Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 184
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  Филипова   bouquet

Има такива хора като Меджмие и сред нас.
Аз ги наричам   "вампири" - хора ,които искат невъзможни неща  за себе си ,но не допускат и другите около тях да са щастливи.
Правят и невъзможното да ги видят ,че страдат.

Още в първа серия /писах го вече/ не позволи на Кямран да се доближи до малкото Фериде  за да не се зарази от болестта на майка и .
Предупреди го  да не я гледа  ,за да не дойде при него - Вие на това какво му викате , ако не вампиризъм.

Не съм обсебена от подобни неща , но вярвм ,че има хора с позитивна и негтивна енергия както в случая Неджмие.

Ако съм прекалила  моля за извинение Praynig

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 11:00 от sebilMM

# 451
  • Враца
ГФилипова, , понеже като нов персонаж на Неджмие съдбата и е неизвестна, може би затова я подминаваме. Аз лично не мога и да предположа какво ще се случва с нея и какви гадости ще забърка.  ooooh! ooooh! 
Иначе тя със всяка серия става все по злобна, но за това съдейства и отношението на семейството към нея. И дори да я хвърлят вече на Селим да си бият главите двамата, както се казва, тя вече иска отмъщение към семейството.
 Но беше права, за съжаление,  когато се нахвърли върху калфите, когато те коментираха, че има любов между Фериде и Кямран. Но това са грешките в семейството спрямо децата - не знаеш къде ще избие.

Себи,   енергийните "вампири'

Марти, засега Кямран ще отложи пътуването ми се струва от подсказките, но за да спазят сюжета на книгата  след някоя и друга серия ще го пратят в Мадрид. А докато Фериде забегне бая вода има да изтече и ние да си тънем в догадки всяка седмица  Laughing Laughing Laughing
Да, в книгата преди той да вземе решението за заминаване Фериде се държи много лошо с него - дори не иска да го вижда, докато нашето Фериде е малко култивирано.  Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 21:34 от mama_an_ji

# 452
Имах разни мисли в главата,докато гледах 11 серия,обаче трябва на момента да се пише,че иначе се загубват в общото впечатление..
Видяхте ли,как се наостри Кямрян,когато Нериман им взе под носа файтона и как,след като Фериде се усмихна,той омекна и също се усмихна?Въобще,през цялото време,докато е при,или около нея той е засмян,усмихнат и лети на крила!
Има такива дребни детайли в сериала,които ме карат да обръщам специално внимание.
Как стават прави на масата,когато сяда бащата...
и другите ще си спомня,че сега ми е още приятно от гледането на 11-та серия..
И аз се дразня вече от промяната в държанието на Фериде,ама аз така си се дразнех и когато четях книгата,макар,че там бегло е засегнато отношението между двамата и по-скоро неговата любов към нея!
Има една хубава българска поговорка -"Хем сърби,хем боли,хем драго ми е....."
И още една за кокошката,дето се питала "Дали не бягам много бързо от петела"!
Ще ме извините за среднощните писания,но ми се иска  да видя Фериде такава,каквато си е всъщност!Как сладко говори на чичо си,на леля си,на малките деца,на всички около нея!Само с Кямрян се дърли като дива котка!
Аз ако бях на него....ОХО!Стой ,та гледай!Мятам я на рамо,както напави в гората и право в тяхната къщичка!И да я видим госпожицата тогава!
То много дръпнато,бе!
Измъчи ни горкото момче!!!

# 453
 Joy Joy  Усмивчице,  само гледай как ще омекне, като разбере, че Кямран заминава. Не е такава дивачка като онова Фериде. Жалко, че това ще бъде в 13 еп.

# 454

Moniiica,шегувам се!  Heart Eyes
Иска ми се романтика!Дават ни я,обаче на час по лъжичка!
А на мен ми се иска повече luvbed txtloves newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 455
  • Враца

Усмивчице,   ние като Мечо Пух - "Колкото повече, толкова повече"
Никога няма да ни е достатъчно.  Joy Joy Joy (диагноза - чучулигозависимост) Joy Joy Joy

А Кямран колко сащисан беше, когато разбра какво е направила Фериде за него:

# 456
# 457
Благодаря за отговорите   bouquet

Аз клоня повече към мнението на Себи.
Неджмие е като чистото зло, тя е истински лош човек.
Начинът, по който се държи с майка си - тук ми се иска да цитирам Валя, с която си говорих преди малко и която вече очакваме да се завърне; тя каза нещо много вярно - "Неджмие като садист се наслаждава на страданията, които причинява на майка си".
Нима е възможно едно все пак обгрижвано и обичано дете (защото дребнавите проблеми на Неджмие колко е онеправдана, че мама не й носи млякото са бял кахър) истински да тържествува над страданията на майка си, ако не е наистина зла? Нима само семейството е виновно?

# 458

Макар и за малко ми беше изключително приятно с вас  Hug Hug Hug
Лека нощ с клип включващ всичко до сега!

Филипова Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Мами Hug

Мони Hug

Усмевчице   bouquet. На всички лека нощ!

# 459
# 460
  • Враца
ГФилипова,    newsm51 newsm51
Каква приятна изненада!!!  Hug
 Laughing Laughing Ти първо ни изпита по сериала и сега награда  Laughing Laughing

# 461
Наистина ли прозвуча като изпитване?  newsm78
Извинявайте, момичета, просто исках да прочета мненията ви. Но тъй като образът на Неджмие ми е изключително противен, може би написаното е прозвучало твърде експресивно.
Прощавайте.  Embarassed

# 462
Извинявайте, момичета, просто исках да прочета мненията ви. Но тъй като образът на Неджмие ми е изключително противен, може би написаното е прозвучало твърде експресивно.
Прощавайте.  Embarassed

Не се притеснявай почти всички от нас споделят мнението ти за Неджмие....лошото е, че много често в живота се срещаме с такива злобни душици...

# 463
  • Враца
Прощавайте.  Embarassed

Шегувам се  Hug Hug  Laughing
Не само на теб ти е противна. Досега ми беше някакъв дребен дразнител, но май подготвя много подъл план - дано се провали.

Права си Терзиева, и лошото е, че злобата е все по-често срещано явление.  ooooh!

Лека нощ от мен, момичета!  Hug Hug

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 00:26 от mama_an_ji

# 464
 HugДобро утро Hug

Легнах си много рано снощи  и съм пропуснала приятната новина -имаме си нов преведен   епизод.
Благодаря ви Филипова и Алекс-

И да се похваля сама си го свалих newsm68 newsm44 и сега  ще му се насладя Laughing

Искрено се надявам Валя Heart Eyesскоро да  е между нас.

Скрит текст:
Аз наистина съм зле с кръвното и снощи съм писала нещо двусмислено-" Макар и за малко ми беше изключително приятно с вас"да поясня -не малко ми беше приятно , а за малко бях с вас  и ми беше много приятно. Hug

Общи условия

Активация на акаунт