Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 39 977
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
МариHug

Марче, освен чавката и "спри следенето".

# 661
  • София

Марче, освен чавката и "спри следенето".
Е да, де и пак излиза ли излиза, аааааааааа  #Cussing out И изобщо много съм издразнена с тази нова визия.

# 662
Марчева, не се ядосвай, ще се оправят нещата, още всичко във форума е голяма каша.
Контеса не се притеснявай, мисля че момиченцето ти е много отговорно, но няма лошо да и покажеш по някакъв начин че дори и да се случи да ги загуби да не се притеснява, че те децата много ги изживяват тези неща. Знаеш ли моя син колко време не искаше да носи пари в училище за да не ги загуби, не че някога е губил ама.

# 663
Валенцето и аз съм така, нямам си никой освен мъжа ми ,сестра ми е на 400 км всеки ден се чуваме, една колежка с която се виждаме 2 пъти в годината и се чуваме веднъж на два месеца.И на мен ми е много тежко че нямам с кой ни добро , ни лошо да споделя.
......
Вчера моя Дядо Коледа ми донесе първия подарък Simple Smile фотоапарат много ме изненада и зарадва , ама и аз много си го обичам Simple Smile

Значи и аз в кюпа на тези без приятелките(сестра ми е на повече от 2000 км) .. но поне майка ми е в съседния блок и винаги когато ми дотежи мога на нея да се "изплача".
Прегръдки за всички! Hug Hug Hug

Джейми, честит ти първи подарък!Със здраве да си го ползваш!  bouquet
И нашият Дядо Коледа преди 2 дни ни подари първия подарък - нов LCD телевизор.Много сме радостни всички вкъщи! Grinning

А тази сутрин цял час не мога да вляза във форума ... голямо чакане беше ..  Whistling

Да ви е лек и успешен денят!

# 664
Добро утро!
Писах, писах снощи и съм заспала без да публикувам. Половин чаша вино и трупясах, много съм зле!

# 665

Добро  утро .
Мен   ми  е  криво , скарах се   с  мм   и то за кво  , за глупости . #Cussing out
Тоя  моя мм  е такъв  работохолик,че няма ви казвам, понякога ми писва -само за  работа се говори,кви проверки ,ще имало,тея документи онея..... Tired ooooh!Не знам   кой  ден,ще ми ист ooooh!ряскат бушоните .Ей, го довечера  е на банкет, вдругиден пак, петък пак.....и аз сама с децата лудите ме хващат, че като няма й кой ми помага  с децата   и  някой път и сама ,ще почна си говоря . ooooh!
Скапа  ми се настроенитето и за Коледа  и за всичко .
Мамче,  днес  не си писала   какъв  празник е  Thinkingя,бързо  ни информирай .
хубав  да ви е деня на вас, то моя    от сутринтта ,като гледам как   тръгна  #Cussing out

# 666
Мамче,  днес  не си писала   какъв  празник е  Thinkingя,бързо  ни информирай .
Laughing
Днес няма именници ..
Доколкото съм запозната чак в петък е празник - тогава е Игнажден.

Съжалявам, че си се скарала с ТМ!
Кавгите обикновено все за глупости стават.Пожелавам Ви да се сдобрите и денят да завърши добре! spoko

# 667
Добро утро  Hug
Слагам кафето Hug Виви ме е изпреварила,но нищо,пийте второ Crazy.

Как сте момичета?
Мари дано днес си по добре Praynig
Контеске не се притеснявай,хубавите работи стават бавно  bouquet
ЖММ честит ви телевизор Hug
Искам първо да благодаря сърдечно на Лус и Вио за картичките.Благодаря Ви момичета,направихте черните ми дни ,малко по хубави.Пожеланията са прекрасни  bouquet Hug.На мен тези дни не ми се пише Cry,ММ напусна работа, сега е вкъщи,едно ми е свито на душичката,едно притеснено,как ,защо дали,все тези въпроси са ми в главата.Дори празниците няма да мога да изкарам нормално без да се притеснявам,и да правя сметки.Искам да поговоря с някого,но уви няма с кого Sad.Ох стига,че ще разваля и вашето настроение Naughty
Гуш на всички ви.

# 668
  • в сърцата на децата <3
Виви,  Hug Мисля, че покрай празниците всички са изнервени. Що така? А при вас и другото... Не се ядосвай!  Hug Hug Hug
Честити ви подаръци, мацки  Hug Аз още се чудя какъв ли ще е моя  newsm78 Не е типично за мъжът да е такъв потаен. Накрая пак нищо няма да е измислил и вече ще го самообеся  Mr. Green Никой не даде предположение какво може да е... Той каза "Много голямо и го искаш". Ама не е кола. Аз и още един апартамент искам  Joy Ама нямааааа  Joy

Люска, може ли да те помоля за рецептата да Бьоф Строганов? Извинявам се, ако не се пише така... Може и на лични  Peace Имам още близо 5 кг телешко, чудя се на какво да го готвя. Правих тас кебап, манджа с картофи, снощи на фурна с ориз...

