МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 766
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 330
Цитат
пия по едно малко, слушам Камелия, пуша и харесвам Къванч
Joy Joy Joy

Нещо такова, не е идеята да се засрамва някой, предполагам.

# 331
  • Ямбол

Това с пороците....нещо като "пия по едно малко, слушам Камелия, пуша и харесвам Къванч ...не съм сигурна, че ще му изпиша правилно фамилията  Embarassed" ли ще е  или пак нещо, свързано с хигиена, къпане и косми? В смисъл кои точно пороци да си признават мацките, че и това е важно. Naughty
За толкова ли само мислиш, че  може да измисли Катрала?

# 332
Не знам колко трябва да си обсебен от форума , за да можеш да разпознаеш визитките от кого са попълнени?! Thinking
Аз дори и цяла тема да следя, ако над мненията не излизат имената на потребителите, пак няма да различа никой.

# 333
  • Другата България
Оооо, ЛилитУ, драго ми е да те видя, тоест прочета още от ранни зори Hug Hug, сега денят ми ще е слънчев, приятен, въпреки студения вятър навън.
Позволи ми да ти отговоря с твой цитат - какво мисля аз, си е моя работа, в случая е по-важно какво мисли Катрала, щото все пак тя е организатор на събитието, а какво мисли Катрала-това вече аз няма как да знам.Но се надявам да разбера.
Доволна?
Желая ти приятен и усмихнат ден! Hug Heart Eyes

# 334
Шшшш, алоууу, по-спокойно, дами! Искате ли снимка на дупето ми?  newsm03

Най-мразя, когат се карат хора, които харесвам. Щото аз няма  с кого да се скарам.

# 335
Когато бях на 18,свежа като праскова си позволявах лукса да скоча от леглото,да хвърля шепа вода на лицето си и да хукана навън.Сега съм на 32 и ми се налага да отделям 15 минути за лек макиаж.Ако някой си се харесва без грим ,нямам никакъв проблем да си ходи така,не ме вълнува.Нали тук се организира конкурс за красота,затова се предполага всеки да се покаже в добър вид,не че това ще попречи да го разкъсат на парчета:)Хора разни,вкусове също,нека има за всеки:)То и за мен е немислимо тригълника ми да е с прическа"разпънат гарван"която умело да натиквам в банския,ама се оказа,че на някои така им харесва:)И не съм седнала да ги питам ,що така бе ,госпожа?Така и е комфортно,така си ходи:)

# 336
  • Другата България
Кас, къде видя някой да се кара? Таквиз неща не,не,  това е обичаен начин на комуникация за определени хора явно с други определени. Нищо ново под слънцето. Чак скука.... Tired
И стига с това дупе, виждали сме го ти казах, дай нещо друго...да речем снимка във вечерно облекло? Ама не абитуриентската!

# 337
  • Канада
Шшшш, алоууу, по-спокойно, дами! Искате ли снимка на дупето ми?  newsm03

Най-мразя, когат се карат хора, които харесвам. Щото аз няма  с кого да се скарам.

Каси, ти няма ли да участваш? Simple Smile

Аз бих, ако не беше изискването за снимка по бански  Mr. Green

# 338
Катрала, не знам дали ще се проведе кОнкурса, защото май вече няма и значение.Поздравления обаче за темата-каква я мисли, каква стана...... Crazy Толкова майтапи на едно място не бях чела скоро.Дори глупостите на някоЙ "вечно кисели лелки" не ми отнемат удоволствието от темата. Simple Smile

# 339
  • Ямбол
....
Позволи ми да ти отговоря с твой цитат - какво мисля аз, си е моя работа, в случая е по-важно какво мисли Катрала, щото все пак тя е организатор на събитието, а какво мисли Катрала-това вече аз няма как да знам.....
'Начи я подценяваш, щом предполагаш, че такива тъпизми може да измисли за въпроси. Другият вариант е, ти да не можеш да измислиш друго и затова да питаш Катрала.
Твоя си работа какво мислиш, аз виждам по постовете ти, какво можеш да измислиш - само за чалга и пиене говориш напоследък.
А Катрала ще измисли по-добри неща, ще видиш.

# 340
Дийпак,снимките по бански са по желание,така че давай смело  bouquet

# 341
  • Другата България
Не напоследък Лилке, по принцип затова си говоря, щото това си ме вълнува, признавам си, какво да крия....всички турски сериали съм изгледала, и на дискове си ги имам, а колко ракия съм изпила.... ooooh! то добре че се лекувах, че иначе още да съм зависима. Tired
Язък ти за математиката, и трети вариант има, ама няма да ти подсказвам, ти си умна и интелЕгентна жена, ще се сетиш Hug
Btw, да не си ти авторката на задачката с кебапчетата, която разбуни духовете в последните дни? Много оригинално, много!  bouquet
Ако нямам възможност да проследя какво ще направи Катрала с конкурса обаче ще ти пиша на лични да ми изпратиш ретроспекция, че като гледам живия ти интерес към него няма да има по-обективен отразяващ.Сигурна съм в това!Не, направо съм убедена!
И ако все пак решиш да участваш, имаш и моя сигурен глас  и подкрепа! Hug

# 342
и със снимки на дупе по прашки ли трябва да се участва  Flutter

веднага  Twisted Evil

--------
пс. надявам се да нямате високи критерии за интелектуална потенция при изискуемо условие за подобни снимки.

# 343
  • София
Заявявам участие  Mr. Green
''Морска нимфа''
''Елегантно изкушение'' с черната рокля съм АЗ
''Натуралната АЗ''

П.П. Понеже имаше критики,че на натуралната снимка има грим и обработка, прилагам снимка без такива Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 21:24 от koikoii

# 344
  • София
koikoii, много си красива - отдавна съм ти хвърлила око.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт