За кучетата и хората

• 67 002
  • 2 194
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
Кучето в глутница се чувства по-силно и действа по-смело. Но то никога не напада просто така, за удоволствие. Напада, за да се защити или, за да получи храна. Не знам да има животно на света, което да нападне безпричинно.
Куче може да те нападне само защото е преценило, че е по-силно от теб. Те са йерархични животни и винаги търсят надмощие.
Елл-по твоята логика професора е нападнал кучетата и те са се защитавали така ли? Т.е. той е виновен че е бил убит. Т.е. жервите са виновни.
Гнуся се вече от вашите постове. Струва ми се че надминахте себе си...

Да ти припомня какво писах:
...
Сега очаквам да ми обясните как оправдавам нападенията над хора от глутници, за да не гладуват милите кученца. Не се хабете, на подобни глупости няма да отговарям.

# 1 831
По-добре наистина недей да отговаряш.
Не ми се четат глупости повече...
Клипа е показателен за нашата грозна действителност... Sad

# 1 832
  • София
Нападат разбира се. Не е точно удоволствие, а защото им е програмирано, това е същността на природата им. Особено на кучетата.
Елл, дай да видим този учебник по биология  Laughing

А защо им е "програмирано"?

# 1 833
Нападат разбира се. Не е точно удоволствие, а защото им е програмирано, това е същността на природата им. Особено на кучетата.
Елл, дай да видим този учебник по биология  Laughing

Защото са произлезли от вълците, Елл. Ти не знаше ли?
Или според теб кучето е еволюирала плюшена играчка????

# 1 834
Да отглеждаш куче, особено голямо такова е изтощително и отговорно занимание. Гледала съм немска овчарка и знам много добре колко е трудно и то при положение, че немската овчарка подлежи на обучение и не е куче със злобен характер.
Много хора подхождат към кучетата като към средство за забавление-един вид ходеща и лаеща плюшена играчка и вообще не си дават сметка за природата на кучето, за неговата същност и характер. Такива хора отглеждат ходещо оръжие и във всеки един момент могат да го изтърват и то да нападне някой...
Затова има и толкова натирени и изхвърлени кучета.
Напълно съм съгласна с Пънки, че домашните кучета трябва да се намалят като се увеличи цената на кучетата, като се позволява само на лицензирани развъдници да ги продават, като се чипират и кастрират. Кастрираните животни са с по-благ нрав..
А сега всеки кретен може да си вземе каракачанка и когато сметне че му е омръзнала да и бие шута...
А и затова е пълно с неграмотни собственици, които твърдят, че куче не може просто така да си нападне. О-може, може, но вие хич не си давате сметка...

# 1 835
  • София
Дефинирай "просто така да нападне".

Това не е отговор на въпроса.

В последния ти фигурират само митове. Не ти вярвам, че ТИ си гледала куче. Особено пък немска овчарка. Може би си го наблюдавала докато друг се е грижил за него.

# 1 836
Дефинирай "просто така да нападне".

Това не е отговор на въпроса.

В последния ти фигурират само митове. Не ти вярвам, че ТИ си гледала куче. Особено пък немска овчарка. Може би си го наблюдавала докато друг се е грижил за него.

И кои са тези митове бе, Елл? Че кучето Canis lupus е произлязло от вълка ли бе??? Че какви са вълците-хищници. Кучето, ако не знаеш също е хищник, Елл. И има голяма разлика между това да гледаш коза и да гледаш куче...
Но за теб явно кучето не е отговорност , а средство за лично забавление с което си готова да притесняваш околните. Заради собствения си егоизъм да се забавляваш.
Такива собственици не понасям.
Само отговорните собственици могат да разберат колко е трудно да се гледа такова животно.

# 1 837
  • София
Да отглеждаш куче, особено голямо такова е изтощително и отговорно занимание.

Напълно съм съгласна с Пънки, че домашните кучета трябва да се намалят като се увеличи цената на кучетата, като се позволява само на лицензирани развъдници да ги продават, като се чипират и кастрират. Кастрираните животни са с по-благ нрав..

А сега всеки кретен може да си вземе каракачанка и когато сметне че му е омръзнала да и бие шута...

А и затова е пълно с неграмотни собственици, които твърдят, че куче не може просто така да си нападне. О-може, може, но вие хич не си давате сметка...
Защо е изтощително и отговорно да отглеждаш голямо куче, а малко може би не е...?

Кастрираните женски са също толкова "зли", колкото и некастрираните  Twisted Evil

Дефинирай "просто така".

За произхода на кучето нищо не пише в този пост, пак си измисляш някакви неща...

# 1 838
  • София
Елл, ти днес си седнала да се излагаш ли?

# 1 839
  • София
Geraldine , усещам злорадство  Flutter

# 1 840
  • София
Не знам какво усещаш, но от постовете ти лъха такова невежество, че човек се изнервя докато ги чете. А как се намират толкова търпеливи да ти обясняват- не зная. А ти вместо да вземеш и малко да се ограмотиш им казваш- не ми обяснявайте.

# 1 841
  • София
Не знам какво усещаш, но от постовете ти лъха такова невежество, че човек се изнервя докато ги чете. А как се намират толкова търпеливи да ти обясняват- не зная. А ти вместо да вземеш и малко да се ограмотиш им казваш- не ми обяснявайте.
Например кое и защо е невежо. Конкретно, ако обичаш.

# 1 842
Елл, ти задаваш въпрос след въпрос. "Питаш", отговарят ти, отговорът не те урежда, правиш се на ударена и задаваш нов въпрос. А всеки нов въпрос е по-тъп от предишния и чак се плаша какви нови измерения на тъпостта ще достигнеш, ако продължаваш в същия дух.

# 1 843
  • при късмета

Написала съм го веднага след това, това е исктинската им същност. Ти не дочете ли изречението?

Какво стана с учебника по биология, ще покажеш ли да видим защо, аджеба сме учили различни неща?

Излагаш се наистина и то много

# 1 844
  • София

Написала съм го веднага след това, това е исктинската им същност. Ти не дочете ли изречението?

Какво стана с учебника по биология, ще покажеш ли да видим защо, аджеба сме учили различни неща?

Излагаш се наистина и то много
Т.е. причината да е програмирано е че е програмирано (такава била същността му  Crazy ). Въпросът остава.

Общи условия

Активация на акаунт