Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 157
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Мами, харесва ми чувството за хумор на рускините.   Joy Joy Joy

Себи, от трея и от снимките не се е разбрало някой, най-малкото Кямран да я е обидил или засегнал. Може би съученичката й Валез пак и прави някакви номера и ще ги накажат за това и двете, та това ще е причина да не може да отиде на срещата.
А ти да се оправяш и утре да си в отлична кондиция.  Heart Eyes Hug

Скрит текст:
Моето предвиждане за развитието на сериите е,че с държанието си Фериде ще нарани Кямрян,или ще го постави в ситуация такава,че да се съмнява изобщо в нейната  любов.В точно такъв момент е възможно той отново да потърси ласките на Нериман/пословичните "ангели" на мъжете/.Такава постъпка може да прогони Фериде далече от любимите и хора.Поне за сега това ми се върти в главата като сценарий.

Усмивчице, и аз така мисля, че ще се получи. Но първо ще има годеж в 13 еп. Нериман чака търпеливо да дойде нейния ред. А може и Кямран да замине, а Нериман след него. Да видим какво са намислили.

Изгледах с превода целия епизод и ... чакам и българския превод. Няма насищане. Joy
Това, което забелязах сега е гласът на Фахрие. Освен, че е много мелодичен, този глас изразява много нюанси на чувствата на Фериде. В това според мен е силата й. В Бурак - очите и усмивката му, разбира се - смърт. Laughing

Катя, и аз забелязах красивия глас на Фахрие- кристален, много приятен и изразителен.
Но и гласът на Бурак е много хубав- дълбок, мек, кадифен, гали ухото.
Тази сцена я слагам за илюстрация.

Скрит текст:

Забравих да споделя с вас, че началото на 11 еп. и Бурак и Фахрие бяха изумително добри. Много силни сцени след люлката- болката, радостта, вътрешната им борба, всичко беше истинско и силно въздействащо. И въобще през цялото време държаха нивото. Това си беше тяхната серия.
Много ми хареса сцената в кабинета, когато Кямран не успя да спази обещанието и разказа на баща си за Фериде. Толкова беше смутен и развълнуван. Харесват ми разговорите между двамата и топлите им отношения.
Бесиме също беше много сладка в този епизод. Как ги гледаше и се кокореше. По-добре й се получават забавните сцени, отколкото онези с истериите.

Тази снимка е публикувана в Инстаграм от Бурак. Много мрачен, много натъжен Кямран /или Бурак?/  Sad Sad

# 436
   Мони Laughing Wink
   Това ,че съм по- добре  е и вълнението ми по  шапките във филма Laughing Hug
    Обожавам шапките като аксесоар към тоалета......но не ми отиват  WinkСамо се топля с тях Laughing

Е , това е много важен аксесоар за Кямрн Wink

# 437

Мони .... за първи път искам да е Кямран

И.... май е той с тази  заоблен якичка newsm78

# 438
Скрит текст:
ZDRAVEITE Hug
MOJELI NQKOI DA MI KAJE OT KUDE SA TEZI SNIMKI.. ZA MEN SA NOVI

# 439
Каква ирония момичета и Фахрие е имала ревнив приятел и нищо не се получи...Сега и Бурак с  ревнива жена...Това живота на артистите е сложен понякога...

# 440
  • Враца
Тази снимка е публикувана в Инстаграм от Бурак. Много мрачен, много натъжен Кямран /или Бурак?/  Sad Sad

Скрит текст:

Това е Кямран от трейлъра, когато оставя букета на тяхното място  Cry

Себи, радвам се, че си по-добре. Утре да си на линия  Hug

# 441
Ети, тези снимки са от Кан, когато бяха на представянето на сериала през октомври, заедно с Тимур Савджъ.

Мами, Себи, да, това е Кямран, но се чудя защо тази снимка е публикувал.  newsm78
Може да иска по този начин да покаже как се чувства в момента.  Thinking

# 442
  • Враца
Скрит текст:
ZDRAVEITE Hug
MOJELI NQKOI DA MI KAJE OT KUDE SA TEZI SNIMKI.. ZA MEN SA NOVI

Скрит текст:

Ети, тези са качени на 15.11.2013г  - в Кан са  "Фото с выставки кино и развлечений прошедшей в Каннах"

Скрит текст:

А ето тук дават някакво интервю - имаше и клипче с интервюто:

Мони, сега видях, че си отговорила на Ети. Simple Smile
А за Бурак ще се разбере, в този живот няма нищо скрито - покрито, особено ако си обществена личност.

