МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 579
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 875
Малко офф:
Катрала, ако си боядисаш косата кафява ще си много по-хубава. Тези интересни черти не са за такова русо  Peace

# 1 876
  • London
Екзотична хахах Joy Joy!!! Шегувам се, нямам някаква специална история. Crazy

На Катрала мъжа е луд по руси азиатки. hahaha Била съм всякакви цветове от червено до черно. Mr. Green Така е по перверзно. Blush Mr. Green hahaha

# 1 877
Ааа , това обяснява нещата с русото Simple Smile

# 1 878
  • London
Иначе сега съм си взела с една идея по-тъмно русо, че наистина доста светло стана в последно време. Joy

Ето така се очертава да бъда тези дни като се наканя... Mr. Green

# 1 879
  • в 1001-та нощ
За кокошката и яйцето все съм си мислила, че е петела. Пък то било Дино.  Crazy

Joy hahaha разсмя ме с глас  Heart Eyes  bouquet

# 1 880
  • София
Пфуу, тия яйца и кокошки! Няма значение кое е първото, важното е да има световен мир!  bowuu

# 1 881
Стейси, харесвам хора с чувство за хумор (за Грей става въпрос).  Simple Smile
Скрит текст:
Любимият ми Грей се присъедини към голямото мнозинство. Cry Но беше забавен и много добричък, да
Не си чела темата за никовете Hug

Стейси  Hug, много съжалявам, че го написах по този начин. Исках да поясня, че става въпрос за теб. Съжалявам за Грей.

# 1 882
Преди години ме питаха и след известно четене на книги *тогава интернета беше с карта с минути* достигнах до посочения във въпросника.       

На колко години си била тогава? Simple Smile Помня картите, защото съм ги използвала.
И както каза Кукумицинка (какъв ник си си избрала Wink), скандал не е имало. Би ли споделила, кой ти е драснал да се обясняваш Praynig  Joy

# 1 883
Да съм била 2-3 клас. Беше голяма гордост да имаш карта с 500 минути и баща ми надзираваше чинно колко минути се изразходват.
Не мисля, че е честно да споделям ника на съфорумката. Може да се е изразила неправилно за събитията, които вече прочетох, но всеки прави грешки. Представях си някакви страшни сцени Mr. Green

# 1 884
Крайно незаслужени второ и трето място Sick ooooh!

Реално принадлежаха на номер 7 и номер 1 Naughty

# 1 885
Не мисля, че е честно да споделям ника на съфорумката.

Що да не е честно Wink. Тя как те е разпознала, нали беше анонимно участието?

# 1 886
ССФ в такъв изкристализиран и пародиен вид и аз не смятам, че наистина има. Разбирам какво се има предвид - жени с перфектен според техните думи лайфстайл, семейство, работа, фигура и пр. Но според мен главно качество на този вид жени е арогантността, усещането за лична непогрешимост, прехвърляне на отговорността за собствените грешки върху другите (ССФ не прави грешки) и чувството за извисеност спрямо отделна група хора. В този смисъл Aoi е точно тази участничка, която може да се каже, че страда от синдрома на ССФ. У другите не се забеляза подобно поведение. Пуснала тлъст жокер в отговорите - Катрала виновна, че не й е казала. За сравнение, давам държането на номер 1, когато беше показана първата снимка по бански - пое си отговорността, без да хвърля излишни обвинения. Такъв присмех и арогантност още в ученическа възраст към чуждите перфектни семейства малко ми е смешен - не се знае какво ще е, когато тръгне да създава собствено.
Разсъждавам си просто, може и въобще да не съм права, просто такива са ми впечатленията.

# 1 887
  • В Космоса
Крайно незаслужени второ и трето място Sick ooooh!

Реално принадлежаха на номер 7 и номер 1 Naughty

Това от каква позиция го изтъкваш с такова убеждение?  Confused

# 1 888
  • София
И тук да благодаря на всички коментиращи. Темата беше супер и като една истинска Мис Ви обещавам през следващата година да се грижа за световния мир  lovekiss

# 1 889
Такъв присмех и арогантност още в ученическа възраст към чуждите перфектни семейства малко ми е смешен - не се знае какво ще е, когато тръгне да създава собствено.
Разсъждавам си просто, може и въобще да не съм права, просто такива са ми впечатленията.
Перфектно семейство не познавам, моето  също няма да е такова. И в реалноста изпитвам присмех към тях, защото вместо да се работи по решаване на проблемите гледат да се пази имидж. Споделяла съм си семейните проблеми, не съм се правила, че живея перфектен живот без нито един облак.
Катрала не съм я нападнала, нека да не си преписваме чужди действия.  Към нея имам най - добронамерени чувства.

Общи условия

Активация на акаунт