МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 757
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 315
  • Ямбол
Бавно напредвам през 20-те страници дискусия, но съдейки по активността на никовете, Лиляна явно е най-запалената кандидатка. Желая и успех!
Благодаря, миличка. От твоята подкрепа имах най-голяма нужда.
Скоро не си пускала тема.

# 316
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да позная ли- тръпнеш в очакване да се запишеш с поредния заядливо-недоразбрал пост Laughing?

И в кой по точно кОнкурс участничките са без грим,като измити чинии?Никоя жена не е достатъчно красива,за да ходи без грим:)
Нищо подобно. Смея да твърдя, че изглеждам повече от прилично без абсолютно никакъв грим.

# 317
Няма никакъв смисъл от всякакви въпроси, които ще се попълват задкулисно от който и да е за който и да е и да се ползват всичките помощни материали в това число и Гугъл.
Или онлайн тест с 1 минута на въпрос, или няма никакъв смисъл.

Предлагаш доброволчески труд за разработване на онлайн теста и платформата?  Flutter

"Задкулисно попълване"? Каква е разликата на ЛС и в тема, като все е зад екран?
И сериозно ли някой мисли, че мис Офис 1997 г ще привика на помощ целия си колектив, за да "спечеля тука един виртуален конкурс"?  Shocked

Очаквам вече някой да предложи кандидатките да ползват аск.фм с камера, за максимална обективност. 

Предложението с номерата (вместо никове) за снимките и визитките е готино, подкрепям.

Цитат
Нищо. Няма смисъл от номериране с цел скриване на никовете.

Има смисъл, ако номерирането на снимки не е обвързано с номерирането на визитки.
Пояснявам и слагам в скрит текст за тези, на които не им се чете:
Скрит текст:
по визитките и по стила в тях ще се разпознае чий ник е зад номера (дори ако не е обявено кои никове участват, Катрала, как мислиш - да обявиш участващите никове или нито един, само на победителя? Тоест, не да обявяваш коя снимка на кого е била след финала, а да обявяваш кои са взели участие?).
Но ако номер на снимка и визитка не е един и същ, няма как да се върже снимка с ник. Ще дам за пример Акаша, понеже каза, че няма да участва, а и защото няма да ми се разсърди   bouquet - значи, знае се, че Акаша е един от участниците. Визитка N 3 е нейна, снимка N 5 е нейна, това се знае само от Катрала, но визитката се разпознава по стила, а снимката - няма как.

# 318
  • На земята, която е всъщност звезда.
Е, то въпросникА е ясен.

Коя е любимата ви реформа на Уго?
Ако можете да взривите само 10 американски града, кои ще бъдат те и защо?
Какво ще бъде първото нещо, което ще направите след скорошната и категорична победа на революцията в света?
Кое от малцинствата в България бихте изтребили първо?
Как е най-добре да бъдат премахнати гейовете?

това само за начало...

Joy Сори за спама, но е много добро.

# 319
Вместо да се вдигнете и да пратите снимки всички, само философствате. Нямала Ери вечерен тоалет - оправдания да саботира Катрала. Другите нямали снимки по бански. Обличаш банския и - щрак, Марийке на портрет.
Саботьорките - по 10 дни карцер! Другите да се снимат веднага в строй! Laughing
Цитат
И в кой по точно кОнкурс участничките са без грим,като измити чинии?Никоя жена не е достатъчно красива,за да ходи без грим:)
Щеше да е тъжно, ако беше права Simple Smile

# 320
Права,крива,това е моето мнение Peace
Ако видя снимката ти и тя ме опровергава,лично ще се извиня:)

# 321
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Жаклинс, аз снимки в този форум съм показвала много, и на поне половината съм без грим. Просто не обичам да нося всеки ден. На теб и да ти покажа сега, няма смисъл- убедена съм, че няма да ме харесаш, но това пак няма да ме направи "измита чиния" Simple Smile.

# 322
  • Пловдив
да няма наградени, които сега са съвсем различни (бременни,цоци,увиснали,сбръчкани...) и не мож' ги познае  Whistling

Какво?  #Crazy

Бременни не могат ли да участват?  newsm45

нямах това предвид! а че ще се прати снимка, на която не си бременна, а реално си! Аз съм "ЗА" снимки с бременни, както мъжът ми казва: Привличат ме бременни, много са сексапилни!
Моите снимки бременна са доста интересни, приличам на бременна ученичка в 7-8 клас.. ooooh!

и това за жената без грим, че е измита чиния ме утрепа, аз така си ходя 30 години и не се имам за толкова зле

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 01:16 от Josefin

# 323
  • London
Визитките няма да са такива, че да разкриват кой е ника, а само номера на участника и др. информация обичайна за визитка от девиз до пороци. Всеки участник ще кара с един номер във всички кръгове. Иначе ще стане една галимация особено по отношение на временното класиране и брой точки. Реално от цялата работа печелят форумките, които никой не е виждал и имат шанс за анонимност. Логично, че ако някой е бил нон стоп на показ няма как да остане анонимен, но засега форумките са свежа плът, която не се е излагала на показ из темите за снимки. Peace

# 324
но засега форумките са свежа плът, която не се е излагала на показ из темите за снимки. Peace

И все по свежи ще стават и все по-нови ще идват.
Bg mamma е все пак. Да се надявам, че все повече майки ще се регистрират. Peace
И ако се чувстват красиви, защо да не се покажат. Сега им е времето. Успех , Катрала ! Peace

Доста снимки съм виждала, красавици има много. Както и не толкова големи..
Но самочувствие имат всички.

Joy, ако правилно се сещам ти имаше своя снимка на профила ? Задържа я за известно време. Имаш изразителни черти, не всеки има твоя късмет. Аз и преди съм го споделяла, ако съм без грим хората се надпреварват да ме питат дали не съм нещо болна.

# 325
Не разбирам защо се почва с едни оправдания "аз се харесвам, не съм за изхвърляне" и т.н. щом някой започне да ви провокира ?  Laughing
Толкова лесно кълвете   Crazy

# 326
Права,крива,това е моето мнение Peace
Ако видя снимката ти и тя ме опровергава, лично ще се извиня:)
А, аз не се опитвам да се дам като пример. Но момичетата, които познавам и считам за красиви са си красиви и без грим. Да, по-добре са с (добър) грим, но определено могат и без него.

# 327
  • Другата България

Това с пороците....нещо като "пия по едно малко, слушам Камелия, пуша и харесвам Къванч ...не съм сигурна, че ще му изпиша правилно фамилията  Embarassed" ли ще е  или пак нещо, свързано с хигиена, къпане и косми? В смисъл кои точно пороци да си признават мацките, че и това е важно. Naughty

# 328
От мене лъха доброта! Не може да не мога да участвам, само защото съм дебела, имам цоцки и без грим дори сама на себе си не се показвам. Важното е, че сърцето ми е чисто и широко отворено за всеки.

# 329
  • Другата България
Теб всеки ще те разпознае, щото няма нещо дето не си показвала, а и визитката ти ще е ясна.Само пороците да изясним, ама ти всъщност нямаш такива  Wink, така че или пълна промяна, или в публиката. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт