МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 538
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,момичета!Може ли тайно от нея да номинирам жена си?

# 436
Здравейте,момичета!Може ли тайно от нея да номинирам жена си?

Може, ама да не те бие после  Laughing

# 437
Ами надявам се,че не!Тя не би го направила сама шото е много скромна,а и не е бойна.Отивам да тьрся снимки.(Между другото,ви станах голям фен на форума,вече трети ден не мога да изляза от тука).Супер сте всички! ...Абе как се слагат емотикони?

# 438
Това е пробно https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201017350139737&l=60e707e51f
Става ли така?(с линк)Всьшност става(извинете ме но нямам опит с писане по форуми)

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 11:35 от marinora

# 439
Да, вижда се. Много е хубава жена ти.

# 440

Става ли така?(с линк)

Да,само че ги прати на Ла Катрала на ЛС - тъй като виждам,че си нов : за по-лесно,да не търсиш нейни мнения отиди на първа страница,на първия пост(нейн е) и цъкни на компютърчето под ник-а ѝ и ѝ ги изпрати така Peace

# 441
А жена ти потребителка ли е на форума? Защото конкурса е само за потребителки на БГ мама, в случай, че не си разбрал Sunglasses

# 442
А жена ти потребителка ли е на форума? Защото конкурса е само за потребителки на БГ мама, в случай, че не си разбрал Sunglasses
Ами не знам, ама все тука кисне от бая години.ше я питам.

# 443
Айдеее, ще има кОнкурс. По мои сметки станаха седем участнички вече  Laughing

# 444
Да скоро се е регистрирала,че искаще да попита една мадама,чието дете е злоядо като нашето,но няма приятели.

# 445
Аз се отказвам, сори, лични причини. Peace

# 446
Жена ми няма приятели.не детето

# 447
Е то стана мазало!Тя иначе си има приятели,ама не и вьв форума.Ама ако искате я декласирайте,тьй или иначе няма да и кажа.

# 448
  • гр. София
marinora, горе дясно в полето на мнението си имаш един бутон "редактирай" - можеш да го използваш, за да не пишеш пост след пост.  Peace

# 449
  • Другата България
Аз се отказвам, сори, лични причини. Peace
Ти нави Катрала да остави темата, сега се отказваш......детска ви работа. Laughing
marinora, или Бъци, или Х,У, Галантен и всичките ти превъплащения, и без това след малко ще те забършат, не пълни темата с повече спам, и без друго има достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт