Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 146
  • 735
  •   1
Отговори
# 465

Приятен ден Hug

# 466
Здравейте, чучулиги!  Hug Hug Hug
Прекрасен ден и успешна седмица ви желая!  Heart Eyes Heart Eyes

Гери Филипова и Алекс, благодаря ви от сърце за новата преведена серия.   bouquet  bouquet smile3525 smile3525 smile3525

Себи, прекрасни снимки и колажи.   newsm51

Скрит текст:
Себи, надявам се, че си по-добре днес. Не пиеш ли нещо за кръвното? Трябва да го контролираш. Много хора се оплакват тези дни, може да има магнитни бури.

Ох, ох, ох, не знам вече- да се радвам ли, или да се ядосвам?
Точно както предполагах, малката глезла му къса нервичките. Готова е и да му провали кариерата, за да е център на вселената. Ама пък и той, що не се вземе в ръце, ами се оставя да го разиграва?
Не ми харесва тази работа!!! Не че някой ме пита, но да си кажа.  smile3513   Mr. Green

"Бурак Йозчивит пренебрегвал Джейлан Чапа"

Между Бурак Йозчивит и Джейлан Чапа духа хладен вятър.
Бурак Йозчивит, който играе в "Чучулигата" ролята на Кямран, вече 2 години е влюбен в дъщерята на Джелал и Шебнам Чапа. Изпълняващ през 2011-2012 г. ролята на Бали бей във ВВ, а през 2013- Кямран, заради плътния си работен график, пренебрегвал Джейлан Чапа. Между двойката възникнала криза. Джейлан намерила решение на това миналата седмица.
Бурак ще има много работа, за да си я върне.
Бурак е разговарял с продуцентите на сериала и е взел почивни дни за Нова година. Заедно с Джейлан са планували да заминат за 4 дни във Франция- Марсилия. След завръщането си, Бурак го очаква отново плътен работен график. През първата седмица на януари, Бурак ще застане пред камерите за изпълнение на най-критичната сцена в "Чучулигата". Също ще бъде зает и с откриването на ресторантите.

Хм, коя ли ще е тази сцена?  newsm78 newsm78

# 467

Здравейте  момичета и Марти!  Blush
под носа на вторника сме ; )) занапред дълго ще гледам на този ден по особен начин   Simple Smile

....В точно такъв момент е възможно той отново да потърси ласките на Нериман/пословичните "ангели" на мъжете/.....

Уси, аз мисля че доброволно К не би имал нищо общо с Нериман. Нали ѝ каза, че вече е мъртва за него. Не знам какво ще сътворят сценаристите, уж са с въображение, само  дано не ни принудят да ги гледаме заедно двамата при каквито и да е обстоятелства... Mr. Green

Обсъдили сте  Неджмие. Случая с нея е нещо, което ме вълнува напоследък. Някои хора според мен си се раждат с лошотията в себе си. И особено, ако намери благодатна почва после, добре започва се развива. Иначе няма как да си обясня  поведението на Неджмие. Ако зависеше само от близките хора и средата, тя би трябвало да е добра и стойностна също като брат си и родителите си. Не може да се каже, че е била чак толкова пренебрегвана заради Фериде, която е идвала само за ваканциите. Но и така да е, Н е могла да намери място в сърцето си за братовчедката. Вместо това в нея се е засилило озлоблението, което явно  ѝ е отредено по рождение. Убедена съм, че хората се раждат с някаква предопределеност да бъдат добри или лоши. Средата след това ги доразвива и в повечето случаи засилва тези качества. Вероятно има и изключения.  Rolling Eyes

На другия фронт положението е тежко. И Кямран, и Бурак имат проблеми с половинките. Не искам и да си помислям колко момичета са влюбени в Бурак, а той намери в кого. Confused

Все се надявах, че неговата може да е различна от общото правило за богаташките разглезени деца, да е надраснала по някакъв начин тези неща, ама трудна работа... Родена със златна лъжичка в устата, свикнала да получава всичко, каквото поиска, най-скъпите бутици, най-луксозните играчки... Сега, поредното хубаво нещо, което има, видите ли, не е постоянно на разположение, не може да се забавлява през цялото време с него. Какво значение имат кариерата, първата сериозна главна роля  ooooh!  doh ...  Щом не е готова да го подкрепя в най-важните моменти, какви претенции въобще може да има. В такъв случай най-добре по-бързо да му минава влюбването и със засилка да я праща при футболистите  Naughty

Hug

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 17:53 от didibu

# 468
  • София
Здравейте!
Неджмие си е крайно отрицателен герой и за мен.Не я оправдавам с нищо,дори не мога да я съжалявам. Струва ми се,че подобен тип хора търсят вината в другите за това, какви са...А всъщност точно техните черти са ги довели до тук- злобата,завистта, интригантството   и т.н.Ако Неджмие не притежаваше тези черти,никога не би завиждала на Чучулигата и не би тормозила майка си,дори и да има основание за това!
Но доколко всъщност е виновна майката като майка на Неджмие?Все още мисля по въпроса...

# 469
  • Враца
Здравейте, момичета!!!!
Остават, има-няма, 24 часа до началото!! Laughing Laughing

Себи, Мони, Диди, Дани  Hug

Скрит текст:
Ох, ох, ох, не знам вече- да се радвам ли, или да се ядосвам?
Точно както предполагах, малката глезла му къса нервичките. Готова е и да му провали кариерата, за да е център на вселената. Ама пък и той, що не се вземе в ръце, ами се оставя да го разиграва?
Не ми харесва тази работа!!! Не че някой ме пита, но да си кажа.  smile3513   Mr. Green

"Бурак Йозчивит пренебрегвал Джейлан Чапа"

Между Бурак Йозчивит и Джейлан Чапа духа хладен вятър.
Бурак Йозчивит, който играе в "Чучулигата" ролята на Кямран, вече 2 години е влюбен в дъщерята на Джелал и Шебнам Чапа. Изпълняващ през 2011-2012 г. ролята на Бали бей във ВВ, а през 2013- Кямран, заради плътния си работен график, пренебрегвал Джейлан Чапа. Между двойката възникнала криза. Джейлан намерила решение на това миналата седмица.
Бурак ще има много работа, за да си я върне.
Бурак е разговарял с продуцентите на сериала и е взел почивни дни за Нова година. Заедно с Джейлан са планували да заминат за 4 дни във Франция- Марсилия. След завръщането си, Бурак го очаква отново плътен работен график. През първата седмица на януари, Бурак ще застане пред камерите за изпълнение на най-критичната сцена в "Чучулигата". Също ще бъде зает и с откриването на ресторантите.

Хм, коя ли ще е тази сцена?  newsm78 newsm78

Браво на Чапа, браво на момичето. ooooh! ooooh! Нали пък не е обществена личност и никой не я следи за инфо, та затова е намерила  страхотно решение - как да уязви любимия си, така, че" половината свят" да разбере, "скрита" зад някаква си шапка. Така на всеослушание по-боли. Браво!
Аз с такъв човек не бих живяла (не, че и мен ме пита някой), дано и нашето момче стигне скоро до този извод  Praynig Praynig
Дано това момиче се поуспокои малко след Марсилия и да остави човека да работи и твори спокойно.
И дано наистина не му провали кариерата, а не дай си боже и нашия сериал  Praynig Praynig

А тази най-критична сцена ще си я чакаме  с голямо нетърпение  Laughing Laughing

А тук колко сладко му каза, че когато е близо до нея няма да може нищо да научи/да и влезе в главата - направо си му призна, че много я вълнува присъствието му  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 17:50 от mama_an_ji

