Кога предпочитате да се къпете?

• 46 701
  • 830
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Задължително вечер преди лягане, така съм научена още от малка. Косата си мия през ден. Преди да изляза в майчинство обичах и да стана сутрин по-рано, да си взема душ (с вода и душ-гел  Laughing), да си направя кафенце и да прочета някоя-друга клюка из нета. Действаше ми много тонизиращо и зареждащо. Сега, когато имам възможност, пак го правя, но все съм в очакване бебата да се събуди и да ме "извика" по спешност  Laughing
Твойта е друга. В бебешкия  период се банях с кеф предимно по време на по-дългия следобеден сън. Сутрин и вечер хич не щеше да спи като хората това бебе...

# 91
В една книга, май "Не без дъщеря ми", бях чела, че роднините иранци били потресени колко често двойката- американка и техен роднина правят секс. Т.е. всяка сутрин, обед и вечер. Толкова често се къпели, че било страшно топло, а пясъкът лепнел по тях.
Но инак тема "Повод ли е сексът за къпане и къпането повод ли е за секс?" е интересна.

# 92
  • София
Една  бивша съученичка на майка ми навремето си имаше неприятности с мъжа си, който я беше заподозрял в изневяра, защото въпросната започнала да се къпе по-често.  Rolling Eyes
Но пък беше познал човекът, тя си беше хванала любовник. Явно си е познавал (и по миризма) стоката.

# 93
Задължително вечер преди лягане, така съм научена още от малка. Косата си мия през ден. Преди да изляза в майчинство обичах и да стана сутрин по-рано, да си взема душ (с вода и душ-гел  Laughing), да си направя кафенце и да прочета някоя-друга клюка из нета. Действаше ми много тонизиращо и зареждащо. Сега, когато имам възможност, пак го правя, но все съм в очакване бебата да се събуди и да ме "извика" по спешност  Laughing
Твойта е друга. В бебешкия  период се банях с кеф предимно по време на по-дългия следобеден сън. Сутрин и вечер хич не щеше да спи като хората това бебе...

Поне имам щастието вечер да я "метна" на баща ѝ и да се забравя в банята. Че моята пък през деня не спи, 2-3 дрямки по 20 минути и това е  Laughing

# 94
  • София
Защо няма опция "в неделя"?  Crossing Arms

Неделя по обед, обаче, че да има време да се поседи на топло до понеделник сутрин. Излизането след баня е мноу опасно  Naughty дори и юли месец.

А така! Трябва да се добави в анкетата.

Искрено ме развеселихте! Добавям го! Това е класика, както стана ясно  Joy 
Имам приятелка, която в неделя не можеш да я изкараш от тях, точно защото се "къпе" и оправя за работната седмица Joy а не е да не си взима душ всеки ден (май и сутрин, и вечер  Mr. Green)

# 95
уникална тема,очаквам следващата да е "миете ли си зъбите"

# 96
Сигурно и героинята на съседната тема - Миришеща служителка, си мисли, че няма смисъл от вечерния/сутрешния душ  Laughing
Имам чувството, че някои хора сами не се усещат и си мислят, че и другите имат проблеми с обонянието

# 97
  • Пловдив

Неделя по обед, обаче, че да има време да се поседи на топло до понеделник сутрин. Излизането след баня е мноу опасно  Naughty дори и юли месец.

Имам приятелка, която в неделя не можеш да я изкараш от тях, точно защото се "къпе" и оправя за работната седмица Joy а не е да не си взима душ всеки ден (май и сутрин, и вечер  Mr. Green)
Е що да не, да си направиш маска на косата, маска на лицето, с нещо да си намажеш цялото тяло, всичките чудеса да подействат, после да се изкъпеш, измиеш коса, изсушиш, фризираш. Даже евентуална вана, да се накиснеш с разни работи във водата. Ако имаш дълга коса и не бързаш спокойно може да отнеме 4-5 часа. Не е за всеки ден.

# 98

Когато сме в Сф през уикенда, излизам в събота вечер и се прибирам доооста късно. В неделята си имам много стройна програма - наспиване, спорт, после масаж, фризьор, маникюр и педикюр, та също ми заминава деня в грижа за себе си. Разбирам я приятелката ти, защото през работната седмица не можеш да отделиш толкова време.

# 99
  • София
Естествено, че и аз я разбирам Simple Smile неделя е (евентуално) денят, ако имаш повечко късмет! Peace

Въпросът е, че хората влагат различни неща под "къпя се", но както поясних още преди, интересно ми е какви са предпочитанията на хората (за взимане на душ  Mr. Green) и казах защо пускам темата. Този "спор" си носи последствията, които хич не са за харесване, за съжаление....

# 100
Все си мисля, че сутрешният секс е само някаква градска легенда

E, то за някои сексът по принцип, не само сутришният, е само легнда, ама това не значи, че другите не правят. А сутрин настроението е най-хубаво, защото посрещаш началото на деня. Аз пък не разбирам тези, които спят до обяд - пропускат най-хубавата част от денонощието и после будуват до 3 през нощта.

# 101
Без душ сутрин не мога да излезна от нас. Случвало ми се е, когато неочаквано спре топлата вода и нямам време да грея тенджери, но главата ме боли после цял ден. Подмиване с кофички топла вода в тоалетната вместо 5 минути в банята за мен е неприемливо, пък.

Ясно ! Sunglasses
Сега вече си дефинирах смисъла на вземам си душ = подмивам се ! Crazy

# 102
За мен вземане на душ и къпане е едно и също нещо.

# 103
...сутрин настроението е най-хубаво, защото посрещаш началото на деня...

Аз съм бясна сутрин, без значение в колко съм си легнала. До човек си е, няма как да се обясни това усещане.
Сутрин мъжът ми буди детето, оправят се и излизат с балетна стъпка. През ваканциите той отива на работа, детето става, оправя се и се занимава с нещо тихо. Никой още не е посмял да ме събуди, и с право  hahaha

# 104
  • Варна
И аз мразя сутрин да правя нещо друго, освен да пия кафе и да се опитвам да събудя заспалата гана в мен. Confused По това време нямам нерви даже за душ, че и това си е усилие Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт