Ох, тази агресия по детските площадки, както и в детските градини отсега ме притеснява много, но няма как - явно няма как да я пропуснем
Както и преди бях писала, Ивана е много сърдечно, усмихнато и добро дете и към момента не сме имали възможност да се сблъскаме челно с отношение на други деца по площадките, защото преди като беше мъничка и само с количката в парка, сега още не ходим и не щъкаме по такива места - миналият ден, като беше още хубаво времето се бях засилила към една нова детска площадка, която направиха в квартала, за да се полюлеем, но приближавайки се чух няколко сериозни кашляния и бързо бързо отминахме. Поне миналата година установих по кое време се поопразват площадките наблизо, та, живи и здрави, ще дебнем такива моменти, но е неизбежно - не можем да страним от другите деца, нали трябва и да се социализира мишончето. Аз от сега, макар да ни е раничко, се замислям за детската градина - държавна, частна...чета разни теми, направо до никъде не съм стигнала, а като гледам и точки няма да съберем достатъчно за приема в държавна детска градина. Сигурно ще решите, че съм луда отсега да го мисля, нооо........
ии дечицата хич не са виновни,спомням си че когато бяхме така аз съм била постоянно над главата му и съм следяла всяко едно движение на площадката,ноо естествено има и майки които се правят че не виждат какво се случва с децата им и тогава е трудно.. 
.
Но беше толкова учудена от ставащото, че забрави да ревне
Снощи така нагъна една баница с праз, много беше смешно. Граби от чинията и бяга, да не й го взема 

Водих го на стоматолог, каза, че при някои момченца е така. Някое друго бебче има ли този проблем? Може ли някой да сподели.
,една от мамите ни (активна е обаче във фейс групата ни ,не тук
,който е с 8 израснали и един труден болезнено растящ кътник
) и то все още е без зъбки,така че не притеснявай. Моето педи каза,че евентуален проблем е липсата на зъби чак след 14тия месец
. Стоматологът те е успокоил също,така че не се притеснявай.