# 470
Привет, момичета!   bouquet
"... заради плътния си работен график, пренебрегвал Джейлан Чапа."
Хахаха, ма това сериозно ли може да излезе в медиите им. Ще умра от смях. Joy hahaha
Сетих се за "Последния бой скаут" с Брус Уилис - и там имаше една съпруга, умираща от скука и липса на внимание. А култовата реплика на героя беше: "Купи си куче."  hahaha
За Неджмие - и аз не намирам сериозни основания да се чувства пренебрегната в дом, в който цари любов и уважение към всеки, а родителите са всеотдайни. Причината според мен е в завистта към Фериде - заради красотата й, борбеността й и смелостта да бъде свободно момиче. Всъщност тя е била винаги зависима от вниманието на другите, а един - два кадъра (като малката Неджмие) показаха и стремежа й да се хареса на майка си, като й подражава и угажда на желанията. В зряла възраст такива същества търсят в мъжете това, което са търсили в родителите си - авторитет, под чието крилце да живуркат, независимо какво ще си и ще причинят на другите. И го търсят по същия начин - с детските си номера: "Искам го пък и това е!" Wink
Неджмие - Фериде са образите антиподи на жената и в онова, и в днешно време, зависимата и свободната жена.

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 17:27 от Katya_I

# 471
  • София
Гери и АлексБлагодаря Ви Hugпревода е чудесен и е прозорец за нас.Съвсем друго е когато има бг суб.Страхотни сте bowuu Що се касае за малката глезла Джейлян,ами на нея и околосветско пътуване с Бурак няма да и е достатъчно bash box...А иначе,ако се заинати Rage преспокойно може да съсипе кариерата на Бурак,доста известна и влиятелна фамилия са...Много се съмнявам обаче дали Бурак ще има достатъчно нерви да я издържа,при тази натоварена програма от ангажименти...Всичко си има начало,но и край...а тя май не вдева изглежда. no

# 472

Неджмие - Фериде са образите антиподи на жената и в онова, и в днешно време, зависимата и свободната жена.

newsm10

Аз с такъв човек не бих живяла (не, че и мен ме пита някой), дано и нашето момче стигне скоро до този извод  Praynig Praynig
Дано това момиче се поуспокои малко след Марсилия и да остави човека да работи и твори спокойно.
И дано наистина не му провали кариерата, а не дай си боже и нашия сериал  Praynig Praynig

На другия фронт положението е тежко. И Кямран, и Бурак имат проблеми с половинките. Не искам и да си помислям колко момичета са влюбени в Бурак, а той намери в кого. Confused

Сега поредното хубаво нещо, което има, видите ли, не е постоянно на разположение, не може да се забавлява през цялото време с него. Какво значение имат кариерата, първата сериозна главна роля  ooooh!  doh ...  Щом не е готова да го подкрепя в най-важните моменти, какви претенции въобще може да има. В такъв случай най-добре по-бързо да му минава влюбването и със засилка да я праща при футболистите  Naughty

Мда, до сега не я харесвах, но вече ми е направо отблъскващо това момиче. Правя си извода, че Бурак я обича повече, защото това нейното не е любов. Бурак обожава работата си, прави невероятна роля и има голям успех, а тя тръгнала да си играе игрички, вместо да застане до него и да го подкрепя.
Но забелязах, че се активира, откакто започнаха любовните сцени с Фахрие. Преди това си кротуваше.
С тази пиар акция постигна 2 неща- първо, разконцентрира Бурак и ако е усетила, че там се заражда нещо, го смачка в зародиш, и второ, сега вместо да се говори за Кямран и Фериде, ще се пише и говори за Бурак и Джейлан. Сигурно чете какво се пише по форумите, и че сравненията не са в нейна полза.
А още по-тъпо е да занимават  продуцентите и целия екип с капризи и лигавщини.    smile3511

А тук колко сладко му каза, че когато е близо до нея няма да може нищо да научи - направо си му призна, че много я вълнува присъствието му  Laughing Laughing Laughing

Много сладка сцена, и двамата бяха  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 473
Феновете са много лоши понякога...  Wink Бъркат в раната на Паячка. Mr. Green

