Себи, от трея и от снимките не се е разбрало някой, най-малкото Кямран да я е обидил или засегнал. Може би съученичката й Валез пак и прави някакви номера и ще ги накажат за това и двете, та това ще е причина да не може да отиде на срещата.
А ти да се оправяш и утре да си в отлична кондиция.

Усмивчице, и аз така мисля, че ще се получи. Но първо ще има годеж в 13 еп. Нериман чака търпеливо да дойде нейния ред. А може и Кямран да замине, а Нериман след него. Да видим какво са намислили.

Това, което забелязах сега е гласът на Фахрие. Освен, че е много мелодичен, този глас изразява много нюанси на чувствата на Фериде. В това според мен е силата й. В Бурак - очите и усмивката му, разбира се - смърт.

Но и гласът на Бурак е много хубав- дълбок, мек, кадифен, гали ухото.
Тази сцена я слагам за илюстрация.
Забравих да споделя с вас, че началото на 11 еп. и Бурак и Фахрие бяха изумително добри. Много силни сцени след люлката- болката, радостта, вътрешната им борба, всичко беше истинско и силно въздействащо. И въобще през цялото време държаха нивото. Това си беше тяхната серия.
Много ми хареса сцената в кабинета, когато Кямран не успя да спази обещанието и разказа на баща си за Фериде. Толкова беше смутен и развълнуван. Харесват ми разговорите между двамата и топлите им отношения.
Бесиме също беше много сладка в този епизод. Как ги гледаше и се кокореше. По-добре й се получават забавните сцени, отколкото онези с истериите.
Тази снимка е публикувана в Инстаграм от Бурак. Много мрачен, много натъжен Кямран /или Бурак?/