Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 633
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря Simple Smile

# 331
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Аз пък в момента изпадам в една дупка, от преумората, от това да съм все сама... Переодично ми се случва. Слава Богу не твърде често, но все пак се случва. Имам нужда да остана малко насаме със мислите си, малко въздух да взема и спокойствие, но няма начин.
Гледам да наблягам на положителната страна от това да сме сами- с никой не се съобразяваш и си правиш каквото си искаш. Но все пак хубаво щеше да бъде и ние като другите да имаме къде да оставим децата за малко. Ето сега празници най-различни минават пак. Можеше да поизлезем малко с любимите мъже.
В крайна сметка има къде къде по лоши неща в тоя живот. Важното е че сме живи и здрави всички.
Малко ми е противоречив поста, ама се успокоявам сама себе си. На вас случва ли ви се да имате такива моменти?

# 332
  • Някъде в Европа...
Simple Smile Здравейте записвам се и аз Simple Smile не съм съпруга на военнослужещ, но аз самата съм такава и ми стана интересно, така че ако не се натрапвам бих желала да се присъединя и да следя темата Simple Smile

Добре дошла, колежке!  bouquet
В кой град работиш?

# 333
Simple Smile Здравейте записвам се и аз Simple Smile не съм съпруга на военнослужещ, но аз самата съм такава и ми стана интересно, така че ако не се натрапвам бих желала да се присъединя и да следя темата Simple Smile

Добре дошла, колежке!  bouquet
В кой град работиш?

Благодаря Smile Работя в Божурище, на 6-7 км от София се намира

# 334
Добре дошла,Илияна!   bouquet

Не мога да вляза в сайта на МО,някой да има същия проблем или при мен е повредата?  Grinning

# 335
Цвети, сега пробвах, не се зарежда...сигурно имат проблем някакъв, предполагам ще го оправят.

# 336
Цвети, сега пробвах, не се зарежда...сигурно имат проблем някакъв, предполагам ще го оправят.

Благодаря ти ,Мира!   bouquet
Мислех,че проблемът е някъде при мен Simple Smile

# 337
Добре дошла,Илияна!   bouquet

Не мога да вляза в сайта на МО,някой да има същия проблем или при мен е повредата?  Grinning
Благодаря Simple Smile Проблема е оправен, вече може да се влиза с сайта Simple Smile

# 338
Е,при мен още си го има проблема  newsm78

# 339
 Simple Smile Има ли карти за почивка сезон лято 2014?

# 340
Разпределени са и в повечето поделения тази седмица пристигнаха. Тази година малко закъсняха.

# 341
На моя мъж както обикновено нищо не са споменали. А във вторник беше в основното поделение...

# 342
Хайде, започна борбата и основната тема на разговор в близките месеци. Laughing

# 343
Хахаха, да се включа и аз тогава.ММ беше в отпуск, в петък беше наряд, вторник е на работа, тогава ще видим как стоят нещата с картите Simple Smile

# 344
Спокойно, не на всички са разпратени. Зависи колко голяма е структурата, на която  сте подчинени. Но предполагам, че до 15.03 навсякъде ще пристигнат.

Общи условия

Активация на акаунт