Самотните майки, като рискова социална група.

• 19 440
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Във фирмата, в която работех шефовете бяха много мнителни и смятаха, че ако работиш от къщи ще се опитваш да се скатаеш. А не е така. На мен няколко пъти ми се случи, но по технически причини в офиса - липса на нет и  такива. Оказа се, че е двойно по-натоварено, а и не свършваш в 18 часа щото практически работа има и до по-късно. Това беше нещото, което ме разколеба от по-нататъшно настояване да работя от къщи.

# 31
Оказа се, че е двойно по-натоварено, а и не свършваш в 18 часа щото практически работа има и до по-късно.
newsm10

# 32
Аз не зная как бих си свършила качествено работата от вкъщи, ако детето ми е болно, особено ако е по-малко.Само който не е работил от дома си може да му се струва по-лесно или удобно.

# 33
Естествено, че не е лесно да се работи от вкъщи. иска се страхотна дисциплина и концентрация. Дисциплина и в това да се спре навреме, работният ден да не се проточва твърде дълго.

Знам, че е доста разпространено в САЩ. Там се пести и от времето за пътуване до работното място. Лично познавам 2 жени от там, които по 3-4 дена в седмицата работят в домашния офис. Едната е с малко дете, другата трябва да пътува по 2-3 часа в едната посока за да дойде в офиса.

# 34
Относно работата от вкъщи - определено не е за всеки и нямам предвид професия, а лични качества. Понякога ми се налага да работя с фрилансъри - ами, мъка си е. Все нещо не е свършено, сега не си бил пред компютъра и не може да изпрати нужното, трябва да чакам неизвестно колко време  Sad
Не искам да обиждам никого, но смятам, че българите все още нямаме самодисциплина и все разчитаме на външна сила да ни стимулира да приключим в срок с поетия ангажимент. А в офис, това е далеч по-лесно, защото не ми коства нищо да се разходя до съседния отдел и да питам колежката в прав текст  Wink

Иначе определено смятам, че родителите, които сами отгелждат децата си трябва да се ползват с определени привилегии, които обаче не ощетяват останалите служители във фирмата и не затрудняват работата им

# 35
  • София
Аз лично също си дадох сметка, че няма да имам нужната дисциплина, за да си разпределя правилно работния ден ако го правя от къщи. Далеч по-разнообразно и приятно е да отида до работата, нищо, че губя време и късам нерви...Особено тази заран като изпаднах не просто в мъгла, а в облак мляко и едва се добрах до бачкането Mr. Green

# 36
  • Бургас
Уф, аз от доста време работя и от вкъщи, и от офиса, но сега вече само от вкъщи. Налагам си нужната дисциплина, защото иначе наистина работният ден трае повече, отколкото трябва. Пък и като не ходя до офиса, понякога прекарвам целия ден по пижама, което също не е никак добре. Абе трябва човек да излиза, иначе става асоциален Mr. Green

# 37
  • София
Тинтина, аз съм станала яко асоциална, нищо, че по цял ден работя с хора.  Wink Като се прибера вкъщи искам просто да си мълча щото съм уморена от толкова чужда енергия  Crazy И понякога искам от къщи да работя, ама за няколко дни само.... Laughing

# 38
Тинтина, аз съм станала яко асоциална, нищо, че по цял ден работя с хора.  Wink Като се прибера вкъщи искам просто да си мълча щото съм уморена от толкова чужда енергия  Crazy И понякога искам от къщи да работя, ама за няколко дни само.... Laughing

Точно...и при мен е така  Embarassed Въпреки, че съм екипен играч и предпочитам работата в екип, понякога имам огромното желание да хвана горите, ама дето човешки крак не е стъпвал.

# 39
  • София
Елеа, да хвана горите, но ако може да има и нет, а?  Wink

# 40
Елеа, да хвана горите, но ако може да има и нет, а?  Wink
ха ха ха...е нали казват, че покритието в Бг било около 97 % ... предполага се, че има  Wink

# 41
  • Бургас
Аз от години съм уморена от общуването с хора и също вечер искам да си мълча. Навремето БНД ми вдигаше страхотни скандали, че не съм искала да говоря с него. Как не разбра този човек, че ако ме беше оставил един час да си помълча, щях да му обърна внимание, ама не, не увира. Добре, че сегашният и той асоциален като мен и така хубаво си мълчим двамата hahaha

# 42
Добре, че сегашният и той асоциален като мен и така хубаво си мълчим двамата hahaha
Имам един комшия с 50 годишен брак, според когото дългия брак се дължи на малкото казани думи. Винаги го повтаря.    Simple Smile

# 43
Добре, че сегашният и той асоциален като мен и така хубаво си мълчим двамата hahaha
Имам един комшия с 50 годишен брак, според когото дългия брак се дължи на малкото казани думи. Винаги го повтаря.    Simple Smile
Laughing Laughing

# 44
  • Бургас
Много е прав комшията. Най-разочароващи за мен са се оказвали винаги мъжете, които много говорят. Парадоксалното е, че точно това съм им харесвала в началото - колко добре си говорим и каква романтика и интимност се създава. След години разбрах, че говори ли много някой, никаква работа не върши, еле пък ако е мъж, бягай по-далеч.
Ама като бях млада, не ги разбирах тези работи...

Общи условия

Активация на акаунт