ПАЗАРДЖИК - 49

• 133 343
  • 700
  •   1
Отговори
# 690
Чела съм противоречиви мнения за него. Аз съм доволна от д-р Николай Сотиров и д-р Запряна Иванова - неврологично отделение в МБАЛ Пазарджик (държавната болница). Д-р Иванова е с над 50 години стаж, възрастна но много опитна лекарка. Преподавала е на студенти по медицина.

# 691
  • Пазарджик
Здравейте! Не съм от града. Търся си добър невролог. В интернет откривам Зенко Асенов. Добър ли е?

Да, много добър специалист! Не е към здравната каса.

# 692
Д-р Мариана Стоянова в "Здраве"

# 693
Здравейте, някой може ли да помогне с координати на някой който може да поправи  мебели?

# 694
Здравейте бихте ли ми казали доктор Патишанов преглежда ли в Пазарджик. Звънях на регистратурата на Вива, но казаха че при тях не идва. Предполагам работи само в МБАЛ, но не зная там преглежда ли и как да запиша час.

# 695
  • Точно където трябва
Моля за препоръка за добър ортодонт.

# 696
Здравейте бихте ли ми казали доктор Патишанов преглежда ли в Пазарджик. Звънях на регистратурата на Вива, но казаха че при тях не идва. Предполагам работи само в МБАЛ, но не зная там преглежда ли и как да запиша час.
аз също се интересувах,работи само в отделението на болницата.Там няма как да си запишеш час за преглед.Основно в Пз се е насочил към операции.Не води и ЖК.

# 697
аз също се интересувах,работи само в отделението на болницата.Там няма как да си запишеш час за преглед.Основно в Пз се е насочил към операции.Не води и ЖК.
Вие кой доктор посетихте

# 698
Във Вива,ДКЦ към държавната болница за профилактичен преглед препоръчвам доктор Съдова.Аз се насочих към Пловдив,за водене на ЖК.

# 699
Здравейте!
Къде в Пазарджик се изследва костната плътност?
Казаха ми в Стоматологията на първия етаж, някой да се е изследвал там?

# 700
Здравейте!
Къде в Пазарджик се изследва костната плътност?
Казаха ми в Стоматологията на първия етаж, някой да се е изследвал там?
Д-р Гергана Аврамова работи там. Часове се записват в супер док.

Общи условия

Активация на акаунт