Кога предпочитате да се къпете?

• 46 681
  • 830
  •   1
Отговори
# 660
А той има ли си любовница ?

# 661
А той има ли си любовница ?

Не, до колкото на мен ми е известно.

# 662
 От къпането та чак докъде стигнахте Grinning

# 663
  • София

И аз затова се плеснах по челото.

# 664
  • Варна
Неведоми са пътищата форумски.....  Laughing

# 665
Тук така се почва.  Mr. Green 
Интересното е, че другият мъж в живота ми е пълна противоположност. Той пък се къпе 2,3,4 пъти.  Crazy

# 666
 Да не го намразиш после само заради това Grinning

# 667
  • Другата България
след 9 месеца определено ме желае, но въпросът е , че моят мерак към него изчезна

newsm12 Това сега значи ли, че започна да се къпе когато и ти? Че темата е за къпането де.....
Тоест, сексуалния глад накара ли го да преосмисли времето и мястото на хигиената в съпружеския живот? И напасването на личната такава с тази на половинката?

# 668
Сутрешният душ - враг на здравото семейство!
В съседната тема Марая  нот Кери обяснява защо не прави свирки, но все пак се пипа по циците, за да не изглежда задръстена, тука Линдаа от 9 месеца не пуска на мъжа си, щото се къпе сутрин и побързала да се обзаведе с любовник по тоя случай. След 8 години във форума все още продължавам да се изумявам какви жени има (да не кажа по-грубия вариант - "Кой ги ебе тия, бе?").

# 669
  В крайна сметка си намерих любовник, но темата е за къпането.    да допълня, че докато пиша и някой друг публикува- след 9 месеца определено ме желае, но въпросът е , че моят мерак към него изчезна.( нещо се обърках със цитатите)
 doh
добре де,той също едва ли те желае,иначе щеше да се прежали и да се къпе и вечер...  ако му се искаше  newsm78

# 670
В коя тема е това със свирките, че съм пропуснала ?

# 671
В тая за 60-те, секса и т.н.

# 672
В коя тема е това със свирките, че съм пропуснала ?
Simple Smile Първия път
последните страници са уникални

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=754368.315

# 673
  • София
Днес си стана баш петък с три теми за секс и смях! Laughing

# 674
  В крайна сметка си намерих любовник, но темата е за къпането.    да допълня, че докато пиша и някой друг публикува- след 9 месеца определено ме желае, но въпросът е , че моят мерак към него изчезна.( нещо се обърках със цитатите)
 doh
добре де,той също едва ли те желае,иначе щеше да се прежали и да се къпе и вечер...  ако му се искаше  newsm78

Ако толкова много му се иска, що не се прежали...... newsm78
То мъжете за единия секс на какво ли не се правят, а той за едно чипкане се дърпа Joy

Общи условия

Активация на акаунт