Кога предпочитате да се къпете?

• 46 645
  • 830
  •   1
Отговори
# 75
Ето я темата за косата, оказа се, че има и по-скорошни, но тази е която помня и се чудя как не се разхвърчаха оскубани коси след нея. Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=491352.0

# 76
Обаче интересно колко мнения има от типа: досадно ми е сутрин, неприятно ми е, нямам нерви и подобни, при все че говорим за душ. Нищо по-релаксиращо (вечер) и тонизиращо (сутрин) няма от това да минеш през банята.
На мен не ми е странно, защото малко хора обичат да стават рано

Aз съм такъв човек, ставам рано и се къпя сутрин. После приготвям закуска за всички и сипвам чай, слагам кутиите с обяд, докато другите още къртят. Вечер много ме мързи, изобщо не ми е релаксиращо да се тътря в банята и да се мокря, релаксирам по-добре, облечена в одеялото с ръкави и някой да ми принася чинийки и питиета.

# 77
Ако един человек се баня  и сутрин, след сън, не виждам друга причина, освен че много се поти, докато спи. Simple Smile

Може да е правил секс, ето ти причина  Simple Smile

Все си мисля, че сутрешният секс е само някаква градска легенда, но кой знае, може би лошият дъх след сън е много силен афродизиак за някои двойки или пък съпругът на някоя съфорумка едиствено сутрин е в състояние на ерекция и просто нямат избор - или сутрин, или никога. Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 14:25 от Бъци

# 78
Ако един человек се баня  и сутрин, след сън, не виждам друга причина, освен че много се поти, докато спи. Simple Smile

Може да е правил секс, ето ти причина  Simple Smile

Все си мисля, че сутрешният секс е само някаква градка легенда, но кой знае, може би лошият дъх след сън е много силен афродизиак за някои двойки или пък съпрузите им едиствено сутрин са в състояние на ерекция и просто нямат избор - или сутрин, или никога. Simple Smile

Тц, не е легенда. Аз правя секс почти всяка сутрин и не защото не му става вечер Wink

# 79
Сутрешен секс = сутрешен душ за мен , т.е. абсурд ! Sunglasses

Дано не ти идва на главата лющене на кожата от пресушаване от душ-геловете. Тогава ще разбереш що е то миене само с водица.

Душ-гел не използвам , само сапун .
А лющенето може да е по друга причина .
Аз имах от витамини , по-специално от вит. А , предозиране .

# 80
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ето я темата за косата, оказа се, че има и по-скорошни, но тази е която помня и се чудя как не се разхвърчаха оскубани коси след нея. Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=491352.0
Благодаря   bouquet

# 81
Тц, не е легенда. Аз правя секс почти всяка сутрин и не защото не му става вечер Wink

Може би си изключение, не вярвам да е голям процентът на двойките, предпочитащи сутрешния секс, най-малкото сутрин обикновено настроението е кофти, особено в работен ден.

# 82

Може би си изключение, не вярвам да е голям процентът на двойките, предпочитащи сутрешния секс, най-малкото сутрин обикновено настроението е кофти, особено в работен ден.

Смерохия Mr. Greenт
Много голям е процентът на т.н. сутрешни игри Flutter непречещи на нощните забавления Laughing

# 83
  • до най-прекрасния мъж
Сутрешен секс = сутрешен душ за мен , т.е. абсурд ! Sunglasses

Дано не ти идва на главата лющене на кожата от пресушаване от душ-геловете. Тогава ще разбереш що е то миене само с водица.

Душ-гел не използвам , само сапун .
А лющенето може да е по друга причина .
Аз имах от витамини , по-специално от вит. А , предозиране .
Ами не е по друга причина. Когато спрях да се къпя всеки ден с душ-гел и започнах през ден, нещата при мен се нормализираха. Иначе беше едно лудо лющене и ужасен сърбеж от сухата кожа. От сапун нещата при мен стават още по-зле. Сапун ползвам само течен за ръце, никакъв друг и по други места от тялото.

# 84
  • Другата България
 Laughing Предчувствам заглавието на следващата култова тема-
"Кога предпочитате да правите секс?" Sunglasses и има ли пряка причинно-следствена връзка между това и сутрешното вземане на душ Wink

# 85
  • София
Без душ сутрин не мога да излезна от нас. Случвало ми се е, когато неочаквано спре топлата вода и нямам време да грея тенджери, но главата ме боли после цял ден. Подмиване с кофички топла вода в тоалетната вместо 5 минути в банята за мен е неприемливо, пък.
Вечер обикновено се къпя или защото съм се потила лятото, или защото съм премръзнала зимата.  Mr. Green В редки случаи мога да пропусна някоя вечер, но без да си измия зъбите - цъ!
 Аз и сутрешен секс -:mrgreen:. Случаите се броят на пръсти. Най-напред кафето, после вецето, душчето и чааак тогава евентуално мога и да имам настроение, ама пък то време не останало.

# 86
  • София
Защо няма опция "в неделя"?  Crossing Arms

# 87
  • София
Неделя по обед, обаче, че да има време да се поседи на топло до понеделник сутрин. Излизането след баня е мноу опасно  Naughty дори и юли месец.

# 88
Задължително вечер преди лягане, така съм научена още от малка. Косата си мия през ден. Преди да изляза в майчинство обичах и да стана сутрин по-рано, да си взема душ (с вода и душ-гел  Laughing), да си направя кафенце и да прочета някоя-друга клюка из нета. Действаше ми много тонизиращо и зареждащо. Сега, когато имам възможност, пак го правя, но все съм в очакване бебата да се събуди и да ме "извика" по спешност  Laughing

# 89
  • София
Неделя по обед, обаче, че да има време да се поседи на топло до понеделник сутрин. Излизането след баня е мноу опасно  Naughty дори и юли месец.

А така! Трябва да се добави в анкетата.

Общи условия

Активация на акаунт