БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 39 099
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Ще опитам с по-меко тесто, работата е там, че детето иска да изрязва формички  Simple Smile

# 241
Като точиш сложи брашно да не лепне .Ще се получат.
Като им направиш шоколадова глазура омекват.

# 242
Аз бих омесила една по-малка топка с повечко брашно- за формички
А останалите- за ядене...

# 243
Много важно за меденките е да не се препичат. Ако ги препечете, колкото и меко да е био тестото ставата твърди (е, при слепване се оправя положението)
Затова ги наблюдавайте, докато печете и още като когато са съвсем меки - не чакайте да сменят цвета си - изваждайте.

# 244
Мерси, ще внимавам с печенето  Hug

# 245
Освен сух таратор какво друго приготвяте с цедено кисело мляко? newsm78

Ето тази разядка. Може и без чушките. Прави се ден предварително. Голяма вкусотия:
http://www.zvezdev.com/bg/recepta-id-946/стопено+сирене/

# 246
  • София
Освен сух таратор какво друго приготвяте с цедено кисело мляко? newsm78

Коктейл с бяло пилешко месо

# 247
Мога ли да навия баницата и да я опека след 1ч.30 мин?

# 248
можеш. кво ти пречи  newsm78

# 249
  • София
Здравейте ,отново !Имам едно много бързо питане ,дали мога в белтъчната глазура ,за украса на коледна къщичка , да сложа вместо лимонтузу ,лимонов сок?

# 250
Пак да питам- искам рецепта за шоколадов кекс с портокал, скоро се коментираше, но тогава не записах рецептата  Confused

Колко скоро, не се ли сещаш...в смисъл в предишната или по предишната тема?
Кекса сигурна ли си, че е шоколадов с портокали, в миналата обсъждахме мандаринови такива.
По лесно ще го намерим, ако се сещаш за тези неща   bouquet
Виж този но няма шоколад в него.

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 19:34 от polly

# 251
  • София
Аз мисля, че това е кекса, който търсих, него обсъждахме скоро:
http://thegingercookies.blogspot.com/2011/01/blog-post.html
Става фантастичен, вече 2 пъти го правя и свършва много бързо. Надявам се да съм помогнала  Peace

# 252
  • Sofia
Здравейте ,отново !Имам едно много бързо питане ,дали мога в белтъчната глазура ,за украса на коледна къщичка , да сложа вместо лимонтузу ,лимонов сок?
Ако не е късно, да, но внимателно, на капки, да не разреди.

# 253
  • Бургас
Най-после се сдобих с вафлени кори. Че купих 2 пакета. Моля, посочете ми изпробвана рецепта. Благодаря.
Продължавам да питам, защото като се съберем 3 поколения на куп, няма да имам време за бавни сладкиши... Пък и каквато съм си фуклива, трябва и да ме похвалят. Благодаря.

# 254
  • София
Най-после се сдобих с вафлени кори. Че купих 2 пакета. Моля, посочете ми изпробвана рецепта. Благодаря.
Продължавам да питам, защото като се съберем 3 поколения на куп, няма да имам време за бавни сладкиши... Пък и каквато съм си фуклива, трябва и да ме похвалят. Благодаря.
Попитай Джемма. Тя имаше един страхотен сладкиш, който съм правила, но нещо не мога да намеря рецептата - беше с шоколад и халва /това ми е любимата комбинация/. Дано се включи и даде рецептата, ако се сети за кое говоря.

Общи условия

Активация на акаунт