Дано да нямаш случай да използваш стола
![]() | Конетса радвам се че писа и ти, сега вече мога да си лягам спокойно ![]() И аз като теб си викам добре че си ти и Смърфи да има с кого да си разменя някой лаф. Браво ще стане шофьор от теб, при вас е много интересно изкарването на книжка, няма нищо общо с тук. Аз на дърти години карах курса (35) ама сега ако мога няма да сляза от колата..Ще и свикнеш на габаритите и няма да имаш проблем, на мен отначало и на малката кола ми се виждаха кошмар габаритите. Дано само мъжа ти (ако караш сега с него де) да е спокоен, да не те изнервя и да не вика и мърмори. Мацки аз отивам да поспя че утре ще ставам в 7 (за мен е кошмарно рано |

(( Едно до друго са ми бутоните на "ф" и на "д" ..

Мога да кажа, че в деня на операцията нищо не боли, анестезията те държи до следващата сутрин. На другия ден аз не си исках обезболяващи, не ме болеше. Чак на втората вечер си исках и ми дадоха веднага, спах като къпана. Изобщо не е ужас някакъв. С чиста съвест мога да кажа, че ме е боляло повече от правене на зъб, отколкото от секциото.
Имам един приятел, който се занимава с ремонт на компютри, по принцип е малко отнесен и работи бавно, но пък разбира и прави качествено нещата. Ако искаш казвай, ще метнем при него машинките и ще ги оправи

Ще разгледам аз до кога е това намаление, може и аз да намажа нещо
Каза само, че е голямо, искам го и... не е кола
на всички 
това е резултата от сборните групи, и малки и големи ...кашля следобед на доки сме,ама май без аб няма се разминем.Най-лошото,че и бебко ми кашля,аднес трябваше ваксина да бием
Ще изпуснем тържеството в градината, то щеше да е в четвъртък,но едва ли ще се оправи тая кашлица до четвъртък .
това си е самата истина , да не е лъжа .
дано се оправи детенце до четвъртък,че да го пусна за 2-3 часа , и после пак да си го взема ,ама ще видим кво ще каже доки днес .

Купих си от черния петък на емаг един абсорбатор. Дойде и отлежаваше мм да го монтира. Вчера доживяхме и това. И реших да го тествам с фритюрника. Всичко 6, обаче контакта за фритюрника е на високо, до абсорбатора. И като съм пържила се е навлажнил. И като дръпнах щепсела и... гръмна
Паднаха ни бушона на контакта, главния бушон на таблото, главния бушон на таблото на блока и бушона на електромера
Ама съм спец, а?
ММ близо час се мъчи да го оправи, не знаехме, че можем и сами да пипаме при електромера, та накрая звъннах на аварийния екип на ЕВН. Евала на хората, след 20 минути имахме ток. Ама вечеряхме на свещи
Имаше
Не се притеснявай от упойката, тя не е тежка като при операциите в болницата и се понася много лесно и леко. Важното е да не се травмира детето!
И си права. Аз не бих се изразила точно по начина, по който ти, но всъщност бих казала подобни неща, за чувствата, които изпитва детето. Познавам я по-добре от самата себе си, познавам всичко в нея. аз зная, че всички майки си познават децата, но повярвайте ми, имам две деца, едното с проблеми, другото- от децата в норма, колкото и да мразя тези изрази. Та, познавам ги и двете. Обаче, при Бояна ...не знам дали ще ме разберете. Тя не може да говори. Само погледа и, всеки малък жесто, останал незабележим за околните, дори за баща и, аз го разпознавам от раз. Аз усещам кога ще е разболее, без да е проявила все още симптоми, усещам кога и на какво се радва, без другите да забележат, усещам я какво мисли, какво иска, какво не иска, какво ще направи...въобще не е същото като с другото ми дете. Не че там нямам усет, напротив, но е много, много по-различно.