ЯНУАРЧЕТАТА ни със зъбки, правят първите си стъпки

• 71 160
  • 445
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ооооо, далеч съм да съдя някой - на мнение съм, че всеки си гледа детето както намери за добре, стига това да няма негативни ефекти върху него, но просто се изненадах, че има и такава практика...след това се зачетох по темата и се оказа, че има дечица, които действително отказват да приемат друго, освен кърма. А, че едно време са кърмели до две-три годинки децата си пак си беше новост за мен:) Явно съм мнооого далеч от темата...ама не страдам много от факта:))))

# 196
Добро утро ,мами!
Честит свети Валентин!

Бъдете много обичани и обичайте много силно!  Hug

# 197
Честит празник на
Добро утро ,мами!
Честит свети Валентин!

Бъдете много обичани и обичайте много силно!  Hug

Честит празник и на теб! Честит празник на всички ни! Да живеем и да отгледаме децата си с любов!

# 198
  • София
Хубави празници и от нас - който, каквото празнува Hug

# 199
  • София
Честит празник на виното и любовта и от нас  1dating txtloves newsm24

# 200
Ееее много влюбен тоз народ , бре . Цял ден никой не се показа. Сега ще сте опиянени от виното и съвсем няма да се вяснете  hahaha
Имам едно въпросче - давате ли на малчовците леща?
Аз от другата седмица записвам дребен на втора група в ДК.Видях в менюто че има боб и свинско вече , но понеже днес няма ДК и се чудя дали да не му направя една лещичка.
И ако да - какво слагате вътре? Без сол и чубрица ли или само без сол?

# 201
  • София
Тони, ние в менюто на частната кухня, от която взимаме, вече имахме леща яхния, както и свинско. Лещичката си беше с подправки, така че ако ще я правите в къщи - давай смело - подправките вече се уважават Party За сол тази от кухнята е морска, но според мен няма проблем да си сложих обикновена една щипка.

Днес ни беше първото излизане навън с ходене Crazy Много сладък момент като крачеше за ръчичка с нас с тати Heart Eyes

# 202
Браво ,Велинка (за ходенето) и кажи чао на спокойствието  Laughing
Аз малчо го изкарвам с количката ,но мрънка да слиза да върви и направо не се трае. За целта обаче имаме колани , защото още не е супер стабилен и понякога като набере инерция и се захлюпва напред. С коланите е супер , защото не го поддържам или спирам , но ако тръгне да пада го задържам във въздуха Simple Smile
А за лещичката - мерси за отговора. Ние сме на държавната кухня и доколкото знам там сол изобщо не ползват , а и аз му готвя безсолно. Надявам се да го науча да яде без сол ,че покрай него и мен. Още утре ще му направя вкусна лещичка  Hug

# 203
  • София
Хей момичета, предполагам че вече всички сме навън с хлапетата в хубавото време и затова не остава време за писане тук - сигурно във ФБ групичката е по-оживено?

Сега като при нас прохождането е на фаза, осъзнавам че с тази количка, която имам е просто трудно да се води детенце за ръчичка и да бутам количката едновременно (нашата е малко по-трудно маневрена и с една ръка е невъзможно да се движим направо Grinning), а все още Ивана не е достатъчно укрепнала, за да я извеждам без количка. Замислям се за някоя лекичка, тип чадър. Споделете вие оставихте ли вече количките в къщи или все още сте две в едно по време на разходка - дете и количка едновременно?

# 204
Аз все още си излизам с количка , първо защото разходка за ръчичка все още е невъзможна - той не върви в една посока ,ами си поема по някакъв си свой път , обикновено различен от пътя който съм избрала аз. Затова процедирам така : отиваме до някой детски кът или пейка, вадя го от количката ,поразхождам го около нея , после скок в количката и на обратно. За ръчичка тотално отказва да ме хване, затова с коланите е идеално за сега.

# 205
  • София
То и аз процедирам за сега така - правим си тегели на някоя площадка и количката ни чака в страни, но просто вече обмислям и други варианти. Вчера оскубахме една теменужка пред общината - хората са си посадили красоти в саксии, но привлякоха детенце като магнит - такива хубави, цветни и веднага имаше набез Laughing

Някой вече с ваксината против рубеола?

# 206
При нас последната консултация се отложи заради грипната епидемия в Бургас. Сега мисля да направя консултацията , но се чудя дали да направя имунизацията , тъй като в момента имаме постоянен контакт с батковците , а те ходят на градина и в това грипно време малко ме е страх.  #Crazy

# 207
Здравейте, момичета!
Да пийнем по чашка кафе заедно.

Отдавна не сме го правили. Аз съм се отдала на готвене, четене и градинска работа предимно, та поизоставих темичката Blush

И ние процедираме така с излизанията и количката. Ако я оставя да върви до парка, ще падне 100 пъти. Вече имаме обелен нос от едно такова падане Crazy

Иначе сме добре, катери се навсякъде, вече сме на фаза тичане(което е добре дошло за килограмите на мама), хапва си стабилно и е най-щурото човече на света Heart Eyes На ваксина сме след 2 седмици.

# 208
Хайде почерпката е от мен днес- Моята мама има Рожден Ден! Да ми е жива и здрава!

# 209
  • София
Тони, честитоооооооооооо - да ти е жива, здрава, усмихната и такава прекрасна баба!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт