МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 594
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 465
Добре, ако е майтап - да е.
Но все ми се струва, че в тази си тема, Катрала полага някакви усилия да направи нещо различно и не ми се иска да се съсипва и да премине в обичайните, как да го кажа... ехидно-хилежни-подигравателно-досадни теми.
 Peace

# 466
Напротив, не на майтап. Как иначе ше си докажат достоверността участничките? Нали горе долу и това визират обвиненията към тоз господин?
Тъкмо обратно - дайте по-лежерно. Катрала да събира и да слага на тезгяха нещата!

# 467
  • София
Ама защо има такъв малък интерес, не че имам нещо против, за мен по малко конкуренция  Mr. Green , но все пак нека стане интересно. А пък и това е форум, няма нищо толкова страшно, та вие по цял ден се показвате по улиците, тука що се притеснявате  Mr. Green

# 468
  • Galaxy 13197853088
От 2009 си регистрирана и да питаш такива работи ... срамота.

# 469
Коикоии,че ние май повече сме се показвали,няма нищо вече интересно и затова. Peace

# 470
  • София
Коикоии,че ние май повече сме се показвали,няма нищо вече интересно и затова. Peace
Ама аз не съм ви виждала   Flutter

# 471
Е,ти не си,ама всички други Да и няма да е интересно Peace

# 472
Ама защо има такъв малък интерес, не че имам нещо против, за мен по малко конкуренция  Mr. Green , но все пак нека стане интересно. А пък и това е форум, няма нищо толкова страшно, та вие по цял ден се показвате по улиците, тука що се притеснявате  Mr. Green
Защото по улиците не се показваме, за да ни оценяват как сме по бански и вечерна рокля. И защото принципно това някой да ми оценява външността по показатели и да я сравнява с тази на други хора не ме кефи. Чувствам се като расово коли на изложба Laughing Нищо против всеки, който това го забавлява, просто за мен е така.

# 473
Е, вие сте се показвали, но МИС Бг-мама печели ли сте?  Laughing

# 474
Малко повече пикантерия дайте и ще се получи  Peace Ще видите как се срутва балкона  Wink

# 475
Малко повече пикантерия дайте и ще се получи  Peace Ще видите как се срутва балкона  Wink

Ти си по тази част Wink

# 476
  • London
5-ти човек ми прати снимки. Hug Отново се увеличава кръга на кандидатките.

В тази връзка, ако имате предложения за представителни въпроси за визитките ги споделяйте. Пак споменавам, че визитката е за представяне, да се добие някаква информация за кандидата - хоби, интереси, любим парфюм, страх от... и тн. Интеклектуалния кръг ще е отделно, та сега ако има предложения за визитките ще се радвам да споделите, дори и в темата. Peace

# 477
Е, вие сте се показвали, но МИС Бг-мама печели ли сте?  Laughing

Важното е, че съм спечелила Мисис на Неговото Сърце.

Слънце мое, аз ти казвам, че имам невероятен задник, ти си се хванала за кривите ми крака.

# 478
  • Пловдив
като заспи детето, ще видя за визитките дали ми хрумва нещо!

айде по- смело, излагайте се на показ!

наградният фонд реален ли е, че не стана ясно?

може би това ще стимулира значително участничките, ето аз имам нужда от епилатор примерно, който сам работи вечер докато спя

# 479
Не ми е ясна работат с въпросите, но предлагам, например:

Кой е любимият ви филм?
Каква е мечтаната ваканция?
Любимо кулинарно изкушение?
Какъв би бил на-романтичният жест за вас?
...
По кого въздишате?... Mr. Green

Толкова, преядох и не мога да мисля... Blush

Общи условия

Активация на акаунт