Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 033
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Ех, маймуните подиграват ти се ,но ако беше се случило с тях,нямаше да им е така весело. На чужд гръб и 100 тояги са малко .
Дано да нямаш случай да използваш стола  Praynig

# 466
Конетса радвам се че писа и ти, сега вече мога да си лягам спокойно  Hug
И аз като теб си викам добре че си ти и Смърфи да има с кого да си разменя някой лаф.
Браво ще стане шофьор от теб, при вас е много интересно изкарването на книжка, няма нищо общо с тук. Аз на дърти години карах курса (35) ама сега ако мога няма да сляза от колата..Ще и свикнеш на габаритите и няма да имаш проблем, на мен отначало и на малката кола ми се виждаха кошмар габаритите.
Дано само мъжа ти (ако караш сега с него де) да е спокоен, да не те изнервя и да не вика и мърмори.
Мацки аз отивам да поспя че утре ще ставам в 7 (за мен е кошмарно рано  Mr. Green)

# 467
Весело им е ,че не отмъкна нищо .
Ама аз съм дзер как . JoyИскам куче ама никой не се навива на акъла ми.
Мм вика да да да си играя и него да изкарвам.
Ама ако имах да го сръфа.

# 468
  • София
Контеска, от теб ще стане шофьор прекрасен, то и в тези условия друг начин няма.  Бавно и спокойно. Но си носи винаги една лопата с теб, може и да ти потрябва, ей така я хвърли в багажника. Една година, май преди две зими беше в София наваля много сняг и съм затъвала жестоко. Лопатата ми свърши работа, но накрая ме изтегли един трактор. Успех на теб!
А за Италия, аз зная какво ме чака. Хубаво е. Не зная дали знаете, че там на 1.01 по традиция всички хапват леща. Леща и надробени залъци хляб вътре. Така за късмет, да наедрява годината и да е на берекет. А, телешкото....там вече е "друга бира", както трябва да бъде.
Аз си лягам.
Утре сутрин ви чакам на кафе!   Heart Eyes

# 469
Баба Яка, то и аз съм на почти 34 ,та те разбирам. Голям стрес ми е, хиляда неща да гледаш, прецениш и следиш. ММ  е от спокойните ,но аз съм кибритлийка и ще е страхотна гледката.
Ще се види ,засега има голям мерак да ми помага, обяснява бавно и не ме притиска, взел си е дневник на инструктора и след кое кога ми е показал и на какво да набляга. Много беше горд с мен,че си взех листовките с отлични резултати:
Пътен тест- 19 верни от 20 ,и Пътни знаци 29 от 30  bowuu
Сега ще карам 9 месеца с лиценз на обучаващ се шофьор с опитен водач до мен винаги и след това към септември ще се явявам на кормуване за книжка категория "Новак" .
 Малко е странна схемата тук, но поне  направено да покараш доста преди да ти дадат книжка и да си уверен на пътя.
Марче, благодаря ти, много кураж ми вдъхваш!!
Хи,хи, лопата , резервна гума, кабели за дърпане и други ,нагревател за блока на двигателя и т.н. Отделно днес имах урок за засичане компресията на гумите ...
Изкарай страхотно в Италия и после снимки и впечатления ще чакаме с нетърпение.  Hug
Смърфи, извинявай ,чак сега го видях Sad(( Едно до друго са ми бутоните на "ф" и на "д" ..
Лека нощ и от мен   bouquet

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 15:50 от Анонимен

# 470
  • София
Добро утро!

# 471
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug
Люска, благодаря за кафенцето   bouquet
Много сте изписали вчера бре! Човек да не иде до село за 4-5 часа  Laughing

Ся по ред на номерата докато помня
Коконче, не се плаши от секциото. Аз бях в съзнание, не само, че в тая клиника не режеха под пълна упойка, но и аз не исках да съм в безсъзнание. Имам си причини, някой ден ще ги споделя като ти мине големия ДЕН  Hug Мога да кажа, че в деня на операцията нищо не боли, анестезията те държи до следващата сутрин. На другия ден аз не си исках обезболяващи, не ме болеше. Чак на втората вечер си исках и ми дадоха веднага, спах като къпана. Изобщо не е ужас някакъв. С чиста съвест мога да кажа, че ме е боляло повече от правене на зъб, отколкото от секциото.

Вио, моя съвет за мезе е следния - в магазини Билла правят по поръчка плато с различни неща. Моя позната беше поръчвала за повод и платото беше с френски сирена и сухи мезета - разни там Бри, Камембер, Горгонзола, синьо някакво, филе Елена, луканка... От тоя сорт. Увиват го в стреч фолио. Може и някой в домашни условия да ти направи. Но е подходящо мезе за бутилката хубава ракия или уиски. Или вино... Аз не носих нищо в болницата по няколко причини. Първо и основно - нито докторката ми беше на работа като ме изписаха, нито акушерката. Втората причина е, че платих много солидна сума за тия пет дена, в които бях там. И ако бях в държавна болница да не плащам нищо сигурно щях да напълня за 200 лева две торби да им оставя, ама при положение, че оставих близо 1500... айде, няма нужда.

Мушкатова, що така бре душко? Ако имаш нужда от нещо, свиркай  Hug Имам един приятел, който се занимава с ремонт на компютри, по принцип е малко отнесен и работи бавно, но пък разбира и прави качествено нещата. Ако искаш казвай, ще метнем при него машинките и ще ги оправи  Hug Hug Hug

И да се похваля - вчера купих на дребосъчка якенце от Карфур, има 40% намаление на домашни потреби и дрехи - излезе 11 лева. А е супер сладурско  Heart Eyes Ще разгледам аз до кога е това намаление, може и аз да намажа нещо  Mr. Green

За Коледа ММ си поръча ъглошлайф. Ще си го получи де. Тормозя го да ми каже той какво е намислил, ама... нъцки. Мълчи като комунист на разпит  hahaha Каза само, че е голямо, искам го и... не е кола  Laughing Laughing Laughing Щото го врънкам от една година насам за кола, но явно не е това. Та имате ли предположения? Неговите изненади по принцип са... "изненади" и вече май-май не се изненадвам... Та да видим. Не смея да се надявам тоя път да е различно, но пък знае ли се...

Целувки и  Hug Hug Hug Hug Hug на всички  newsm51

П.П. Абе нали уж от днес сайта щеше да е с нова визия?

# 472
 Mr. GreenМарче, аз  всичко имам  в багажника,ама  лопата нямам .
Лус, мерси   за кафенце .
Котеске, при вас  на ръчни скорости няма ли ? Аз все си мисля,че на ръчни трябва се научиш, имах една позната  караше на автомтик, после се наложе на ръчни да кара,милата  още не може стикне .  
Болни сме   #Cussing outтова е резултата  от сборните групи, и малки и големи  ...кашля  следобед на доки сме,ама май без  аб няма се разминем.Най-лошото,че и бебко ми кашля,аднес трябваше ваксина да бием  WhistlingЩе изпуснем  тържеството  в градината, то щеше да е в четвъртък,но едва ли ще се оправи тая  кашлица до четвъртък .
Аз като карах   курса се учих на кола  малка Ситроен  ксара  на дизел.лесно гарирах, и после кто се качих на моя таралясних, назад така и не се научих да е паркирам.Трудно ми беше  в нчалото,но се свиква.Моята кола е газ/безнин. А пък винаги ме е било страх от газ, колко мънкам на мъжо,ми вземе кола на дизел, той вика да дизел познала си ....зимата на тоя дизел не можеш запалиш.

# 473
Контеске,  честито за листовките . Mr. Greenи  книжка,така от раз   да вземеш ти желая   bouquet

# 474
  • софия
Добро утро!!!Чета ви отдавна,но сега събрах смелост да ви попитам-може ли да се присъединя към вас? Simple SmileАз съм на 32г. от София,щастливо омъжена с едно дете.В момента домакиня,но съм си пожелала през новата година-нова работа.Честито на Вио за малката принцеса!!

# 475
Добро утро!
Заведох Миша на градина, днес идва Дядо Коледа. Уж пари не дават да се събират, а 5 лв за плик с лакомства, 5 за театър, 4,50 за снимка, егати! Не ми е ясно как и празненство, и театър, ама как да е. Поръчала е книга и кукла, ще ги получи:-).
Ангелче, мерси, но имаме приятел с такъв бизнес, той поддържа компютрите у дома.
Развихрям се, отивам първо до Джъмбо.

# 476
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро и добре дошла, Магнолия. При нас е интересно, мисля, че и ще ти бъде приятно. Споделяме си почти всичко и сме готини... Laughing

Я каква визитка изтипосах...Да ми се неначуди човек.. Crazy

# 477
Добро утро и добре дошла, Магнолия. При нас е интересно, мисля, че и ще ти бъде приятно. Споделяме си почти всичко и сме готини... Laughing

Я каква визитка изтипосах...Да ми се неначуди човек.. Crazy

Heart Eyes това си  е  самата истина  , да не е лъжа .
Мушкатова,  то и при нас  3,50   за театъ, 4,50   за снимка   Cryдано се оправи  детенце до четвъртък,че да го пусна за 2-3 часа  , и после пак да си го взема ,ама  ще видим кво ще каже доки днес .
В нашата  градина  лакомтва не дават, нито торти за рд като има,нищо бе .....имало няква наредба  дрън-дрън.
Добре  дошла, Манголия ! Радваме се,че влезе  в нашите  редици ! Hug

# 478
  • в сърцата на децата <3
Добре дошла, Магнолия  Hug
Марѝ много добре ни е описала  Mr. Green  Hug
Мушкатова, дано не е сериозна повредата по техниката  Peace

Аз ако знаете какво направих снощи...  doh Купих си от черния петък на емаг един абсорбатор. Дойде и отлежаваше мм да го монтира. Вчера доживяхме и това. И реших да го тествам с фритюрника. Всичко 6, обаче контакта за фритюрника е на високо, до абсорбатора. И като съм пържила се е навлажнил. И като дръпнах щепсела и... гръмна  smile3517 #Onfire Паднаха ни бушона на контакта, главния бушон на таблото, главния бушон на таблото на блока и бушона на електромера  #Shocked Ама съм спец, а?  smile3506 ММ близо час се мъчи да го оправи, не знаехме, че можем и сами да пипаме при електромера, та накрая звъннах на аварийния екип на ЕВН. Евала на хората, след 20 минути имахме ток. Ама вечеряхме на свещи  Mr. Green И си изкарах акъла... До кога ли ще имам късмет... Аз като малка съм бъркала в бушон - да проверя има ли ток  Joy Имаше  Joy Joy Joy Joy

# 479
  • София

Валенце - вашата ситуация е по-различна от обикновен страх от зъболекари. Защо не говориш с лекарите да й сложиш в едно сокче някакво приспивателно, когато се унесе ще й сложите пълната упойка. Като се събуди, нищо няма да помни, иначе ще си спомни ужаса от слагането на пълната упойка. За нея ще е все едно е заспала.  Peace Не се притеснявай от упойката, тя не е тежка като при операциите в болницата и се понася много лесно и леко. Важното е да не се травмира детето!
Точно това сме решили да направим, когато зъбчето стане за правене. Само в една клиника в София процедират така и ще отидем там. Казаха ми, че в тази клиника правят така, с пълна упойка, и на възрастни хора, които изпитват страх, зъбите. Нещо като при теб, Марче.

Марче, разбирам те много добре, не се притеснявай! Hug И си права. Аз не бих се изразила точно по начина, по който ти, но всъщност бих казала подобни неща, за чувствата, които изпитва детето. Познавам я по-добре от самата себе си, познавам всичко в нея. аз зная, че всички майки си познават децата, но повярвайте ми, имам две деца, едното с проблеми, другото- от децата в норма, колкото и да мразя тези изрази. Та, познавам ги и двете. Обаче, при Бояна ...не знам дали ще ме разберете. Тя не може да говори. Само погледа и, всеки малък жесто, останал незабележим за околните, дори за баща и, аз го разпознавам от раз. Аз усещам кога ще е разболее, без да е проявила все още симптоми, усещам кога и на какво се радва, без другите да забележат, усещам я какво мисли, какво иска, какво не иска, какво ще направи...въобще не е същото като с другото ми дете. Не че там нямам усет, напротив, но е много, много по-различно.

Много ви благодаря за мненията! Hug

Магнолия, привет!

Общи условия

Активация на акаунт