Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 196
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте Hug
Мами,   bouquet за диалозите
Себи, Hug специално за теб ..
Поглед убиец.. как да му откажеш Blush

Попаднах на един диалог между Кямран и Фериде... ама от къде  newsm78
Скрит текст:
Феридэ закрывала глаза, как ребенок, которому хочется спать. На ее ресницах дрожали слезинки. Она устала от всех переживаний, колени ее подкашивались. Только руки Кямрана не давали ей упасть.
Как во сне, одними губами, она прошептала:
— Ты видишь?.. Чалыкушу умерла навеки…
Кямран еще крепче обнял Феридэ и так же тихо ответил:
— Это ничего. Всю свою любовь, принадлежавшую Чалыкушу, я отдал другой. Ее зовут Гюльбешекер…

# 76
  • Враца

Скрит текст:
Феридэ закрывала глаза, как ребенок, которому хочется спать. На ее ресницах дрожали слезинки. Она устала от всех переживаний, колени ее подкашивались. Только руки Кямрана не давали ей упасть.
— Это ничего. Всю свою любовь, принадлежавшую Чалыкушу, я отдал другой. Ее зовут Гюльбешекер…

Това е от края на книгата - финала

# 77

Скрит текст:

Това е от края на книгата - финала
Благодаря  bouquet

# 78
  • Враца
Ети,

Скрит текст:

# 79

Добър вечер Hug Hug Hug

Когато вляза в темата  и видя и прочета писаното и постнатото  от вас забравям  понякога тъжното и трудното ежедневие.

Ети Heart Eyes гифчета и Кямран .....какво да искам повече поне за тази вечер Hug  Hug

Мами Hug бях се зарекла да чета и зная подробности  от романа , но искрено ти благодаря за последния финален текст  bouquet  bouquet  bouquetСега каквото и да става в сериала ще си гледам по-спокойно.

Много се забавлявам с промяната в израженията на Кямран  според ситуациите Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 80
Така се увлякох да чета, че забравих да ти благодаря..
Много е интересна Laughing... БЛАГОДАРЯ за линка newsm51

И една много хубава снимка с малката Фериде Heart Eyes и малко по- големия Кямран

# 81
  • Враца
Каква тишина в темата! Като няма снимки от 11 еп. да не сте започнали да четете книгата?  Laughing Laughing

# 82
здравейте къзларки, и аз се записвам в новата тема, напоследък не съм много деен, понеже текат последните дни от семестъра и нямам време за нищо, но това не пречи да гледам сериала  Mr. Green когато мога ще ви пиша повече.  Stop

# 83
здравейте къзларки, и аз се записвам в новата тема, напоследък не съм много деен, понеже текат последните дни от семестъра и нямам време за нищо, но това не пречи да гледам сериала  Mr. Green когато мога ще ви пиша повече.  Stop

Здрасти Марти, пиши и ти, че да знаем и другата гледна точка... Simple Smile

# 84
Добро утро и хубав празничен ден!

Днес е Никулден. Да са живи и здрави всички именици, които носят това хубаво име!

Скрит текст:

Ети, разкошна снимка.   bouquet  bouquet
И децата, които играят Ф. и К. са големи сладури.  Heart Eyes Heart Eyes

Мами, благодаря за преведените части.   bouquet  bouquet
Сега мога вече спокойно да си чакам превода на цялата серия.

Себи, тези изражения и погледи на Бу съвсем ни омаяха. Разбирам я напълно Паячка. И тя е хипнотизирана.  Wink

Положението, в което се намира Неджмие.   Joy Joy

Още преведени части.

Пътуването.

http://vk.com/video_ext.php?oid=7769007&id=166884222&has … 81d75c4c&hd=1

Сцената на плажа.

http://vk.com/video_ext.php?oid=6461583&id=167075671&has … c24849e3&hd=1

Кямран не го заслужаваше това. Стана ми мъчно за него.  Cry

И люлката!

http://vk.com/video_ext.php?oid=6461583&id=167075669&has … d29bacd8&hd=1

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 09:54 от Moniiica

# 85

Честит Никулден!-истински чудеса да ви се случат на вс и семействата ви!

Мони Heart Eyes  Laughing    За силното ароматно кафе  bouquet
Дори при малките актьори се усещат характерите на героите им.
Кямран е примижал от удоволствие прегръщайки Фериде , а тя готова да му направи номер Laughing

Срахотен кастинг!И все пак  това  са по-успешните малки К/Ф

# 86
  • Враца
Добро утро!

Честит имен ден на всички именици! И честит празник на всички!

Мони, Себи   Hug

Може да и се признае на Чучулигата - майсторка е по измъкването в критични, опасно близки ситуации - момента с пръстена и момента със сърцето на Кямран (стана ми жал за него), но и тя е права, като каза, че винаги е била с него, а нея сега я изоставиха. Но вините са взаимни. Много път ще извървят докато пречупят този чучулигски инат  Laughing Laughing Laughing

А сцената на кораба ме радва максимално - Кямран как я гледаше и непрекъснато иска да и прихване погледа, как се подготви за боя, свърши си работата, седна, успокои се и се усмихна 24-каратово на Фериде. Изобщо - страхотна игра на Бурак. Двамата с Фахрие стават, като че ли все по-добри в играта си.  Hug

# 87
Добро и усмихнато празнично утро, приятели Hug
Мони Hug
Себи Hug

Честит Никулден! Да са живи и здрави всички празнуващи!

На 6 декември е първият от зимните християнски празници - Никулден, посветен на свети Николай Мирликийски Чудотворец. Празнуват и рибари, и моряци, и банкери, и всички, които носят името Никола, Николай, Николина, Никита. В православния календар кръстното име на Николай означава “Побеждаващ”.

За мен днешния празник е двоен ... Празника на града в който живея и именника в къщи  Simple Smile
Да ви почерпя за празника Hug
Скрит текст:

Прекрасен и лек ден на всички!

Скрит текст:

# 88
  Мони за съжаление  не успях да отворя клипчетата ,но вчера на части  изгледах 10 серия  няколко пъти  и с огромно нетърпение чакам превода на руски .

Не бях очаквала но  много ме изненада и  удара с глава в глава на Кямрян в зазяпалия се в Фериде пътник на кораба. hahaha hahaha hahaha
Във втора част в началото е сцената  и.....се чу и издрънчаване га главите им doh doh dohЧак мен ме заболя заради Бу.

И друга сцена коментирахме  и сравнявахме  с предишната прудукция  -тази на люлката.

Усещаш всичко- и силата на Кямран , и чувството  му ,че сега е момента, и най-вече горещата му любов.Как се издържа но този огнен поглед,как се издържа на този трептящ въздух помежду им...
Е newsm76  loveuuu....Фериде не издържа-И....аз! Hug Hug Hug

Приятен ден и хубави шарани да приготвите за довечера.

Мами Hug

# 89
Добро утро!  Blush

Мони, благодаря за преведения откъс! Сцената със спомена и пръстена ми харесва най-много от целия епизод, заедно с финала.  Heart Eyes

На Кямран не му е достатъчно да оженят Фериде за него без да се съобразяват с нейното мнение, както често са постъпвали тогава. Иска тя да го обича.

Диди  Hug с това танго ме довърши Wink Wink

Себи  Hug! Тангото е толкова сполучлив избор за фрагмана,  с най-подходящият откъс от текста.
Уф, не знам вече колко пъти си го пусках тоя трей. Понякога им се получава съвършена симбиозата между всичко, което се чува и вижда на екрана - от най-забележимото до най-дребното. Няма едно нещо, което да трябва да се размести или промени...
На деца ни обърнаха, не можем да си контролираме поведението : ) Чалъкушумания.... Обикновено книгите ми въздействат по такъв начин, не си спомням скоро с някой филм да се е случвало. Синът ми днес има имен ден, а аз не мога да си събера мислите като хората.

На именниците пожелавам здраве и късмет!!!

Спокоен ден и хубава празнична вечер на всички!

Hug Hug

Ети, жив и здрав да е именника!   bouquet  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 10:54 от didibu

Общи условия

Активация на акаунт