Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 846
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро  Grinning

GalaEluard с нетърпение чакам палачинковата торта и целувчиците Simple Smile Поздравления и за килограмчето Simple Smile

ArhMih поздравления за грамчетата,скоро да са станали килограм Simple Smile

wasntme и аз приготвям в къщи сладки неща и тестени ,но само от миризмата им се засищам Simple Smile вчера на каката правим питчица ама с паричка искала и хич не съм я и опитала,с мъжо казаха,че била вкусна Simple Smile

# 721
Днес е много лошо времето,а имам излизане по обед малко работа да свърша  Rolling EyesНие снощи с мъжо първо бяхме така  1dating после бяхме така  luvbed и тази сутрин резултатът е така  goodscale много съм щастлива имам минус ,но това е защото вчера имахме пламенно сдобряване,а то се породи от неприятната свада със
Скрит текст:
съкровището
предната вечер,Вчера цял ден си бяхме сърдити заради нея,но вечерта любовта ни победи всичко  Kissing Heart

# 722
  • Русе
Я виж ти какви интересни неща пише за Чиата. Аз дори не бях се ровила да прочета, честно казано не ми беше останало време на работа, а в нас рядко успявам. Та, на брат ми жена му ми я препоръча, каза вечер си накисвала 1ч.л в компот за нас той не е позволен да не се подлъже някой Simple Smile, и ми вика олекнала с 3-4кг, мн добре й действал не знам си какво. Викам брей, чакай да се допитам и аз, и накиснах си аз във вода, не е гадно изобщо. Значи смело мисля да си я консумирам по 1 ч.л., не супена.

Благодаря за инфото   bouquet  bouquet  bouquet

# 723
Аз ей такива сдобрявания най харесвам Wink . Днес отчитам 0.900гр минус и това ме прави много щастлива .Макар да съм на режима не за първи път ефекта на минуса е все още в сила Simple Smile Приятен ден момичета .

# 724
Чия го чувам за първи път сега от вас.Ще се поразровя из нета да видя какво е и от къде мога да си го купя и ще го пробвам.
cveteto79 Бравооо  newsm10

# 725
Намерих я Чията.Страшно много ми хареса информацията за нея и смятам да я опитам.Като цена я намирам на 7лв за 100гр.После като излизам ще проверя на едно две места се сещам,където може да я има.

# 726
Добро утро Simple Smile
Явно нещата потръгнаха отново и днес пак имам -1кг.  newsm44 От вчера увеличих и километрите на тренажора и днес съм с лека мускулна треска на кълките и д-то  Laughing Вече спокойно се намърдвам в дрехите от миналото лято, но за тези от края на 1вия ми Дюкан ще трябва да се потрудя доста.
Чията е много полезна, ще пробвам как ми влияе в режима и ако не пречи на отслабването ще замествам 1/2 лъжица от триците. В магазините за здравословни храни и такива за диабетици има чия.
Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 727
Браво на всички ви! Много се радвам за вас. Аз от 5 дни не мърдам. Дано да е защото си чакам МЦ-то. Нямам търпение да мръдна с половин кило. С всеки грам надолу ставам по-жизнена и усмихната  Flutter

# 728
Добро утро Simple Smile
Днес съм със страхотно главоболие и пих хапче преди малко,дано ми мине бързо.
Нещо ви няма,къде сте всички  Rolling Eyes

# 729
  Добро утро мацки!Как е настроението?
  При мен така се случи,че не успях да мина на ПЗ,така,че карах 8 дни ударна,колкото и първия път и резултата беше -4.500.Вчера бях на ПЗ-днес също ,няма -,но няма и +а в интерес на истината не съм прекалила със зеленчуците.Та менюто вчера ми беше:
   закуска-бисквитки със трици,яйце,извара,пуешка шунка
   обяд-пилешко бутче със салата 1/2 домат и 1/2 краставица
   вечеря-супа със сьомга и зеленчуци-морков,тиквичка и лук
      Май е малко,а?

# 730
bub.ka страхотен резултат Браво,много се радвам  Hug
Аз не мисля,че ти е малко менюто  Rolling Eyes Три пъти си се хранила и то разнообразно и добре,така че аз мисля,че ти е било достатъчно,щом те е и заситило,няма да се тъпчеш сега .

# 731
Браво bub.ka бравоооо. Менюто ти е супер, но не може всеки ден да сваляш. Има моменти на задържане. Тялото да се приспособи. Аз два дни оревавам че стоя 5 дни на едни и същи кила, а имах 2 протеинови дни, нооо днес вече съм - 700 и то след ПЗ  Party

# 732
Добро утро!
Като ви чета резултатите само ви се радвам, аз пак свалих третият килограм, но последният път миналата седмица по това време, като го свалих, до понеделник пак беше нагоре, та не му се радвам, но още една седмица съм се зарекла да диетувам и ще се мъча още малко. Ако няма ефект, ще ви оставя докато не ми дойде цикъла, че иначе не виждам смисъл.

# 733
Здравейте Simple Smile сега се прибрах и бързам да ви навестя.
wasntme Бравооо  Hug не се отчайвай само така  Grinning
mysterious на теб ти го няма,а на мен нали ми свърши миналата седмица и сега бях до 00 и ме зацапа направо се изненадах и си сложих
Скрит текст:
превръзка
.Дали има нещо общо с диетата  Rolling Eyes или просто е някаква аномалия  Rolling Eyes

# 734
  • Плевен
Иии - открих 50 страничка на темата и надявам се  - последна  Wink
Мис Каприз, ти си най-активната Дюкеса в темата напоследък! Браво!
Скрит текст:
Незнам защо така с МЦ-то... но бъди внимателна. Понякога в Ову се появява така. Обаче всичко извън цикъла е аномалия и трябва консултация с д-р. Дотук режимът не е водил до аномалии, а е оправял нещата. Случвало се е да отсъства например за месец при някои дами - и то при рязкото спадане на килата (-7-10 кг /м) в първия месец, но после си влиза в час и е редовен
Мина ли ти главоболието? Иначе - поздравления за начина на сдобряване! Wink
Мистериозна, ти най-добре си знаеш! Прекъсни ако искаш, но не включвай тестени и захарни изделия в новото меню! Придържай се по-скоро към трета олекотена! Иначе ще загубиш постигнатото, че и ще качиш отгоре ... ще се ядосваш, пак ще почнеш първа фаза и така - в омагьосан кръг.
Бубчее, леле 8 дни?!? Но пък хубав резултат за ударна! Браво! И според мен ти е добро менюто и напълно достатъчно! Като се има предвид, че си влязла в кетоза в ударната и нямаш апетит, то като за първи ден на ПЗ - си е много добро количество храната ти! Все пак - може малко да завишиш протеините. Тия шунки са малко солени и недотам чисти като месо...
wasntme, браво за минуса! Ето - тръгнаха пак нещата! Гледай на всеки застой като на време, необходимо на кожата да се стегне! Много ми хареса твоето изказване: "С всеки грам надолу ставам по-жизнена и усмихната  " Така си е! Laughing
Гала, много си волева и дисциплинирана с кростренажора и въобще с режима! Супер! Затова имаш и прекрасни възнаграждения с минуси в килограми! Ето това е мечтаният кръг - усилие - награда и така се стимулира човек, душичката хвърчи до небесата в щастие и еуфория... Все така, момиче!
Вещии, чакаме те!!! Hug
Аз - и днес на минус, но ще се хваля повече в нова тема пък!! Laughing! Ям си едни кюфтета печени в-у хартия на фурна от онази "телешка" кайма на Кауфланд - купих и после в къщи прочетох състава й: 65% говеждо месо, 17% - телешко, 13% - свинско, соев протеин, и разни там  още добавки... Беше ми достатъчно за да се откажа окончателно от такива готови кайми. Продължавам, както досега с тях - в магазин с мелачка - купувам си чистото телешко месо и - това е кайма - излиза 12 лв килото - но от чисто месо! Но в интерес на истината - кюфтаците изобщо не пуснаха и грам блажоляк...залепнаха на хартията, едва ги отлепих накрая!
Хайде, сладурчета, бъдете режимни и ще постигнете целта! Обичам ви! Целувки!

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 15:04 от ArhMih

Общи условия

Активация на акаунт