# 474
Хайде,имайте милост към горкото момиче... /За Неджмие говоря/..
Тя е абсолютно зависима в тази къща до степен,че даже не и дават и дума да издума,какво остава някой да я изслуша..
Била съм в положението на Фериде!Отгледана съм от леля си.Много ясно си давах сметка,че за всичко беше виновна братовчедка ми,а върху мен не даваха прашец да падне и аз си вършех белите на воля...
Не Ви ли направиха впечатление думите и,казани към калфите?Всеки по своему нарани Чучулигата!Никой не и повярва!Веднага след това обаче всички завиха на 180 градуса и забравиха колко тежко нараниха момичето.А всъщност само Неджмие не се преструваше,тя си беше такава,каквато си е.И как така майка и,родната и майка веднага повярва на измислицата със Селим?Бременна била!Преди това със Селим го били правели!Кога бе,джанъм?Тя не можеше носа си навън да подаде,камо ли да отиде да се отдаде на някой си случаен мъж!И Кямрян нали е лекар-не може ли да разбере дали е бременна,или не?Ами с "временното неразположение" как се справят?Нали за това е майката?И калфите-нали добре я познават?Никой не се сети да я обгрижи с обич и внимание,да я накара да разкрие сърцето си,да се довери!Тя е просто присъствие в тази къща,не личност!Това кара Неджмие да ревнува Фериде и Кямрян,това я кара да направи така,че да отмъсти за изгубената любов и уважение от страна на родители и брат!Фериде хубаво им го каза-отнасяте се с нея като с храненик!Та тя трябва да си е същата дъщеря за родителите си,каквото и да е сторила!Кямрян ги натвори едни с вдовицата,Фериде си кръстосва където,когато и с когото поиска-за нея няма ограничения,че млад мъж е посред нощ в стаята и,че беше два-ти дни с него усамотена в хижата???Това важи единствено и само за Неджмие....И аз да бях и аз щях да се ядосам и да се възпротивя на такива родители,които мерят с двоен аршин!
Само не одобрявам това,че се хвърли в ръцете на този маниак,но тя други не познава...и това също е пропуск от страна на родителите и!В книгата Мюжгян е стара мома,то сигурно и Неджмие се страхува да не остане стара мома,че както не води никакъв социален живот,не влиза никой в къщата им.Не и е лесно на Неджмие!Не бих приела образ,който след всичко казано пърха от любов около Фериде-не би било реално!Даже и да е "лошата" в това си поведение,то тази лошотия има своето оправдание!

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 19:37 от usmivkata20

# 475
  • Враца
Снежи, извинявай, ама как да кажеш на "бялото черно"  Laughing Laughing Laughing
Красиви са  Laughing Laughing Laughing

Даже и да е "лошата" в това си поведение,то тази лошотия има своето оправдание!

newsm10

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 19:42 от mama_an_ji

# 476
През първата седмица на януари, Бурак ще застане пред камерите за изпълнение на най-критичната сцена в "Чучулигата".
Струва ми се, че това ще е сцената, в която Фериде ще каже "да" на предложението за женитба, Кямран ще политне от щастие, ще готвят сватба,а след това... ще му се наложи да изживее болката от бягството й. По-критично от това не ми идва наум. newsm78
Така че не е лошо решението на Бурак да направи опит да въведе ред в отношенията си с Паячка. Дано е мъжко момче, което знае какво иска и постави ясни граници до къде се простира свободата на Паячка да навлиза в личното му жизнено пространство. А че тя няма да се излекува за четири дена от болезнената си ревност, това е ясно...

