МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 579
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Ямбол
И тук да благодаря на всички коментиращи. Темата беше супер и като една истинска Мис Ви обещавам през следващата година да се грижа за световния мир  lovekiss
Световния едва ли ще го опазиш, но гледай форумния мир да ти е присърце.
Няма да ти е трудно, дотук поне показа неутрални позиции, но ясни и точни.

# 1 891
Такъв присмех и арогантност още в ученическа възраст към чуждите перфектни семейства малко ми е смешен - не се знае какво ще е, когато тръгне да създава собствено.
Разсъждавам си просто, може и въобще да не съм права, просто такива са ми впечатленията.
Перфектно семейство не познавам, моето  също няма да е такова. И в реалноста изпитвам присмех към тях, защото вместо да се работи по решаване на проблемите гледат да се пази имидж.

Ех, дете  Sad. Светът е голям.

# 1 892
Катрала, поздравявам те по случай завършването на кОнкурса!  bouquet
Честно казано последния кръг не ми се понрави-представях си го с повече шеги и закачки и с по-малко писане.  Wink
Поздравления и на койкой за успеха!  Hug

# 1 893
Крайно незаслужени второ и трето място Sick ooooh!

Касиране на изборите! Веднага!
 Joy

# 1 894
  • Ямбол
... На критикарките оттатък ще кажа- хванете се организирайте нещо съвсем сами, опитвайки се да задоволите целия Клюкарник (Лиляна, не ми излизай с номинациите в литературния, съвсем несравними категории са Mr. Green), и ако се справите по-добре, вадете кръста за Катрала.

Премествам този коментар тук, където му е мястото, защото искам да отговоря.
Аз само едно предложение изпълних и нямаше нито една критика, даже повечето се съгласиха, че е по-удобно така.
Сигурна съм, че ако аз се хвана да правя нещо, каквото и да е, ще бъде доста по-добро. И убедеността ми не произлиза от безпочвено самохвалство, а от наблюдения и съображения. Аз се допитвам и вслушвам в аргументите и критиките, докато Катрала не го направи. Получи се нещо, но нещото се превърна накрая в гавра и загорча.
Сигурна съм, че след време, ако отново същата се наеме, няма да има желаещи, не и след това изпълнение.

# 1 895
  • София
То и сега нямаше много желаещи... Което пък беше причината да се включа и аз (пък макар и не с най-подходящите възможни снимки).  Grinning

# 1 896
  • вятър в маслините, вятър над хребета
... На критикарките оттатък ще кажа- хванете се организирайте нещо съвсем сами, опитвайки се да задоволите целия Клюкарник (Лиляна, не ми излизай с номинациите в литературния, съвсем несравними категории са Mr. Green), и ако се справите по-добре, вадете кръста за Катрала.

Премествам този коментар тук, където му е мястото, защото искам да отговоря.
Аз само едно предложение изпълних и нямаше нито една критика, даже повечето се съгласиха, че е по-удобно така.
Сигурна съм, че ако аз се хвана да правя нещо, каквото и да е, ще бъде доста по-добро. И убедеността ми не произлиза от безпочвено самохвалство, а от наблюдения и съображения. Аз се допитвам и вслушвам в аргументите и критиките, докато Катрала не го направи. Получи се нещо, но нещото се превърна накрая в гавра и загорча.
Сигурна съм, че след време, ако отново същата се наеме, няма да има желаещи, не и след това изпълнение.
Донякъде си права. Но само донякъде.
Хайде сега представи си, че литературните номинации бяха в Клюкарника. Където са събрани не потребители по интереси, както е в Литературния и КиТ, а възможно най-шарената форумска тълпа. И всеки дърпа за своето си, и го прави шумно и често нетолерантно. Аз лично донякъде я разбирам Катрала защо не се съобразяваше с повечето предложения- като се съобразиш с един, после сто и един ще писнат защо не се съобразяваш и с тях.
И аз в момента организирам нещо в КиТ, подобно на твоите литературни анкети, отделно съм пускала анкети тук във форумните номинации- повярвай ми, разликата в реакциите и претенциите на гласуващите е огромна.

# 1 897
  • Ямбол
Фрейя/Джой, и ти донякъде.
Ни биха ме плашили нетолерантни, напротив даже, по-опасно е лицемерието.
Просто Катрала е много типичен саможив, ексцентричен и вдълбан в изкривена политика образ, който няма как да се сработи с масата тук. Тя си го направи за себе си.

# 1 898
То и сега нямаше много желаещи... Което пък беше причината да се включа и аз (пък макар и не с най-подходящите възможни снимки).  Grinning

Ти кой номер беше? Номер 5 или 7 ? Thinking Само тези два номера не се разбраха на кого са.

# 1 899
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не е въпрос да ни плаши, а че няма как да удовлетворим всички желания. А и крайният вид на конкурса се оформя и от гласуващите, не само от организатора. Твоите Малини например са много добре оформени като организация, но виждайки няколко пъти "Заеко, бягай" в контекста на най-лоша книга ми беше достатъчно да се откажа от участие.

В конкурса на Катрала най-недообмислен беше интелектуалният кръг според мен- хем беше решила да го направи по-завъртян от обичайното по конкурси за красота, хем никак не се получи. Но пък той не повлия на крайното класиране, така че аз лично и прощавам Grinning.

# 1 900
  • София
То и сега нямаше много желаещи... Което пък беше причината да се включа и аз (пък макар и не с най-подходящите възможни снимки).  Grinning

Ти кой номер беше? Номер 5 или 7 ? Thinking Само тези два номера не се разбраха на кого са.

Номер 2 Simple Smile

# 1 901

Номер 2 Simple Smile

А! Сладката бременна. Hug

# 1 902
  • София
Благодаря!   bouquet

# 1 903
Айде, Мис ССФ няма ли да прави някой Grinning

# 1 904
  • В Космоса
Айде, Мис ССФ няма ли да прави някой Grinning

Ху-ху! Crazy

Тук критериите ще са доста интересни. Grinning