СЕДМИ КЛАС - ще бъдем ли през зимната ваканция пас? - тема № 40

• 51 007
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
За Пловдив имате ли информация ще се провеждат ли други ПИ, освен Иван Рилски на 15.02.14г?

# 676
  • Дива Индия
Снощи в 23 ч. детето ме застреля с това:

Какъв е видът на изречението:

Според легендата Черепишкият манастир е получил името си от белеещите се кости на загиналите войници след битката на Цар Иван Шишман с османските нашественици, състояла се в района, при който манастирът е бил разрушен.

И другото е: Кое е подчиненото изречение в:
Без преувеличение може да се каже, че океанът определя климата на планетата.

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 13:02 от Инди

# 677
  • Пловдив
Инди, първото изречение нещо не е както трябва - района, при който  newsm78
или е след битката ...., при която
или в района където

така мисля аз

вторто
подчиненото е : че океанът определя климата на планетата.

# 678
  • Дива Индия
И на мен ми куца, ама детето по телефона така ми каза. Той спа у баба си снощи.

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 10:56 от Инди

# 679
Пробен по математика ще има на 09.02.2014 г. в СМГ.

Ех, че неприятно. Съвпада с пробния по БЕЛ в Регалия.
Дам, Регалия изгаря при нас Simple Smile

# 680
  • София
Пробен по математика ще има на 09.02.2014 г. в СМГ.
Ех, че неприятно. Съвпада с пробния по БЕЛ в Регалия.
[/quote]
Дам, Регалия изгаря при нас Simple Smile
[/quote]

Може да ги запишете на ПИ по БЕЛ в Междучасие, който е на 24.01., сега в петък от 14.30 ч., ако още има места.

# 681
  • София
Аз записах девойките на пробен в Регалия, без да знам кога се очаква пробният по мат в СМГ. Но ще ги оставя  все пак да отидат в Регалия,  тъй като после по мат могат да си  решат задачите и у дома (ясно е, че не е  същото като на пробен , но все пак), а и аз там мога относително точно да преценя какво са направили. Докато по БЕЛ нито съм в сътояние да им оценя тезата, нито преразказа. И като се има предвид, че на Регалия изпитите по БЕЛ са хубави, няма да ги "лиша" от предстоящия. Ако съвпадаше обаче  математиката на Регалия с тази на СМГ, щях да постъпя обратно. Simple Smile

# 682
За Пловдив имате ли информация ще се провеждат ли други ПИ, освен Иван Рилски на 15.02.14г?

В Академия 21 век провеждат пробни изпити по математика и БЕЛ  Peace

# 683
  • дядовата ръкавичка
И моето е записано на ПИ-БЕЛ в Регалия. Аз, честно казано, се чудя дали има смисъл от посещение на много изпити. Смятам да го изпратя и на един ПИ-математика в Междучасие и с това да приключим външните пробни.

# 684
  • София
Русалка, и аз разсъждавам като теб, затова ще пратя младежа в Регалия на БЕЛ,
а пробния на СМГ - вкъщи. Не знам до края на годината дали ще имат и един
оценен преразказ в училище, а преразказите и тезите ме притесняват повече от задачите.
Жалко, наистина, че съвпадението не е с ПИ на Регалия по МАТ.
За компенсация се чудя дали да не проверя за останали места в ПЧМГ тази неделя или
да отиде в Регалия и на МАТ на 16.02. (ще го попитам, все пак  Mr. Green)

# 685
  • София
На моят син сме му взели билети за театър на 16.02. с нас. Ще ходим за пръв път на театър 3-мата. Имам предвид на театър за възрастни. Не Куклен, Младежки или Музикален.
Ще го водим на "Вечеря за тъпаци" с Христо Гърбов. Малко култура няма да му е излишна. Wink
Аман само от математика и български! #Cussing out
Вече не и на мен ми омръзна това. ooooh!

# 686
Аз пък се късам от яд как можах да го запиша на курсове в неделни групи-така пропускаме де-що пробен има!!  Просто съм спала, четейки миналогодишните теми явно:-(
И пак призовавам , ако някой има отговорите от пи на междучасие по бел, да ми ги прати или качи в пощата. Благодаря!

# 687
  • Пловдив

В ОДК ще имат пробни началото на февруари, но не знам дали не са само за записаните при тях деца. Ще питам довечера щерката точно на кои дати ще са. Мисля, математиката е на 3.02, но не съм сигурна.

# 688
  • София
Здравейте всички! Следя ви редовно, но нямаше с какво полезно да се включа. Преди малко качих в пощата  вариант на втори ПИ по БЕЛ на школа "Междучасие", проведен на 19.01.2014г. С отговори още не разполагам, надявам се тази седмица да ги получа.
И в класа на моя седмокласник няма боледуващи деца. Всички са се стегнали за края на срока и са амбицирани да наваксат проспаното време от началото на учебната година, което ме изненадва приятно  Peace.  Дано така да продължава  Praynig Освен това за нас предстоят и спортни състезания, което е още един стимул за стягане и режим у дома, тъй като сме се разбрали, че ако се провали за срока (както беше започнало преди 2 месеца), тогава никакво предствяне на състезание.
Успех желая на децата на предварителните! От повечето от вас разбрах, че изпитите на "Междучасие" са по-трудни отколкото на другите школи, което не ме радва, тъй като нямам реална представа за това, къде е моето дете.

# 689
Някой да знае пробните на 09.02.2014 г в СМГ и в Регалия от колко часа са? Става въпрос за външни деца.

Общи условия

Активация на акаунт