbeautyboxmarch2014.html

Който не иска да си разваля изненадата, да не надниква  Simple Smile

# 706
# 707
  • София
Аз пробвах да звъня на Спиди, по-рано да си я откажа, да не разкарвам куриера,но то ако се свържеш с оператор, после тото трябва да пускаш. Освен това на телефона от смс-а никой не вдига. Ще го чакам човека.
аз досега не съм имала проблем със свързването, а от години ползвам услугите им и им звъня, но винаги го правя в 8,30-9 часа, т.е. сигурно съм от първите на телефона. По- късно сигурно става лудница.

# 708
Миналия месец се обаждах на телефона от смс-а, за да пренасоча кутията.
Нямах никакви пречки - отговориха бързо, бяха точни и кратки.
Получих смс-а около 16 часа и се обадих почти веднага. Може би просто съм имала късмет  Peace

# 709
На мен съдържанието пак ми е леко разочароващо. Може би продуктът на
Скрит текст:
ТианДе си заслужава до някаква степен, но това с талона си е чист рекламен трик. Така или иначе на тази фирма това и е средството за "зарибяване"  Laughing Като чух за марката, отидох до близкия офис да разгледам какво предлагат и още от вратата - "Да Ви направим един пилинг на ръцете"..
За момент не съжалявам, че още миналата година си прекратих абонамента. Днес си изхарчих 15-те лева за новото червило на Буржоа. Определено ще ми е по-полезно   Heart Eyes
Любопитно ми е обаче какво ще е положението с ПритиБокс. Колебая се много дали да поръчам. Имат РД, та си мисля, че ще се постараят. Ще помисля обаче и утре  Peace

# 710

Любопитно ми е обаче какво ще е положението с ПритиБокс. Колебая се много дали да поръчам. Имат РД, та си мисля, че ще се постараят. Ще помисля обаче и утре  Peace

тяхната кутия май не изчерпва тиража и може да се поръчва и допълнително - виж какво има първо и тогава реши

# 711
  • София
Не се ли оскъпяваше с още 5 лв за доставка, ако я поръчаш от онлайн магазинът им? Помня, че някой се беше оплакал

# 712
Мисля, че да. Абе май наистина ще последвам съвета на бубанка. Ако пък толкова си заслужава, мога да поръчам и на по-късен етап.

# 713
не знаех за 5те лв.  Peace
или не съм обърнала внимание на написаното в темата  Blush

# 714
Миналия месец се обаждах на телефона от смс-а, за да пренасоча кутията.
Нямах никакви пречки - отговориха бързо, бяха точни и кратки.
Получих смс-а около 16 часа и се обадих почти веднага. Може би просто съм имала късмет  Peace

Предния месец получих по-рано смс-а и веднага звъннах за пренасочване на пратката. Но, този път ми пращат смс-а след работното им време. Ще обикалям да си търся кутията. Няма нужда. Другия месец и аз с червило на Буржоа  Peace

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 13:34 от Sladkishi

# 715
Добре че не я поръчах,пълно разочарование според мен ooooh!,и един въпрос пиете ли Ел карнитина от миналата кутия,онзи ден след тренировка изпих едно хапче,и все пак съм леко резервирана към такъв тип продукти получени с кутия Thinking

# 716
Аз си изпих почти витаминките (Абогеррит) и ефект едва ли за месец би имало, но се чудя дали да си взема пак...

# 717
  • Бургас
Момичета за първи път получих кутията ами......очаквах повече  Embarassed

Peace

# 718
Не съжалих, че се отказах.

# 719
Досега се чудих на хората, които връщат кутии, когато са напълно наясно за какъв тип услуга са се абонирали, но този път въобще не мисля да си правя труда да се разхождам до Спиди. Една кутия боклуци - благодаря. Нищо общо с летните кутии, с които започнаха. Поредна глупост на Wet'N'Wild, която директно да изхвърля. Как въобще могат да подценяват така клиентите си? Разни сашенца, пилички, щуротии. Искам да пробвам неща, които да харесвам, а не да изхвърлям. А фирмите, на които им се откъсват само най-тъмните цветове за мостри, раздавани на Балканите през март, ми дават една добра причина да не им поглеждам продуктите.

Предпочитам една кутия с двойна цена, но наистина използваеми продукти. Дотук бях и с Пинкс.

Общи условия

Активация на акаунт