# 477
Скрит текст:
Хайде,имайте милост към горкото момиче... /За Неджмие говоря/..
Тя е абсолютно зависима в тази къща до степен,че даже не и дават и дума да издума,какво остава някой да я изслуша..
Била съм в положението на Фериде!Отгледана съм от леля си.Много ясно си давах сметка,че за всичко беше виновна братовчедка ми,а върху мен не даваха прашец да падне и аз си вършех белите на воля...
Не Ви ли направиха впечатление думите и,казани към калфите?Всеки по своему нарани Чучулигата!Никой не и повярва!Веднага след това обаче всички завиха на 180 градуса и забравиха колко тежко нараниха момичето.А всъщност само Неджмие не се преструваше,тя си беше такава,каквато си е.И как така майка и,родната и майка веднага повярва на измислицата със Селим?Бременна била!Преди това със Селим го били правели!Кога бе,джанъм?Тя не можеше носа си навън да подаде,камо ли да отиде да се отдаде на някой си случаен мъж!И Кямрян нали е лекар-не може ли да разбере дали е бременна,или не?Ами с "временното неразположение" как се справят?Нали за това е майката?И калфите-нали добре я познават?Никой не се сети да я обгрижи с обич и внимание,да я накара да разкрие сърцето си,да се довери!Тя е просто присъствие в тази къща,не личност!Това кара Неджмие да ревнува Фериде и Кямрян,това я кара да направи така,че да отмъсти за изгубената любов и уважение от страна на родители и брат!Фериде хубаво им го каза-отнасяте се с нея като с храненик!Та тя трябва да си е същата дъщеря за родителите си,каквото и да е сторила!Кямрян ги натвори едни с вдовицата,Фериде си кръстосва където,когато и с когото поиска-за нея няма ограничения,че млад мъж е посред нощ в стаята и,че беше два-ти дни с него усамотена в хижата???Това важи единствено и само за Неджмие....И аз да бях и аз щях да се ядосам и да се възпротивя на такива родители,които мерят с двоен аршин!
Само не одобрявам това,че се хвърли в ръцете на този маниак,но тя други не познава...и това също е пропуск от страна на родителите и!В книгата Мюжгян е стара мома,то сигурно и Неджмие се страхува да не остане стара мома,че както не води никакъв социален живот,не влиза никой в къщата им.Не и е лесно на Неджмие!Не бих приела образ,който след всичко казано пърха от любов около Фериде-не би било реално!Даже и да е "лошата" в това си поведение,то тази лошотия има своето оправдание!

+1

# 478
  • София
usmivkata20,а аз точно обратното исках да кажа-че не намирам оправдание за нещата,които реши да направи Неджмие.Може би има основание да бъде лоша,но човек сам избира какъв ще е-добър или лош, кой ще обича,на кого ще се доверява.Ако всичко беше нормално,ако тя обичаше точния човек,ако нямаше задкулисни  игри, интриги и злини,предполагам щяха повече да й вярват.Все още мисля по въпроса, майка й виновна ли е и колко точно е голяма вината й?!
Но има един човек,който определено се опитва да я разбре,опитва се да й помогне да бъде щастлива и това е именно Фериде.Фериде й е абсолютен съюзник.А тя е целенасочено зла точно към нея.И Неджмие е тази,която избира да не споделя,защото такива неща каквито тя замисля не се споделят.Струва ми се,че тя дори се крие зад  своето  самосъжаление,за да постигне целта си- Селим.Не оправдавам нито целта й,нито средствата,с които се опитва да я постигне.
Може би ако историята със Селим и всичко покрай нея липсваше щях и да я съжаля!
Относно двойния аршин съм абсолютно съгласна,но честно казано аз го отдавам на слаб сценарий.И определено двойния аршин е дразнещ!

п.п.Очаквам обаче от сценаристите едно положително развитие на образа на Наджмие,докато за Селим не очаквам нищо добро!

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 20:29 от Л_Дани

# 479
Л_Дани,
и с теб съм съгласна..
Образът на Неджмие е толкова противоречив,колкото е противоречива е системата,отхвърляща жената като човешко същество!Не смея и да си помисля,колко умни,млади и талантливи жени са били и още се поробват единствено и само заради факта,че са се родили такива!
Не забравям и порива на Неджмие за малко да разкаже на калфата /най-възрастната,която единствена отиде да я попита защо така е постъпила/,че не е имала отношение със Селим!Но разочарованието,че собствените и родители въобще посмяха да си помислят за нея това,че родният и баща предпочита да е мъртва ме кара да изпитам съчувствие към момичето.
Няма как да не е свързано с Фериде!Няма как да отмъсти за раните си,без да нарани Чучулигата,защото раните и са отворени точно поради факта,че двойният аршин е приложен за тях двете.

Общи условия

Активация на акаунт