Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 867
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Олееее тези палачинки са уникални направо ми идваше да изям монитора  Simple Smile Ще си ги направя  за утре,че са за ПЗ Simple Smile

# 586
И за чист протеинов стават, пълнежа само ще е различен Simple Smile

# 587

Ето няколко снимки на палачинките, които си правя напоследък, бях споделила рецептата

Мила, дай пак рецептата-изглеждат у*н*и*к*а*л*н*о !!   chef

# 588
Оригиналната рецепта е:
8 с. л. овесени трици
4 с. л. пшенични трици
5 с. л. кисело мляко
4 яйца (размер L)
1/2 ч. л. сода бикарбонат
сол на вкус
Количеството, обаче е за 4 дни и предполагам, че стават доста.
Аз си правя с 3 и половина супени лъжици овесени трици + 2 яйца М размер, 2с.л. кисело мляко и щипка сода бикарбонат. Разърквам хубаво и със супена лъжица на средно загрят тефлонов тиган сипвам от сместа (горе долу по 3 лъжици от сместа). Котлона ми е до 9та степен, аз слагам на 6та. Не мажа с нищо тигана (в оригиналната рецепта се маже съвсем леко). Изсипвам 3те лъжици смес в средата и леко размазвам отгоре с лужицата, да се разстели в тигана, но и да не е съвсем тънко. Първата за 3-4 мин. от едната страна и после за минутка от другата. Следващите стават и по-бързо. После си слагате каквото си искате за пълнеж, режимно рзабира се Simple Smile
Дано да съм обяснила разбираемо, че хич ме няма по обясненията  Laughing
На мен ми приличат на питчиците (тортили) за дюнери Simple Smile

# 589
Здравейте момичета Simple Smile още не ми е дошло и съм много подута.Днес ми е П ден и си правих палачинки.Хапнах ги с малко обезсолено сирене. Моите палачинки са от 3с.л. овесени трици,2 с.л. кисело мляко,2 яйца и щипка сода .Излизат 4 малки или 2 големи с големината на тигана.За после ще  правя яйца по панагюрски,а за довечера ще е пиленце.
Вчера си купих 2 панталона сега за пролетта.Ще ги нося на шивачка да ми ги поскъси малко отдолу и ще ви кача снимки да ме видите.Тази сутрин се качих на кантара и съм си пак толкова даже малко + няколко грама,но аз не ги броя.Щом не е цял килограм е добре.Нещо сладко ми се е прияло и ще разгледам рецептите от първа страница за П дните нещо сладичко да си направя ако не успея за днес,поне за вдруги ден.Преди като правих диетата си правих плодово мляко с желатин сега ще видя да намеря рецептата,пък може и вие да помогнете с някоя ваша изпробвана.

# 590
Здравейте момичета Simple Smile още не ми е дошло и съм много подута.Днес ми е П ден и си правих палачинки.Хапнах ги с малко обезсолено сирене. Моите палачинки са от 3с.л. овесени трици,2 с.л. кисело мляко,2 яйца и щипка сода .Излизат 4 малки или 2 големи с големината на тигана.За после ще  правя яйца по панагюрски,а за довечера ще е пиленце.
Вчера си купих 2 панталона сега за пролетта.Ще ги нося на шивачка да ми ги поскъси малко отдолу и ще ви кача снимки да ме видите.Тази сутрин се качих на кантара и съм си пак толкова даже малко + няколко грама,но аз не ги броя.Щом не е цял килограм е добре.Нещо сладко ми се е прияло и ще разгледам рецептите от първа страница за П дните нещо сладичко да си направя ако не успея за днес,поне за вдруги ден.Преди като правих диетата си правих плодово мляко с желатин сега ще видя да намеря рецептата,пък може и вие да помогнете с някоя ваша изпробвана.

Ако се сетиш за рецептата за плодовото мляко с желатин моля  те да ни я споделиш !  Simple Smile  А къде е тази първа  страница с рецепти за сладичко за протеинови дни ( може ли линк, да ги разгледам)  Praynig . Благодаря предварително !

# 591
Мисля, че е панакота, сега се сетих, че и аз много обичах този десерт, но не съм се сещала да си го правя. Иначе прегреших днес, без да искам, черпиха ме едни бисквити на Милка, и то много настоятелно и се излъгах да изям 2, и сега съм сигурна, че поне ще има защо да съм нагоре  Embarassed
т.к. ми дава рекламен спам, пишете в гугъл панакота дюкан, първото което излезе е рецептата  Wink

# 592
Преди си правех кисело мляко с малко нескафе, подсладител и желатин ммм като парфе ставаше. По спомени 400гр. кисело мляко, подсладител на вкус и лъжица нескафе (пак на вкус), това за твърд крем (може да се реже). Като кремче ако искате пак същото, но с 2 кисели млека 800гр.
Плодовото го правех със степче каквото искам да е на вкус. Дюкански крем "карамел" също си правех често, ванилов крем мисля, че се казваше в на Смайлис рецептите (по спомен на 1ва или на 6та страничка от нейната тема). Много е лесен и няма толерирани освен подсладител, 400мл. прясно мляко 0,1%, 2 яйца, подсладител. Прави се като нормалния крем карамел, но без карамела Simple Smile
Другите сладки неща, за които се сещам са или с толерирани или много завъртяни откъм изпълнение.
mysterious, покачване едва ли, но застой от 1-2 седмици със сигурност. Може да не се прояви през следващите няколко дни, но послее  Tired
П.П. Желатина предполагам знаете как се ползва  Peace В малко хладка водичка се разтваря докато набъбне за 5-10 мин. , зависи от желатина, и после се втечнява или на водна баня или в микровълнова. Желатина не подлежи на термична обработка (т.е. не бива да се вари, пече) защото после не стяга  Peace
П.П.2. Към желатиновото кремче с нескафе слагах и ванилийка, а може да се разпредели на части и едната да е само ванилия, другата с нескафе, налива се от едната смес (вече с желатин) слага се във фризера за малко да стегне и после се излива другата смес, става двуцветно кремче Simple Smile

# 593
Здравейте, мили Дюканки!
Някои от старите момичета може и да ме помнят. Спазвах режима преди 5 години и тогава отслабнах 12 кг., като ги свалих за около 6 месеца. Накрая се поизмъчих, но се бях заинатила.
Сега съм пак в Дюканските редици от 3.02. Преди 1 година претърпях инцидент, правиха ми операция на коляното и се наложи 2 месеца да съм на легло. От забързаното ми ежедневие и високите обороти изведнъж бях затворена в една стая по цял ден без никакво движение. След това превърнах моето хоби в професия, която не е особено динамична и свързана с движение. От Нова година спрях и цигарите и така се докарах до 68 кг. На някои ще им се стори малко, но при моя ръст от 160 см, за мен тези килограми са страшно много. А и само веднъж в живота си съм била толкова и тогава пак на помощ ми се притече Дюкан.Не влизах в нито една моя дреха. Ходех на работа с дънките за бременни на моята приятелка. Затова колкото и да не бях настроена за диети се заинатих и на 3-ти февруари започнах.
До момента съм отслабнала 8 кг. (за 6 седмици). Целта ми е още 3 кг. и мисля да влизам в Трета. Искрено се надявам, че до месец ще го постигна.
Много се радвам, че отново съм сред съмишленици, макар и отдавна да не съм се подвизавала в любимия ми форум.

# 594
Добро утро, мацки!

Аз от няколко дни съм ту нагоре 100гр, ту надолу. Днес ми е протеинов, че се надявам кантара да е благосклонен утре. А палачинките на GalaEluard си ги направих още на първия ми режимен ден, бяха страхотни. Станаха 7. Мъжът ми изяде едната, детето се нареди до мен и той да яде, че си ги бях скрила и на другия ден им направих обикновени за тях. Аз ги мажех със сирене, а когато съм на ПЗ със снежанка.
На работа ме питат "Пак ли палачинки?"   Laughing
Днес ще си нося пилешки дропчета със зелен лук.
Много минусчета на всички.

# 595
Добро утро Simple Smile
След първата седмица на смесен съм в застои,не се притеснявам отдавам го на цикъла.Днес съм на ПЗ и дано тази седмица се пораздвижи  кантара. Ще отчитам само когато е цял килограм,грамчетата няма да ги тъня толкоз Simple Smile
Днес ще излизам за обувки и ще си нося и панталоните на поправка и се очертава голяма разходка навън,затова ще се подготвя от вкъщи,ще си направя палачинки и салатка зеле ще си взема.То ще стане хем за бебето храна хем и за мен Simple Smile
wasntme лека работа и минуси и на теб Simple Smile пък тези на работата не ги отразявай те могат само да ти завиждат Simple Smile
Didka_23 резултатът ти е завиден Simple Smile още 3 кг имай сили Simple Smile
GalaEluard  кремчето беше от кисело мляко със степче на вкус и желатин.Днес ще си взема желатин ,че ми е свършил и малко Суитли.
Pteq на първа страница има рецепти на няколко дюканки и аз се водя само по тях .Избора е задоволителнооо голям и каквото и да си потърсиш за хапване го има Simple Smile

# 596
Добро утро!
Мина още една седмица, и се оказа, че първата седмица -1, и втората седмица -1, та -2кг, нещо много бавно ми се вижда, но явно хормоните си казват думата Confused  Ако свалям на седмица по килограм, ще съм доволна, това са си 4 в месеца  Wink А и като почна по-активните разходки с количката, че още времето е калпаво, може да става по-ефективно.
Лек ден и много - !

# 597
mysterious  според мен килограм на седмица си е доста добър резултат Simple Smile не се отчайвай идеално си сваляш. Виж Didka_23 за 6 седмици е отслабнала със 8 кг,което си е по килограм и малко на седмица и е страхотно Simple Smile

# 598
GalaEluard, палачинките станаха супер! Дори бабата и дядото на село си похапнаха без да се замислят! Аз след два дена на село съм с 600 гр отгоре... мисля, че кантара ми се е разсърдил, че не съм го виждала два дена и сега си връща Grinning Следват ПЗ дни, така че не очаквам да мръдне много, но пък само ако ми дойдеееее  Twisted Evil Успешна седмица на всички и много минусчета Simple Smile

# 599
Добро утро Simple Smile
Радвам се, че палачинките са ви харесали.
По килограм на седмица е и в книгата на Дюкан, съвсем нормално отслабване си е. Покрай пълнолунието май всички са с +  ooooh! Пък и покрай МЦ си е нормално задържане на вода. Аз съм подпухнала няколко дни преди да ми дойде  Tired Днес правя 2 месеца от началото на режима (от повтарящите съм). Равносметката -11кг., -12см. от талия и -10см. от ханш. При положение, че повтарям резултата е презадоволяващ  newsm68
Хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт