Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 065
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Кака Дака стискам палци да не е нещо сериозно и скоро да се оправиш. Пиши след като минеш при лекаря. Не се притеснявай че ни товариш, нали сме тук да си споделяме и подкрепяме.
Момичета къде изчезна Морена, липсва ми. Дарилчето май също не се е включвала скоро, да не са ни се разсърдили нещо  newsm78
Няма да ви споменавам всички, не съм чела подробно темата  че тия дни имам малко повече работа, трябва да прехвърлям сайтове от един хостинг на друг и трябва да стане най-късно тая нощ
Марчева не споменавай само за сладкиша ама давай рецептата, обожавам като видя някоя нова изпробвана рецепта тук  Hug
Тази вечер мислех да направя меденките, ама се оказа че сме забравили да купим яйца а ММ е употребил всичките и не е казал.

# 361
  • София
Бабче, ще ти я дам но ти трябват яйца.
Оригинален американски Фъч
Скрит текст:
250 масло меко
3 жълтъка
1 1/2 ч.ч. захар
3 с.л. какао , окупени
1 1/2 ч.ч. брашно
белтъците на твърд сняг
орехи,
1-2 с.л. ром, ако няма може и без него
Работи се с миксер!!
Всички продукти се смесват , а белтъците се прибавят накрая на твърд сняг. Внимателно се обърква с шпатула да не спадне много белтъка.  Изсипва се в правоъгълна тавичка намаслена и се поставят половинки ядки една до друга наредени.  Ей, така една до друга, една до друга, една до друга. Ако нямаш толкова половин ядки, много хубаво го засипи с натрошени, но целта е в половинката ядка. Пече се на умерена фурна до "суха  клечка"
Това е.

# 362
Марче,вкусно изглежда!Ама аз не правя сладкиши,че няма кой да ги яде.ММ съвсем скоро прояде кекс.Ще пробвам по-нататък и нещо друго.
Кака Дака,стискам палци да не е нещо сериозно.И да се разпишеш след лекаря,да не ни оставиш в невидение.И не ни натоварваш,нали сме  затова.
Бебо спи,а аз се наслаждавам на тишината и спокойствието покрай мен.От няколко дни започна да "говори" и вкъщи е непрестанна лудница.Надявам се да е здрав във вторник.Лекарката каза,че ако пак чуе хрипове ще вадим тежката артилерия,а не ми се иска от сега да почваме със сериозни лекарства.

# 363
Марчева  Hug благодаря, утре ще купя яйца и ще спретна нещо от твоите сладкиши. У дома всеки ден да се правят сладки все ще има кой да ги изяде. И аз си хапвам да не заслабна, но да видиш двамата Цанковци как нагъват сладки. Две поредни вечери правих от твоите страхотни кифлички и се омитаха за отрицателно време. Ако знаеш със течен шоколад какви хубави стават. Следващия път ще купя халва да ги направя с нея. Преди години в Трявна правеха кифли с халва - обожавах ги.
Пред години се бях запалила от форума и едни руски форуми да правя торти (ще трябва да ви пусна снимки да видите някои от опитите ми  Embarassed) и нямаше по щастливи мъже от моите. Дори на вид не винаги да ставаха на вкус бяха великолепни - вътре бяха обикновено еклерови.

# 364
  • Бургас
Добър вечер, девойки!
Ста ди, ха дано не се стига до тежка артилерия, а се оправя детето!
Марчева, много апетитни рецепти, то чак пишман домакиня кат` мен ще почне да се върти из куФнята  Laughing
Кака Дака нямам идея какво може да е това с тези симптоми, но дано не е нещо сериозно Praynig
J M M  виждам от Бургас си, ако искаш да ти дам координати на моята фризьорка на която се доверявам толкова много, че ... а бе доволна съм. И аз съм къдрава/чуплива/никаква/ и като реша да се променям само и казвам действай, тя знае и се справя. На големи, големи патерици - да ти е жив и здрав ТМ. И да, големият ми син е в АЕГ.
Утре ще правим меденки в нашата къща /за сефте ще ми е/, да видим какви ще излязат newsm78
Ако са хубави ще се поФаля, ама ако не са - няма Heart Eyes
Айде лека ви вечер, че сега ще се наложи да викам крана от пристанището, че ММ заспа в хола на дивана и няма вдигане  hahaha
 Hug

# 365
  • UK
Добър вечер Hug

станахме ли лели??? Heart Eyes

Аз май се сдобих с контракции, направооо едвам вървя, явно едната бебка нещо ми притиска на левия крак и като го мърдам болиии, преди около час имах и кафяво на превръзката примесено с кфяви жилки мисля си, че е  част от тапата ... Thinking
Звъннах на док естествено, каза ми да изпия 2 таблетки но-шпа и 2 таблетки магнезий и ако има още болки да му звъня, пак ...
Болки, като си лежа нямам, но като стана не мога да вървя ... Пък щях да изпълнявам план-максимум Rolling Eyes

# 366
Коконке стискай кълките,още малко остана. Hug Благодаря ви момичета,в понеделник ще пиша какво е станало...

# 367
Коконке, тече ли още или само това беше?

# 368
  • UK
Коконке, тече ли още или само това беше?

Ми засега няма повече, ама това лие така и неразбрах, аз като му се обадих на док кой знае, как кръстосано съм му говорела

Вио, честита ти дъщеричка, Дея страхотно име!!! Hug Скоро да се гушкате у дома всички, каква радост, разревах се...

# 369
Коконке отивай да лягаш и стискай кълките, няма да се даваш. Трябва да устискаш още малко. Никакво ставане от леглото. Само това зацапване ли беше или продължава

Сега видях че сме писали едновременно

# 370
  • UK
баба Яка засега само това е/засега поне/, ама какво е, част от тапата ли е???

# 371
  • Бургас
Коконче беж в леглото, гледай още малко да ги задържиш тез` девойки  Hug

# 372
  • Талант на 2012,2013 г.
Коконче, не ставай ако трябва, лежи си. Аз не мога да ти дам инфо дали е част от тапата, защото и двете ми раждания са предизвиквани със системи. И водите ми ги пукаха. Не зная какво е тапа изобщо. Моите юнаци не искаха да излизат и четири-пет дни след термина. Явно им е било уютничко...

# 373
баба Яка засега само това е/засега поне/, ама какво е, част от тапата ли е???
За съжаление не знам дали е част от тапата, чувала съм че има момичета, които през голяма част от бременността имат подобни течения, но не знам. Дано да се включи някой който знае. Мисля си че като не те боли в легнало положение, може да не са контракции. Къде те боли крака като го мърдаш.

# 374
Коконке, тапата е (поне това, което аз видях) едно като желе, бяло-розово-кафеникаво с по-тъмни нишки. И си бяха доста големки парчета. Лягай и почивай. И пиши.

Общи условия

Активация на акаунт