Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 060
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Вале прати ме на лекар вместо кака дака. Flutter
Кака дака отивай на лекар !Надявам се да открият проблема и да е решим.
Коконке тапата при мен беше белезникаво розово.
Майка ми е раждала 3 деца и не знаеше докато аз не родих ,че има такава тапа.
Не се притеснявай не е казано,че като е тя.Ще родиш на деня.Аз родих доста след това 2 седмици.
Свекърва ми като и казах дигна всичко живо под пара ,че раждам. Joy

# 376
  • в сърцата на децата <3
Добро утроооо  Hug
Гледам днес аз съм първа, та да сложа кафенце и закуска -

Коконче, стискай кълки! Още малко! Да те успокоя - моята док беше казала, че тапата понякога не пада наведнъж, а ако е по-едро бебето (или както при теб са две) може да започне да се лющи преди термина. Тежи ти вече, за това. Лягай и вдигай краци, всичко ще е наред. Аз 3 седмици си ходих с разкритие, пък нищо ѝ нямаше на беба. Така че споко  Hug Hug Hug

Момичета, всички имате поздрави от Надин  Flutter Вчера по стечение на обстоятелствата се оказах в МОЛ-а и случайно видях, че има коледен базар. И се сетих за Надинчето... Минах, огледах... Ама пусти срам  Embarassed Викам си дали няма да ме сметне за хахо  Joy Ама накрая се пресрамих де  Mr. Green Страхотни неща прави, страхотен човек е! Имаме си подарък - играчка-дрънкалка, рибка. Малката почти изяде опашката  hahaha Ама е голяма радост!
Мушкатова, поръчано ми е да предам да идем днес да пием кафе. Аз честно казано хич не съм моларка, но ще трябва да ходя, че харесах в Карфур едно якенце за бебс за 20 лева и сигурно ще ходя да го взема, но ще е вечерта с ММ. Че с количката в автобуса не е работа. То нали знаеш колко често минава 24, а в неделя - още повече. Надин каза, че е до довечера, но пък забравих да питам до колко часа ще е. Та ако искаш отиди да пиете кафе, а ако е още там довечера ще мина да я видя пак.

Да се похваля - купихме за дребосъчка столче за колата. Харесва ми! Не е това, което бях решила, по-скъпа е, но пък има три позиции за гръбчето, а на това държах най-много. Оказа се, че тези, които са от 9 до 36 кг нямат нито един модел с подвижна облегалка. И купихме от 9 до 18. След това ще купим едно което е само долна седалка то е от 15 до 36 кг и е доста евтино. Да не говорим, че кой знае кога ще стане тези кг малката. Та така. Ето го -

Тити, от миналия ден се каня да пиша - мина ли ти уплахата? А ти не си ли заключваш входната врата?!? Пък ММ ми се смее, че непрекъснато заключвам!!! Стана ми навик от последната квартира - на горния етаж, в апартамента над нашия, имаше врачка. И доста хора първо пробваха нашата врата, а след това се качваха на втория етаж. Та за да не нахълта някоя бабичка в един прекрасен момент, просто ми стана навик. Натискали са вратата, страшничко си е. Нищо, че е безобидна бабка, сбъркала вратата. Направи си го навик - ключовете като отключиш ги преместваш от вътрешната страна на вратата и заключваш. Хем никога не ги търсиш къде са  Laughing

# 377
  • Пловдив
Привет, дами! Hug
Реших да се завърна във вашите редици....липсвахте ми!
Сега имам малко повече време, защото дребното е във ваканция от отбора....няма бързане за тренировки и ставане рано събота и неделя. Мачовете на Ботев свършиха.
Добре дошли на новите момичета.
коконке, не знам, какво е тапа или контракция, защото моето диване не искаше да излиза, та го преносих и със секцио родих.

След 2ч. ще водя дребното в една зала да изиграят с отбора един мач тренировачен....
И после започвам с коледните сладки, правих щолен за първи път, на вид го докарах, на вкус ще разберем по Коледа.

Лек и слънчев ден на всички.

# 378
Добро утро,момичета!
Ваничка,често се сещам за теб.Баща ми е луд фен на футбола и всеки път като сме там си спомням твоите писания за Ботев.Даже скоро даваха техен мач и през цялото време си мислех за теб  Hug
Коконче,и аз не знам какво е тапа,защото съм с планово секцио,но и тя да е пак не е казано,че веднага ще родиш.Има момичета изкарали доста време с паднала част на тапата.
Един съвет от мен-всички момичета са ти го казали-лягай и не ставай.Знам,че не е много приятно!За да родя Георги в 9-ти месец лежах 2 месеца и 2 дни.Даваха ми да ставам само до тоалетна,дори се къпех седнала.Стиска палци да изчакаш 3 януари.  Hug
Ангелче,благодаря за кафето и закуската.Аз също съм маниачка на тема заключване(не че ще спре крадците,ама ...).Даже ММ постоянно ме подиграва,че ходя и проверявам по 100 пъти.
Много е хубаво столчето,да ви е честито!

# 379
  • София
Добро утро и от мен!

Мерси за закуската и кафенцето!

# 380
  • Пловдив

Sta_di, Благодаря!  bouquet
 В четвъртък такъв студ брахме с дребното на стадиона, но беше последен мач на Колежа в този вид. Живот и здраве на 15.04.2015 отново сме там на новото бижу.

# 381
  • София
Вале прати ме на лекар вместо кака дака. Flutter
35:

Ужасно съжалявам, не  е било нарочно, наистина! Не се сърди на старата си дружка! Hug

Коконче, при мен тапата беше слузесто, гъсто, розовобелезникаво нещо, което изтичаше не наведнъж, а цял ден по малко.

# 382
Здравейте  Hug Вчера нещо стана с нета, та не можах да се включа, надявам се сега да няма проблем.
Първо да ви благодаря за страхотните пожелания, трогнахте ме до сълзи. Невероятни сте   bouquet
Ние с Дея сме добре, аз се възстановявам страшно бързо. Няма нищо общо с предишното секцио - от него пак се възстанових бързо, но сега е в пъти по - добре. Вече се движа и си се грижа за малката, днес я сложих и на гърда, изобщо малко по малко навлизаме в ритъм.
Мъжът ми ми е голяма подкрепа, направо не знам какво щях да правя без него. Неотлъчно до мен, непрекъснато помага на акушерките и на санитарките...Много се радвам че взехме решение (и че имаме такава възможност, де) да сме заедно в болницата, дори съжаляваме че и с Ванко не сме направили така...
Отношението на целия персонал е супер, точно такова, каквото трябва да бъде. Няма обиди и груби подмятания, няма сърдити лелки, всичко е на ниво - от санитарките до завеждащия отделение. И това в обикновена държавна болница, в градче на г.за на географията, с извинение. Значи може, не е като да не може...
Днес се надявам да видя и Ванко. Не знам обаче дали няма да сгрешим, в смисъл ако дойде и ни види че сме тук, дали ще иска после да си тръгне  Thinking Ще умуваме, ама ми липсва толкова много, че май май ще изпратя мъжа ми да го докара.
Това е от мястото на събитието, скоро пак ще се включа. Още веднъж благодаря на всички, прегръщам ви и ви обичам  Hug Hug Hug

# 383
  • София
Вио Hug, много се радвам, че при вас всичко така добре се подреди.
Кога планирани сте за изписването?

# 384
  • UK
Вио Hug Hug Hug

Аз съм добре, снощи обаче си изкарах акъла Rolling Eyes

# 385
  • Талант на 2012,2013 г.
Опаааа...Вио се яви, другарки мили... newsm44 Laughing

Много се радвам, Вио, че нещата вървят добре и че в една наша държавна болница има и свестен персонал.

А иначе... Добро утро на всички ви. Hug

Кокон...браво, мойто момиче! Железна си ти знам аз. Heart Eyes Hug

# 386
Добро утро!  Hug

# 387
Вио, радвам се че сте добре с малката Дея (вчера я писахме Деа ooooh!) Хубаво е че си попаднала на свестни хора в свястна болница, не вярвах че са останали такива в БГ
Кога ще се приберете в къщи с малката принцеса.
Страхотен мъж имаш, нека все така да ти помага с Ванко и с на тати принцесата  Grinning

Коконке радвам се че писа, мислех те цяла нощ. Сега си добре и спокойна нали

# 388
Добро утро! Радвам се за Вио и Коконката!
Ангелче, Надин, бях го планирала мола за днес, но мм провали плановете. Не е добре, поддържа Т, едва става от леглото. Няма как да му оставя децата (поне малката), а с тях е абсурд да се замъкна на кафе. Много съжалявам.

# 389
Надявам се до сряда да сме си вкъщи, пък ако може и вторник, ще е още по - добре.
Коконче, радвам се че днес си по - добре, стискай кълки, малко остана  Hug

Общи условия

Активация на акаунт