Марче, освен чавката и "спри следенето".
И изобщо много съм издразнена с тази нова визия.
фотоапарат много ме изненада и зарадва , ама и аз много си го обичам 

Не знам кой ден,ще ми ист
ряскат бушоните .Ей, го довечера е на банкет, вдругиден пак, петък пак.....и аз сама с децата лудите ме хващат, че като няма й кой ми помага с децата и някой път и сама ,ще почна си говоря . 
я,бързо ни информирай .
я,бързо ни информирай .

Виви ме е изпреварила,но нищо,пийте второ
.

.На мен тези дни не ми се пише
,ММ напусна работа, сега е вкъщи,едно ми е свито на душичката,едно притеснено,как ,защо дали,все тези въпроси са ми в главата.Дори празниците няма да мога да изкарам нормално без да се притеснявам,и да правя сметки.Искам да поговоря с някого,но уви няма с кого
.Ох стига,че ще разваля и вашето настроение 
Мисля, че покрай празниците всички са изнервени. Що така? А при вас и другото... Не се ядосвай!
Аз още се чудя какъв ли ще е моя
Не е типично за мъжът да е такъв потаен. Накрая пак нищо няма да е измислил и вече ще го самообеся
Ама нямааааа 
Имам още близо 5 кг телешко, чудя се на какво да го готвя. Правих тас кебап, манджа с картофи, снощи на фурна с ориз...

.Всички болни да оздравяват,всички скарани да се сдобряват!Аз отивам да чистя и да готвя,днес ще имаме гости.
за всички прекрасни домакини. 
Но пък през зимата се наслаждавам всяка вечер на така любимото ми червено вино
Мъжът ми днес ще донесе 15 литра мелнишко вино и аз съм много щастлива.
и все се чудя дали не се сдобия с някой фотоапарат, защото все снимам с телефона.

, как те разбирам ако знаеш. И аз може да се каже че нямам приятелки. Такива истински, на които можеш да споделиш всичко и когато си радостен и най-вече когато ти е тежко. Иначе познати - бол, ама само за общи приказки.
момичета, на вън е едно слънце, дано и настроението на всички ни днес да е такова слънчево