Интериорен стил по аматьорски 18

• 59 220
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
а с изрезките от плота ще си направя дръжки за шкафчетата - едри дълги дръжки, всяка различна...
Ванилия, не знам дали си представих правилно това с дръжките, но ми се струва, че рискуваш пресоляване на манджата. Simple Smile)))))) Няма ли да стане малко "фред флинтстоун"?

Аз правя тач ъпс. Същите цветове! И май си намерих перде без да излизам от вкъщи. Сега ще ви го пусна да го за бракувате, ако има нужда.

http://www.horchow.com/Vonn-Curtains/cprod91870038_cat1640731__/ … amp;cmCat=product
Гледайте червеното.
Зловещо???
За мен зловещ е белият корниз с дърворезбички, но твоят дано да е друг. Laughing Пердето ми харесва! Труден избор е, но ако го виждаш добре у вас, купувай (в червено, нали?)
А, сега видях, че си уточнила, че червеното. Ми да, то най-хваща око. Жълтото хич не ми харесва, а другите са приятни, но прекалено политически коректни.

# 646
а с изрезките от плота ще си направя дръжки за шкафчетата - едри дълги дръжки, всяка различна...
Ванилия, не знам дали си представих правилно това с дръжките, но ми се струва, че рискуваш пресоляване на манджата. Simple Smile)))))) Няма ли да стане малко "фред флинтстоун"?
Ами напълно е възможно и да стане  Crazy Както казах, това беше среднощно прозрение... Вратите няма да са дървени, някакъв светъл цвят, не знам какъв. Само плота ще е дървен. А дръжките вероятно ще ги реша най-накрая, когато видя останалото готово... и ще бъде подложено на коментар без съмнение  Laughing

# 647
И моят корниз е зловещарка, ама става. Grinning

Жълти стени, червени чипровски пътеки и червьеното пиерде! Купувам, ще покажа като долети. Laughing

# 648
Ванилия, като го изпереш, ще направим ден на персийските килими....за всеобщото шоу Simple Smile

Цонне, чакаме снимки Grinning

# 649
Ванилия, като го изпереш, ще направим ден на персийските килими....за всеобщото шоу Simple Smile

Цонне, чакаме снимки Grinning
Done!  Mr. Green

# 650
Поръчах, ама няма в наличност и сега ще чакам дечицата в Китай като се върнат в часовете по Трудово да ми ги ушият и да ми ги пратят. Търпение и  силна храна!

# 651
Ивчи, аз съм категорично за бялото. Черно легло никога не ми се е струвала добра идея.

Цонна, много ...хм... диско Party

Ванилия, представих си как ти се разкъсва брутално кухненската кърпа/престилка на този ръб Laughing Според мен би било много нехигиенично и както каза Барба тип Флинстоун Wink

# 652
 Моят персийски килим в холокухнята. Мислех да го сменям, ама не намерих подходящ и за сега остава. Имам още един персийски и един котленски, но са в друго жилище и в момента не мога да ги снимам. Не е като къщите и апартаментите, които показвате, ама това си е моят дом и аз си го обичам.
Скрит текст:
[/spoiler]
Скрит текст:
Скрит текст:
[/spoiler]
Скрит текст:
[/spoiler]
Скрит текст:
[/spoiler]

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 22:52 от K.A.G.

# 653
Извинете! Щракнала съм 2 пъти!

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 23:55 от K.A.G.

# 654
И аз имам персийски килими, зарязани в старото жилище. Не ги знам в какво състояние са, но напоследък се усещам, че често си мисля за тях, опитвам се да си спомня размерите им и да си представя как биха се вързали в това жилище. Тукашните определено нещо взеха да ме дразнят. Единият се скапа, другият се пързаля и спъва, третият привлича всички прахоляци и няма изчистване.
Ще се връщаме май към класиката Simple Smile

# 655
  • София
Ех, Ема ме е изпреварила, но и аз мога да участвам в размените на персийски килими - при нас наследството е само в червено - няколко броя, а и аз искам син или беж. Да си спретнем заменки, а?

Но любими са ми чипровските, но ще почакам за тях... http://www.kilim.bg/килими.php

# 656
Ивчи, аз съм за черното с цветни шкафчета (гледам, че икеа имат симпатични, а и други да са). Бялото седи някак "евтино" сякаш.

# 657
Ами напълно е възможно и да стане  Crazy Както казах, това беше среднощно прозрение... Вратите няма да са дървени, някакъв светъл цвят, не знам какъв. Само плота ще е дървен. А дръжките вероятно ще ги реша най-накрая, когато видя останалото готово... и ще бъде подложено на коментар без съмнение  Laughing

Извинете, че нахлувам, но от известно време ви чета и много, много ви се кефя. На пролет ще си ремонтираме една селска къщичка и от тук ще взема много идеи.   bouquet
По повод дръжките, като си правихме кухнята, трябваше да си сложим някъде един малък стар и грозен, но работещ хладилник  Mr. Green. Понеже кухнята си я направихме битова, а хладилника, се наложи да облепим със същия тапет, като плочките, за да е в тон с всичко на вратата за дръжка му сложихме совалка за тъкачен стан от баба. Та дръжки от най - невероятни неща могат да станат.

# 658
Не съм по килимите, но нещо подобно не бих отказала: http://nazmiyalantiquerugs.com/antique-rugs/antique-product-type … ersian-rug-43603/

А пък и винаги може еклектично да се намести по подобен начин♥:
Скрит текст:

Някой да е виждал подобни неща (горе вляво особено), трябват ми за банята Mr. Green
Скрит текст:

# 659
Ох, персийски-мерсийски, котленски-мотленски, ама аз откакто лежах върху копринен килим от Кашмир, не бих погледнала нищо друго. Само такъв килим би ме закарал пак в Индия /иначе определено не я препоръчвам като дестинация/. Легна ми на сърцето едни тюркоазен, още го сънувам. Голямата ми борба е между абсолютната ми непоносимост към килими/черги и прочие покривала за под и невероятното усещане /визуално и физическо/ от допира с такъв килим.

Общи условия

Активация на акаунт