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 20:35 от mama_an_ji

# 443
Здравейте дами, аз днес тъкмо приключих с 1 част от книгата .... предстои ми да утре да се запозная с другите неща, които ще се случват на Фериде.. невероятна е тази книга !

Относно фрагмана - мисля, че той няма да замине толкова лесно за Европа / Испания мисля че беше, в книгата. Фериде ще отиде при него и сигурно ще го разколебае... не знам но на мен не ми се иска да заминава, всичко сега върви добре, като гледах серията от миналата седмица... За евентуалното му заминаване предполагам, допринася и самото отношение на Фериде към него... извинете но и аз да бях след толкова инат и опити също щях да се ядосам и да се махна.. Има разминавания с книгата и добре, че е така - аз не харесвам копирани неща, но тея сценаристи знаят ли какво правят и те !! Всички искаме да видим една целувка или един мил жест, а с тоя фрагман убиват всичко... надявам се все пак Кямран Бей да си остане само с намерението за заминаване и нещата да се оправят.
Скрит текст:
в книгата Фериде отива при него и нещата се изясняват, след което правят и годеж...и в нощта преди сватбата идва една жена с писмо, изпратено от Кямран към любимата му, живуща в Европа.. и тогава Фериде заминава...
прекалено ми е интересно какво ще стане в други ден .............

# 444

толкова много време учих АЕ но и през ум не ми е минавало,че LOVEBIRD означава чучулига ?!

# 445
Мами Hug, Мони Hug... bouquet  bouquet  bouquet

# 446
Момичета, никъде не видях да коментирате това недоразумение Неджмие.
Нагло, противно, бездушно девойче с налудни наклонности....
Писна ми от тази! #Cussing out
Това е по-подло и зло от Нериман. Готово да прегази цялото си семейство заради Селим. Чудя им се защо просто не я изхвърлят да си ходи при себеподобния й Селим и да се приключи с драмата.
Ама не.
Съжалявам за експресивния пост, но ми се струва, че започнаха твърде много да наблягат на лошите и започнах да се нервирам.. Sick

# 447
Филипова, и мен това ме ядосва, че отделят прекалено внимание на отрицателните герои.

Марти, честно казано, тази серия не я чакам с такова нетърпение, както предишната. Според мен трябваше да продължат още 2-3 серии в този дух, както в 11 еп. Зрителите на това се радват, а не на непрекъснати пречки и драми, още повече, че след това задълго ще има раздяла.
Да си погледнат броя на прегледите на фрагманите и сериите и ще видят, че 6 и 11 еп. са най-гледани.

# 448

Да кажа и аз как виждам ,или по-точно  искам да се оформят отношенията между Фахрие и Бу.

Тъй като вече ги обожавам и двамата им пожелавам да станат еталон за искрено приятелство  между млади  актьори професионалисти .
Зароди ли се любов, стигне ли се до брак  кариерата и на двамата ще е под въпрос. newsm78

Имам наблюдения  /в турските артистични среди/  в бракове между партньори  от даден серил ,които не са от най- щастливите. Не ми се иска нашите любимци  да се разочароват един от друг  и да не се поглеждат след "Чучулигата"
Иска ми се да  се раздадат на макс  в нашия сериал  и продължат напред като приятели и докажат на всички , че са НЕВЕРОЯТНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!

"Мога ли да ти вярвам Кяммран Praynig Praynig PraynigТолкова ми се иска , толкова много имам нужд да повярвам на някого  напълно  Cry Cry Cry"  /това е от мен .малко непрофесионално но от сърце Laughing/

# 449
Моника, права си - и гласът на Бурак е приятен и дълбок, хеле в последната серия. Сега, като се замислям, ще прибавя и устните на Фахрие. Всъщност, аз не си спомням в романа за такова обръщение на Кямран към Фериде - "медени устни". Очарователни са и двамата,няма спор. Не е просто до красота, чар имат. Абе... сигурно и Паечка ги е заблязала тези детайли, щом миналата събота (или неделя) съвсем си беше весела и щастлива, като го придружаваше на награждаването, пък ... сега изведнъж... #Cussing out Между другото, четох, че много собственически се е държала с него. Е, така с артист просто не върви...губиии...от където и да го погледнеш. Wink

Общи условия

Активация на акаунт