Гуш на всички, пак ша дойда  Hug Hug Hug Hug

Щастливка, как няма с кого - ние сме тук! Сподели... Ако искаш може и на лични да ми пишеш Hug

# 669
  • софия
Добро утро!Второ кафе пия вече,нещо не мога да се събудя.Вие вечер пишете много,аз пък точно тогава не мога да припаря до компа.Прибере ли се мъжа ми в нас изведнъж става лудница.Снощи почна нов сериал по нова-Имението Даунтън.Някой гледа ли го?На мен ми хареса.За приятелите...аз пък имам приятелки,но всичките са ми от детството,така да се каже проверени във времето и те мен и аз тях.И разбира се майка ми,сестра ми и братовчедките ми те са ми най-близки.Но на първо място е дъшеря ми-тя ми е най-добрата приятелка Grinning.Всички болни да оздравяват,всички скарани да се сдобряват!Аз отивам да чистя и да готвя,днес ще имаме гости. Hug за всички прекрасни домакини.

# 670
Здравейте  Grinning

Присъединявам се с кафето. Навън е грейнало едно слънчице и ме обзема такава носталгия по топлото време... Не мога да вирея на студ. Енергичността ми е пряко свързана със слънцето и топлината  Simple Smile Но пък през зимата се наслаждавам всяка вечер на така любимото ми червено вино  Wine Glass Мъжът ми днес ще донесе 15 литра мелнишко вино и аз съм много щастлива.

J_M_M, страхотен подарък. Аз много обичам да правя снимки  photo и все се чудя дали не се сдобия с някой фотоапарат, защото все снимам с телефона.

Barefoot Kontesa, обожавам да чета разказите ти. Засичала съм те и в други теми и много харесвам начина ти н мислене  Peace

Смърфиетка, как изкарахте вчера?

Мари, взимайте време на мерки. Моят мъж е с кръвно от ученик. Правили са му изследвания и какво ли не, но така и не са могли да ката на какво точно са дошли. И от съвсем млад е все на хапчета. Сега е на 35 и все си има високо кръвно. През последните няколко месеца се влоши много и на няколко пъти съм била на ръба да извикам бърза помощ. Пак му направиха цял куп и пак не установиха причината. Хвърлихме цял куп пари по доктори, но то и докторите ни са едни... И той сега се храни по списък, спортува и пие един куп хапчета, но пак не се чувства добре.

Момичета, някой може ли да ми препоръча добре изглеждащ безплатен сайт, където мога да си направя сама интернет страничка?

# 671
  • UK
Добро утро Hug

ей писна ми от тази нахална реклама, вземи своя бърз персонален кредит, ми няма пък не щЪ кредити!!![/u] hahaha hahaha hahaha hahaha

# 672
Добро утро Hug

ей писна ми от тази нахална реклама, вземи своя бърз персонален кредит, ми няма пък не щЪ кредити!!![/u] hahaha hahaha hahaha hahaha
Е ти пък,ми пък защо нещеш? Simple Smile

# 673
  • в сърцата на децата <3
Офффф много дразни тая реклама...

Поли, дали сте пробвали с НВ-ВМХ? Знам, че във форума има доста момичета, които имаха проблеми с високо кръвно и благодарение на този вид хранене махнаха дори хапчетата... А за сайт - какво точно имаш като очаквания? Blogspot не е лош, има доста опции... За нещо по-професионално, обаче, ще трябва да плащаш. Ако е за нещо от типа на лични размисли и страсти, готварски рецепти и пр. - става, но за сайт примерно за реклама на продукт, който искаш да продадеш... Не прави добро впечатление окончанието .blogspot.bg или .dir.bg и от тоя сорт...

# 674
Валенце  Hug, как те разбирам ако знаеш. И аз може да се каже че нямам приятелки. Такива истински, на които можеш да споделиш всичко и когато си радостен и най-вече когато ти е тежко. Иначе познати - бол, ама само за общи приказки.
♥Mam4e♥ поне накрая си влязла. Снощи каква  каша беше а накрая форума и изчезна. Нямаше го поне до 2,30, та нощната ни среща се провали.
Виви благодаря за кафенцето. Ох тия мъже хич не са съобразителни. Дано още днес се сдобрите и ти мине ядът.
Щастливка благодаря и на теб за кафенцето и кроасана. Дано ТМ да си намери скоро хубава работа и да не се притеснявате.
J_M_M честит подарък. Да снимаш много с него и да споделяш с нас снимките.
polito_87 неприятно е това с кръвното. ММ също беше така, сега е доста по-добре, но пак го контролира със хапчета, но поне вече не го вдига. Но минахме през големи проблеми, не ми се споделя в темата за да не ви плаша. Дано да се открие причината и при ТМ и при на Мари сина и че последиците от високото кръвно не са добри.
kokona20 не се ядосвай, блокирай изскачащите прозорци, с какъв браузър си да ти помогнем. Чета за тази реклама ама не съм я виждала щото съм блокирала изскачащите прозорци и нямам проблем.
polito_87 сподели за какъв сайт става въпрос и може да те насочим. Ангелчето добре ти е казала за какво са подходящи безплатните сайтове.

Hug момичета, на вън е едно слънце, дано и настроението на всички ни днес да е такова слънчево

Общи условия

Активация на акаунт