Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 054
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • UK
Вио Hug Hug Hug браво на теб  bouquet искам и аз така бързо да скокна и да се възстановя Hug Praynig

# 391
  • Fort Worth, TX
Добър  ден.Поизчистих и сега пия кафенце:-)

# 392
Вио Hug Hug Hug браво на теб  bouquet искам и аз така бързо да скокна и да се възстановя Hug Praynig

Така ще е, ще видиш. Бързо ще се възстановиш, особено като видиш двете бебки  Heart Eyes Така че вирвай краците и само ще командориш до трети  Laughing  kiss

# 393
Компютъра сдаде багажа. Да му се не види и къръка дето съм!

# 394
  • Бургас
Добър ден!
Радвам се, че Вио и Кокона са добре!
Поошетах, сега чакам свеки за едно бързо гости, после ще се упретна да направя едни меденки /за първи път ще ми е/
Приятен ден  Hug

# 395
Тръгнах да меся тесто за хляб, но май прекалих този път с брашното и стана твърдо. Дали ще излезе нещо или директно да го изхвърлям?  newsm78

# 396
  • в сърцата на децата <3
Ако мислиш, че наистина е станало прекалено твърдо - добави вода. Не знам дали ще мога правилно да обясня как се прави...
В купа слагаш тестото и правиш дупка по средата. В нея сипваш малко вода, примерно 1/2 чаша и размесваш. Ще стане лепкаво и кашесто. И премесваш наново. Ако мислиш, че може маята да ти дойде малко, добавяш и мая преди да премесиш. Успех.

П.П. Водата да е топла!

# 397
Аз понеже съм пълен новак в месенето, предния път стана идеално (късмета на начинаещия), ама сега нещо океках положението  hahaha Благодаря ти за съвета, ще пробвам. Пък ако не стане... Супермаркета е на 30 метра  hahaha

# 398
Ангелче тук масово точно входната не се заключва.Има едно като реЗе дърпаш и се затваря.Е вече се заключваме .Даже и верига слагаме.
Даже ходя и проверявам като стана мм дали е заключил.Вчера излизаха ,качих се и чакам да чуя че заключват.Малко ми е нервно ,но се надявам да се успокоя.Доволна съм от полицията тук.Действаха много адекватно.Макар и оня дръпнат идиот да е знаел какво прави и да няма отпечатъци.
Ще ходя на разпознаване по-снимка сряда сутрин.Стискайте ми палци да го разпозная тоя дивак.
Честита придобивка на бебка.С кеф да си я ползва.
Вале не се сърдя няма проблем Simple Smile
Вио радвам се,че си добре и се движиш вече.Разкажи ни после как е реагирал батко Ванко.
Чакаме снимка на Дея като се приберете вкъщи.
Ледено студена успех с меденките.Ще се справиш и мен ми беше за сефте вчера,но станаха.
Зора е печенето.

# 399
И лаптопа предаде Богу дух.  Явно винаги може да стане по-зле:-(...

# 400
  • при късмета
Привет,
чак сега се докопах до компа. Шефа се прави, че си е легнал, аз се правя, че му вярвам.
Вио страшно се радвам, че се възстановяваш бързо  Hug още малко и вкъщи.
Хортензия е така като тръгне, на човек му иде ....
Стефи аз за тесто хич не мога да помогна. На мен ми меси хлебопекарната
Коконче радвам се, че си добре. Не ставай, само няколко дни трябва да изтраеш. Тормози док за всичко което те притеснява и ни информирай
Кака Дака на мен така ми посинява над колената от вътрешната страна, обаче там е меко и кръвоснабдено. Брадичката те е така  newsm78 При мен е студова алергия, само зимно време така става. Дано се разбере какво е
На всички прегръдки  Hug

# 401
 Grinning Привет- мривет от мен !
Коконче,   стискай още  малко  не остана, да кажа й аз. Не знам какво е  това тапа,нито  водите са ми изтичали   с двамата ми  хубостника- Нали и с двамата   секцио,явно са ми пукали  водите,след като  са ми слгали упойка не знам. newsm78 Аз в  9  месец с  Калоян   едва дишах, представям си,тежи и,но  устискай  още малко  - Hug
Вио,радвам се,че сте добре  с малката  кукла .
Ангелче,мерси   за  закуската Hug
Снощи пих  до 1 часа туй вино, мм  кога  се е пребрал  не знам .Спахме до  13,30   всички  Whistling
Сега отиде   за закуски, аз пия кафе и после трябва   да чистя  ....
на всички   неспоменати   Hug

# 402
  • София
Добър ден!
Вио, радвам се че си добре.  Прекрасна си и ти и малкото съкровище. Поздрав най-сърдечен!   bouquet
Смърфи, замесих онзи хляб , дето ни го препоръча. Ако не стане с препоръчана поща ти го пращам. Simple Smile Heart Eyes Сега го чакам да втасва. Ми, то било елементарно, та чак да не повярва човек , че може и да стане хляб.
Направих си едно капучино + няколко  smile3546
Пак ще дойда.
Приятен ден!!  Heart Eyes

# 403
  • София
Ха ха, Виви, браво на вас- до 13,30.... CrazyМи децата?

# 404
 Mr. Greenи те   също  бяха   плен  на съня .Помня,че малкия се събуди  5 /аз едва гледах /,стоплих мляко  и го взех при нас . и пуснах  канала с детските  да гледа,кога е заспало между нас нз Whistling
в 8  баткото дойде и ми се извика в ухото   да пускам  Дора  на лаптопа .и пак съм откъртила,та чак   се събуждам и викам на мм  колко е часа   Mr. Green и той отговаря  13,30 Crazy
Сега  мисля, дали да не спретна едни меденки и аз за Коледа ?!? Thinking
ще  разровя  из нета

Общи условия

Активация на акаунт