Интериорен стил по аматьорски 18

• 59 222
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Аз измислих кухнята на Барбабо hahaha

Барба, нали искаш да смениш плота и гърба, ето това е твоята кухня:

Дървен плот и черни плочки Peace Евентуално и смяна на дръжки. Но плота от някакво различно дърво от шкафовете, да не се сливат, по възможност с по-изразени, едри шарки. Онази стена която сега си боядисала в черно, бих свалила мазилката и оголила сто годишните камъни, вместо тухлите от горната снимка. Тавана и бъдещият бял под също се връзват. Ако пък прежалиш и някоя от горните вратички, да останат само рафтове, аранжирани, както ти си можеш, и voilà Simple Smile

# 616
Харесва ми идеята на Ема!
(Запазвам си снимките, може да препиша черните плочки и плота...)

# 617
Гост22, драскалки има, но котаракът напълно ги игнорира. Любимото му място са килимите и каквото друго свари. Навъртяла съм си на пръста и нали знаеш колко е досадно с жените-искам, искам и сигурно като го получа и котаракът се провеси два пъти ще сложа метални щори.

# 618
зависи от котката...моята ни перде е докоснала, ни дамаска. Е имаше опити с единия дижан, но на момента с един весник и се дава да разбере, че не се пипа там. Mr. Green

Купи му търкалящи се играчки ( топки от тенис вършат страхотна работа).

# 619
 Ванилия, ми е сложила черно-бялата снимка Laughing много си хубава.

Ема, каъде я намери тази хубава кухня, дай целия апартамент ако има.

# 620
Ванилия, ми е сложила черно-бялата снимка Laughing много си хубава.
  Flutter испешъли фор ю!
И аз бих видяла целия апартамент! Плотът много ми хареса, ще го покажа на момчето за моята кухня, знам, че той и преди е издирвал специални дървесини за клиенти! (Дори се възмущаваше на една дама, която настоявала за еди-какъв-си плот за трапезарната си маса, той обърнал страната наопаки, за да й го намери и монтира, и тя покрила масата с покривка  Joy )

# 621
# 622
Жилището е съвсем мъничко (Медунка вече го е показала) и няма кой знае какво още за гледане, но кухнята наистина е попадение.

Ето тук обаче има доста интересни детайли. Лампите са много нестандартни, четворките тухли на стената (не бях виждала досега), саксията-прахосмукачка на стената, помощната маса на колела, полутапицираният фотьойл, вазите на крачета......шкафа с колекцията от телени манекени и голата маха над тях.....много интересно жилище, бих живяла там Heart Eyes

# 623
Телени манекени май са поставки за бижута или поне аз така ги виждам.
А мечокът с книгите е голям сладурко.  Grinning

# 624
Лампите - метли направо ме сразиха!  Laughing

# 625
  • Sofia
къде ги видя...не са ли сушени билки

# 626
  • в света на неограничените измерения
Ха-ха ..  Това на стената не е ли част от прахосмукачка?

Това рамкиране на климатика никога не ми е харесвало.

# 627
къде ги видя...не са ли сушени билки
Е аз не го казвам буквално, едното даже ми прилича на дървена лъжица, нищо че не е.  Mr. Green  Laughing

# 628
В този апартамент всичко е с различно от изначалното си приложение.
Но някой неща са too much за мен.
Като рендето за сирене при напитките Shocked . Някак безидейно ми стои, просто за да се впише в концепцията от използвани втори път уреди.

От няколко дена, за пореден път, се питам, защо в България не можем да правим къщи от този род:

Скрит текст:

Постоянно виждам нещо такова  Rolling Eyes
Скрит текст:

А за общата визия на цял един квартал, дори ми се вижда непостижимо да се мисли в близките 20 години.

# 629
  • Пловдив
Ха-ха ..  Това на стената не е ли част от прахосмукачка?
Да, част е. И ако искаш - мога да ти дам такава Simple Smile Обаче моята е по-зеленикава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт