МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 596
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 860
Хубаво е да имаш добри приятели, които да загърбват "странностите" ти. Аз бих си направила извода и бих продължила на татък без да се обяснявам  Peace

# 1 861
  • гр. София
Алкохолът се изпрарява, ако виното заври. А по принцип не трябва да завира.  Simple Smile
Тъкмо снощи си правих  Laughing Много е хубаво за зимата.

# 1 862
Алкохолът се изпрарява, ако виното заври. А по принцип не трябва да завира.  Simple Smile
Тъкмо снощи си правих  Laughing Много е хубаво за зимата.
Ами не завира, но аз алкохол не усещам и не се напивам, та по моята логика алкохолът си заминава  Thinking
За другите въпроси и отговори мислех да направя един бърз разбор, но се отказах... Ако някой е заинтересован, да, но иначе-  Naughty  Mr. Green

# 1 863
Стейси, харесвам хора с чувство за хумор (за Грей става въпрос).  Simple Smile

# 1 864
  • Ямбол
... А пропо.... успя ли да ме разпознаеш във въпросниците?
Не. Не съм се напрягала. Но имаше доста отрицателни в моя тест.

# 1 865
Лиляна, с теб се забавлявам много Joy , е знам дали си толкова "зла", по-скоро се съмнявам, но ме веселиш във всяка тема (подозирам, че не е комлимент)

# 1 866
Лиляна, с теб се забавлявам много Joy , е знам дали си толкова "зла", по-скоро се съмнявам, но ме веселиш във всяка тема (подозирам, че не е комлимент)
Да, все някой засича, все нещо отсича  Laughing

# 1 867
  • Варна
Стейси, харесвам хора с чувство за хумор (за Грей става въпрос).  Simple Smile
Скрит текст:
Любимият ми Грей се присъедини към голямото мнозинство. Cry Но беше забавен и много добричък, да
Не си чела темата за никовете Hug

# 1 868
Правилно реших да си изключа известията по темите, спестила съм си много.
За кокошката и яйцето - за огромно разочарование на всички, които се хванаха за гугъловия отговор, не съм преписвала. Преди години ме питаха и след известно четене на книги *тогава интернета беше с карта с минути* достигнах до посочения във въпросника.       
За ССФ - първоначално беше шега, но ми драснаха едно ЛС как заради моето ССФ станал скандал и да съм отишла да обяснявам Crazy Който се смята за ССФ - съжалявам, не сте ми приятни. Цялата тази утопия на перфектното семейство, което за всичките си години брак не е имало дори и един скандал + всички благинки на ССФ, е невероятна. Някои потребителки са се взели прекалено на сериозно.
За това, че ме разпознаха някои един от въпросите и това било против правилата - Катрала прегледа въпросниците и ме помоли  да редактирам един от отговорите, защото издава коя съм. Ако имаше проблем с друг от въпросите едва ли би спестила да ми го каже.
За много години. Close-mas:

# 1 869
Скандал аз не забелязах да е имало. Реално погледнато, почти никоя сигурно не се смята за ССФ, но на практика почти всички сме ССФ - средностатистически потребител(к)и, с много малки изключения. Да, ти също не си от изключенията. Някак не ти се получи смешката.

# 1 870
Е, кой пък си позволява на лични да пише и да казва кой къде да дава обяснения Rolling Eyes
После що ССф била такава или онакава ooooh!

# 1 871
Да, ти също не си от изключенията. Някак не ти се получи смешката.
Ах, извинявам се.

# 1 872
  • London
Аз не се считам за ССФ, дори смятам, че това е някакво ''имагинерно понятие'' във форума и изобщо такова животно нЕма. hahaha

# 1 873
  • Варна/Лондон
За кокошката и яйцето все съм си мислила, че е петела. Пък то било Дино.  Crazy

# 1 874
Аз не се считам за ССФ, дори смятам, че това е някакво ''имагинерно понятие'' във форума и изобщо такова животно нЕма. hahaha
хей, ти ли си на снимката? Каква ти е фамилната историята не тебе?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт