Кога отваряте коледните подаръци?

• 5 903
  • 73
  •   1
Отговори
# 60
  • Mediterraneo
Навремето Дядо Мраз раздаваше подаръци в полунощ на 31 декември срещу 1 януари. По- късно получавахме подаръци на Коледа- Бъдни вечер никога не съм го възприемала твърде празнично, чакахме коледната утрин.
Сега децата също чакат да съмне на Коледа, Бъдни вечер си е просто една вечер. Сутринта на Коледа под елхата ги чакат подаръци!

# 61
Повечето вече са раздадени  Crazy
Сутринта останаха най-големите  Mr. Green

# 62
  • София
И у нас вече намина брадатия дядка и се отчете!  santa2

# 63

hahaha, страшно ме разсмя.

Моят заспа рано, скочих и наредих всичко за сутринта. Голямо криене падна, че едната кутия бая голяма и нямаше къде да я скрия.

# 64

hahaha, страшно ме разсмя.

Моят заспа рано, скочих и наредих всичко за сутринта. Голямо криене падна, че едната кутия бая голяма и нямаше къде да я скрия.

Нашите големи подаръци преди малко пристигнаха от мазето  Crazy

# 65
Духи, вашите са били явно грамадански. Ние сме по-скромни, просто едната кутия нямаше начин да влезе в гардероба, та я крих на балкона няколко часа.

Утре сутрин ще бъде многооо щастлива и усмихната за много деца, хах.

# 66

И у нас! По стара традиция в нашето семейство подаръците се слагат под елхата на 24 вечерта и след като приключим с вечерята "джуджето" ги раздава. Все сме нетърпеливи, няма кой да чака още един ден Laughing

# 67
Духи, вашите са били явно грамадански. Ние сме по-скромни, просто едната кутия нямаше начин да влезе в гардероба, та я крих на балкона няколко часа.

Утре сутрин ще бъде многооо щастлива и усмихната за много деца, хах.

А гардероба... там е първото място, където се проверява Simple Smile А и нямам толкова място  Blush Всички шкафове също бяха щателно преровени, килерът също  Mr. Green
Можеше единствено под спалнята или в мазето (то е по-скоро работилница на ММ), но по разбираеми причини нямаше как да е под спалнята (че спят сега с баща си на нея) - и да се появят сутринта под елхата без да разбере  Crazy
То му стана ясно вече... ама все пак  Whistling hahaha

# 68
  • Оптимист по принуда
Прекрасна сутрин!Кой каза,че бебетата не разбирали....Най-истинската и прекрасна реакция... Simple Smile Heart Eyes

# 69
  • София
Прекрасна сутрин!Кой каза,че бебетата не разбирали....Най-истинската и прекрасна реакция... Simple Smile Heart Eyes
Радвай се докато са бебета. Щото после започват да разбират какви точно подаръци искат и очакват  Wink

# 70
  • Оптимист по принуда
Оо,не се заблуждавам,имам племенник на 6 Joy #Crazy

# 71
  • София
На Колда сутрин търсим подаръци под елхата, вече от баби и дядовци, когато се видим си разменяме Simple Smile

# 72
  • на последния етаж
И ние отваряме подаръците на Коледа.  Nature Snowman

# 73
  • Пловдив
Здравейте, за много години! Живи и здрави!
Тази година у нас Дядо Коледа (Мраз) дойде на 24 декември вечерта. Мислихме го с ММ и така решихме, че е най-добре, че да може детето да си получи първите подаръци от Дядото. Иначе ми се искаше да е на Коледа, но тогава обикаляме по баби и дядовци и няма да му е интересно, ако първо получи подаръци от близките, а пък след това от Дядо Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт