Какво означава ника ви?

• 11 834
  • 188
  •   1
Отговори
# 180
И на мен винаги ми е било любопитно какво значение носят някои никове Simple Smile
Моят е от десетина години, с него влизам в повечето форуми. Идва от умалителното на Ангелина на английски - Анджелина - Джина. Така ме кръстиха две туристчета близначета -  тригодишни момче и момиченце англичанчета. Бяха гости в хотела, в който работех тогава, а аз бях влюбена в тях Simple Smile Още като влезеха от врата на  лоби бара се провикваха  - Джинааа Simple Smile Същата зима след това забременях - с близнаци, момче и момиче Simple Smile От тогава си го обичам това име Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 13:50 от Djina

# 181
И на мен винаги ми е било любопитно какво значение носят някои никове Simple Smile
Моят е от десетина години, с него влизам в повечето форуми. Идва от умалителното на Ангелина на английски - Анджелина - Джина. Така ме кръстиха две туристчета близначета -  тригодишни момче и момиченце англичанчета. Бяха гости в хотела, в който работех тогава, а аз бях влюбена в тях Simple Smile Още като влезеха от врата на  лоби бара се провикваха  - Джинааа Simple Smile Същата зима след това забременях - с близнаци, момче и момиче Simple Smile От тогава си го обичам това име Simple Smile
Много сладка история.

# 182
Моят не е никак интересен-първите срички от името и фамилията ми.

# 183
Най-любимото филмче от детството ми - "Синьо лято". Когато се регистрирах по една от програмите вървеше повторението му и ... просто си грабнах заглавието. Често се връщам  мислено към незабравимата му атмосфера и дори и на тези години си го гледам с удоволствие, когато мога...

# 184
Моят е от "Колелото на времето". Алудра е бивша илюминаторка /илюминатор - създател на фойерверки/. Изобретява оръдия, с които армията на светлината се бори срещу сянката в Последната битка. * се наложи, тъй като героинята си има и други регистрирали се почитатели. Simple Smile

# 185
Пумукъл е любимият ми анимационен герой от детството. Голям симпатяга е Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 22:02 от Pumuckl.

# 186
хаха, наистина интересна тема наистина..

Регистрирах се във времето, когато мечтаех за второ дете.
Лоницера е латинското наименование на билката орлов нокът, която казват помагала за забременяване. Имаме го на двора и мирише невероятно.
Помогна ми на мен .... името  Simple Smile

# 187
Свързан е с тази песен:
http://www.youtube.com/watch?v=zbQZkqzh9p8
"Tallulah, It's easier to live alone..."

# 188
Свързан е с тази песен:
http://www.youtube.com/watch?v=zbQZkqzh9p8
"Tallulah, It's easier to live alone..."

Страхотно любима песен на една група, която харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт