Кога предпочитате да се къпете?

• 46 614
  • 830
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Не се къпя, взимам пример от Изабела Кастилска - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1%81%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D0%B … D1%81%D0%BA%D0%B0  Mr. Green

# 61
Вечер - задължително. До преди седмица-две тичах всяка сутрин преди работа и тогава е немислимо да не мина през банята -тяло+коса. Сега не тичам сутрин, но си взимам 5 мин. душ за разсънване.

# 62
  • до най-прекрасния мъж
Мен пък душът ме приспива, та ако го взимам сутрин, ме отпиши до обяд поне  Laughing

# 63
Обаче интересно колко мнения има от типа: досадно ми е сутрин, неприятно ми е, нямам нерви и подобни, при все че говорим за душ. Нищо по-релаксиращо (вечер) и тонизиращо (сутрин) няма от това да минеш през банята.

На мен не ми е странно, защото малко хора обичат да стават рано, на останалите всичко им е криво и всичко ги дразни Mr. Green

# 64
  • Ямбол
.....
Няма по-мръсно от това да се давиш в собствената си жлъч, Лиляна, няма да ти помогне ни душа, ни ходенето по петите на някого от тема в тема.
Що бе, Джой, неприятно ли ти стана да ти кажат, че е мръсно да обсъждаш другите и че това е любимото ти занимание.
Не се ласкай, не ходя по теб, защото много рядко се засичаме в едни и същи теми, по обясними причини - аз в твоите жълтини нямам работа и не ми е забавно.

# 65
  • София
На мен не ми е странно, защото малко хора обичат да стават рано, на останалите всичко им е криво и всичко ги дразни Mr. Green
Да, наистина. Последните е задължително да се къпят (по-скоро душ, че нали има разлика, да не объркам термините) сутрин. Да отмият малко сън и раздразнение.  Grinning

# 66
Сутри и вечер,при нужда и през деня.Не винаги обаче и косата.

# 67
Да, наистина. Последните е задължително да се къпят (по-скоро душ, че нали има разлика, да не объркам термините) сутрин. Да отмият малко сън и раздразнение.  Grinning

Аз не го препоръчвам, ако са като мен - положението става още по-лошо  Embarassed

# 68
  • с/у ОколоМръсТното

заради такива като теб, ми пада налягането в неделя и не мога да се изкъпя. Значи понеделник, вторник... или както дойде... плакненето  Laughing

# 69
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лиляна, колко са жълти и неинтересуващи те темите, в които аз пиша, си личи прекрасно- видиш ли, че съм автор на някоя, веднага се материализираш с отговор още на първа страница- обикновено хаплива забележка към мен, не толкова размисли и страсти по зададения въпрос.
От теб неприятно не може да ми стане, най-много смешно- и след като ме позабавлява и тук, предлагам да почакаш за следваща порция до новата тема, която ще пусна- все така жълта и противна Peace.

# 70
  • Galaxy 13197853088
И по обедно време.

# 71
Ако един человек се баня  и сутрин, след сън, не виждам друга причина, освен че много се поти, докато спи. Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 13:58 от Бъци

# 72
Дааа, може би заглавието трябваше да е "кога предпочитате да си вземете душJoy за да няма напълно излишни обяснения. Радвам се, че повечето хора са ми разбрали въпроса и директно си споделят мнението. Много благодаря!

Доста хора влагат в думата "къпане" именно така популярното от едно време неделно къпане, разбирай с косата и т.н. - предполагам това е причината да се коментира заглавието...

Добре , че беше темата ,  да разбера с огромно закъснение , че душ било мокрене само с вода . Mr. Green Не знаех , че има такава практика . Blush

# 73
  • до най-прекрасния мъж
Дано не ти идва на главата лющене на кожата от пресушаване от душ-геловете. Тогава ще разбереш що е то миене само с водица.

# 74
Ако един человек се баня  и сутрин, след сън, не виждам друга причина, освен че много се поти, докато спи. Simple Smile

Може да е правил секс, ето ти причина  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт