МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 523
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 450
  • London
Реално сериозните участнички остават 4. От толкова имам снимки! Върнахме се малко назад май, а форумеца marinora, се опитва май да пласира снимки на 3-то лице, което не ми се вижда редно та не го броя.

Хайде дами активирайте се, не бъдете свенливи! Mr. Green

# 451
Аз се отказвам, сори, лични причини. Peace
Ти нави Катрала да остави темата, сега се отказваш......детска ви работа. Laughing
marinora, или Бъци, или Х,У, Галантен и всичките ти превъплащения, и без това след малко ще те забършат, не пълни темата с повече спам, и без друго има достатъчно.
Ехооо?!Момичета ,моля ви,Преди малко се регистрирах и нямам опит.(нито други имена),изчакайте малко да оправя нещата.Не е трето лице , жена ми.Май почнах да сьжалявам.

# 452
  • London
Няма да те огрее, спри си ми писал на лични да ми затрупваш пощата. Трето лице е жена ти много ясно, второ имаш 0 постове, трето тя може и да е , може и да не е форумка, 4-то аман от психари и спамери. Crazy Ще те помоля повече да не ни ангажираш с глупости, лек ден!

# 453
Много се извинявам на всички!!!Това ми е пьрви и последен пьт да пиша по форуми.
 Не сьм психар,за това в началото попитах дали мога да я номинирам тайно от нея.
Сьжалявам
 Приятен ден на всички!

# 454
  • София
Много се извинявам на всички!!!Това ми е пьрви и последен пьт да пиша по форуми.
Сьжалявам
 Приятен ден на всички!

И като я номинираш, от нейно име ли ще отговаряш на интелектуалните въпроси?

# 455
Аз пък не мисля,че това е Входящий,Изходящий и сие Peace
Този път си мисля,че си беше съвсем друг и нов потребител.

# 456
Сьжалявам
 Приятен ден на всички!

И като я номинираш, от нейно име ли ще отговаряш на интелектуалните въпроси?
Не. Щях да я поставя пред свьршен факт и мисля,че щеше да се навие заради купона.
Да ,наистина бях чисто нов потребител.Това е послдният ми пост

# 457
Чак пък за психар да обявите човечеца  Stop Беше съвсем любезен с въпросите си.

# 458
  • London
Ами на мен не ми се вижда нормално да тръгне някой да се регва (мъж) и да предлага снимки на жена си за конкурс. Към 5-6 писма ми изпрати на лични и тн. Не го смятам за много нормално, който и да е. Просто си има правила, участниците дават лично заявка и са форумки от форума. Peace

# 459
Ами на мен не ми се вижда нормално да тръгне някой да се регва (мъж) и да предлага снимки на жена си за конкурс. Към 5-6 писма ми изпрати на лични и тн. Не го смятам за много нормално, който и да е. Просто си има правила, участниците дават лично заявка и са форумки от форума. Peace

Ти нямаш право на такива заключения. Организираш конкурс, пращат ти снимки, пък не било нормално. Аре по-сериозно.

Куельо-ельо-ельо.....

# 460
  • London
Е как да нямам право, снимките не са на човека. По тая логика дай да свалим на 5-6 приятелки снимките от фейсбук и да ги лепнем тук като участнички в конкурса без да ги питаме. Ако толкова ти се гледат снимки пиши му на човека да ти прати да гледаш. Peace

# 461
То по тази логика и аз мога да заявя участие, като пратя снимки на някоя манекенка /не много известна/.

# 462
Тъкмо щях да кажа пу за мен Жизел, но знам, че е заета.

Часовника цъка, мотивирай участниците, не ги отказвай!

# 463
Някои хора единствено сеир на чужд гръб им се гледа май ... Rolling Eyes Много класно, няма що.
Права е Катрала. От къде накъде, първо, изобщо не се знае какъв е и дали въобще и е мъж този новорегистиран, нито нищо.   Що се правите на луди..
Е така просто  -  регистрира се някой, излесква се някаква снимка  и айде  - това е жена ми, записвам я тайно.
Глупости  Tired

# 464
А ти от къде падаш? Всеки може да бъде подложен на съмнение принципно.

Аз настоявам за видео материал  Flutter  Там най-ясно си личи всичко  Heart Eyes

А за целта, участничките ще казват - явявам се на конкурс - бг мама 2013  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт