Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 942
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 135
  • Сопот, Пловдив
Като една мрънкаща аватарка, не мога да не отбележа - виждам, че една голяма част от тези, които споделиха, че не им харесва намалянето на размерите на аватара, въобще не влизат в аватарните теми, което, предполагам, не е чак толкова трудно да се провери. И не че има някакво значение, разбира се, защото всички тези мнения ще се отчетат, че са на онези 30-40-50 потребителки от аватарната тема, които дразнят останалите 10 000 хиляди...  Confused Малко е обидно да се представят нещата по този начин, когато те всъщност не са така, но здраве да е, никой не ни пита какво мислим, за да се съобрази с нас. Тези, които не харесваха шаренията от подписите и аватарите имаха опция да ги изключат и да не ги виждат, така че не виждам с какво толкова сме нарушили на някой форумния комфорт, но щом така сте преценили...

Визията не ми харесва и заради вече много пъти споменатото преди мен, ново разположение на инфото за потребителя и "аватара". Пиша в много форуми, повечето чуждестранни, честно, аз такова нещо не съм видяла досега, не мисля че стои добри естетически. Другото, което ми се струва е, че е намалено полето за писане, за сметка на огромна лента встрани, която ти вади очите, и която аз, вероятно, никога няма да ползвам. Каквито и нови възможности да предлага форума като функционакност, едва ли ще ги разбера, свободното ми лично време в интернет и без това е ограничено, няма да губя време да проучвам новите функции на форума, просто най-вероятно ще огранича присъствието си тук, както направих с фейсбук преди време, след няколко драстични промени в облика и опциите, предоставени на потребителите там. Не че някой ще се притесни от този факт, разбира се, аз съм една от онези 30-40-50 потребителки, чието мнение сте избрали да пренебрегнете и от чиято липса посещаемостта ви няма да пострада. Но понеже питате, реших да си кажа.

# 136
  • Sofia
Категорично НЕ одобрявам новия облик!!!

Изчетох темата отначало-докрай и не мога да повярвам...

Да,аватарите със сигурност не са най-същественото нещо в живота и да-може би съм пристрастна,но аватар с размер 60/60 е направо подигравка/да не кажа-гавра/.В такъв случай може би е по-добре изобщо да ги премахнете...
Не мога да разбера,защо е необходимо да се лишава драгият потребител от индивидуалност?Да не говорим,че се сещам за поне три теми,които автоматично погребвате и стават излишни.
Къде точно е мисълта и грижата за потребителите???

Прочетох мнения,че има приятни,но и не чак толкова приятни аватари.По същата логика има приятни и не чак толкова приятни съфорумци.Дали и тях не бихте могли да смалите по някакъв начин...
Това е несериозно.Може би наистина е по-добре да се помисли за опция да може и да не се виждат аватарите.

Що се отнася до безумната подредба и още по-безумните реклами,мнението ми е като на болшинството съписващи до момента.

п.п.Извинявам се за малко резкия тон,но съм меко казано гневна и разочарована Peace

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 05:37 от avi10

# 137
  • Ямбол
....
Лиляна Ей такива заядливи и агресивни като теб трябва да ги блокирват от този сайт
Защо?
Защото имам друго мнение?
Аз искам същото за неграмотните, ама на - оставили са ги и те да се изявяват.

# 138
Перспективата личното инфо да е над текста на постовете не е хич добра идея.
В сегашния вариант (отстрани), инфото не натоварва, попада в периферното зрение и само ако искам, се съсредоточавам на него.
По важни са постовете и те трябва да са основни, а не информацията за пишещия.

Напълно подкрепям това мнение. Ама отстрани са сложили ленти с интересното от форума (които на мен донякъде ми допадат) и ако оставят информацията отстрани на мнението ще стане още по-тясно полето. По-добре да си оставятт отстрани големите аватари с инфо-то и полето с интересните теми да го изместят или да го направят да се скрива с минусче примерно и по този начин да се увеличава екрана с мненията.
Интересно обаче, това "интересно от форума" кой ще го определя. Интересното за едни сигурно няма да е интересно за други. От това, което прочетох, оставам с впечатление, че постоянно ще бъдат натрапвани потребители, мнения и теми като по-интересни, сякаш ние сами не можем да преценим какво ни вълнува. Не ми се вижда особено демократична една такава организация на форума и не ми харесва усещането, че съм манипулирана.

# 139
Мамма,
защо не пуснете анкета с точния и ясен въпрос "искате ли да се променят аватрите на 60/60 и инфото да бъде отгоре"  с линк из всички теми, за да видите дали са 30-40 човека? Вие би трябвало най-внимателно да следите какво се случва из форума. Ако влезнете в КиТ 95% от потребителите носят аватар на любим актьор, филм. Ако влезете в Романтика пак е така. Не само в аватарните игри, но и в един огромен и преобладаващ процент от потребителите са с някакъв аватар, който имат желание да носят. Момичетата вече много ясно го казаха. А Лиляна и мрънкането и не представляват форума. Забележете другите мнения, ако наистина ви вълнува. В което се съмнявам.

# 140
Аз така и не разбрах Лиляна, освен, че се яде с хората в тази тема, има ли някакво мнение по въпроса и какво е то??? Или просто й идва в повече свободното време напоследък?
Чети книжки, бе Лиле, какво се драпаш? Скоро форумът толкова много ще заприлича на хейтвания от теб фейсбук. Това не те ли притеснява?

# 141
  • Ямбол
Мамма,
защо не пуснете анкета с точния и ясен въпрос "искате ли да се променят аватрите на 60/60 и инфото да бъде отгоре"  с линк из всички теми, за да видите дали са 30-40 човека?....
За да си организирате вот, както само вие си знаете ли?

... Ако влезнете в КиТ 95% от потребителите носят аватар на любим актьор, филм. Ако влезете в Романтика пак е така. ....
А там са най дразнещите и неприятни аватари и подписи, цял филм имат някои.

... А Лиляна и мрънкането и не представляват форума. ...
Аватарите също не са основната идея на форума.

Аз така и не разбрах Лиляна, освен, че се яде с хората в тази тема, има ли някакво мнение по въпроса и какво е то??? Или просто й идва в повече свободното време напоследък?
Чети книжки, бе Лиле, какво се драпаш? Скоро форумът толкова много ще заприлича на хейтвания от теб фейсбук. Това не те ли притеснява?
Имам мнение по въпроса и съм го казала, казвам го и с всеки свой пост тук.
Не ми търси занимание, чети ти и гледай да са с картинки книжките, че явно ти липсва шаренията.
А иначе форумът и сега прилича на фейсбук. Повече предпочитам обаче да прилича на гудрийдс, където мнението и информациите са основни, а изображениета са доста по-малки.

# 142
  • I want it all and I want it now.
Категорично и аз не одобрявам новата визия за  орязването на аватарите.
Подкрепям идеята да се пусне анкета и се надявам да се съобразите с нея.  Peace

# 143
  • Варна
Струва ми се, че развитието, което имате предвид с новите промени, е по посока на превръщането на портала в информационна платформа, но истината е, че най-големият актив в момента е размяната на мнения. Не бива това да остава на заден план за сметка на преводни статии и платени съобщения, а се получава точно така. Аз лично съжалявам да наблюдавам тази трансформация.
Именно. Топзи аргумент, че в новинарските сайтове имало изведени актуални теми и те не пречат на никого ме разби просто. Това е форум!!! Или уж трябва да бъде! Как може именно форумната визия да бъде орязана и окепазена за сметка на информация тип новинарски сайт? Значи за да можем да гледаме отстрани "избрани теми", които заемат пространството и никого не интересуват се орязват визитките на потребителите, които именно са запазена марка на едно пространство, имащо претенции да е форум. Просто.. нямам думи.

Убивате желанието на човек да влиза въобще във форума по този начин. Огромна грешка!
И аз това написах, но незнайно защо се прие като несериозно изказване Tired

# 144
И аз съм за анкета, ако мнението на потребителите е наистина важно за вас.

Не съм вманиачена по аватарите, но те ми създават много настроение и подчертават индивидуалността на човека, интересите, чувството му за красиво и т.н. Аватарът е "лицето" на потребителя и да се смачка до нищожните 60/60 е наистина подигравка. Съмнявам се някога да свикна с това.

Това е.
С другите промени мисля, че може да се свикне постепенно.
Така или иначе ще ни нарушите комфорта за месеци наред, докато свикнем с новата визия, но поне не посягайте толкова грубо на личното ни пространство за свободна изява.
Нищо няма да спечелите с това - освен повече място за реклама.

# 145
Нищо няма да спечелите с това - освен повече място за реклама.

Ами, да ме опровергаят, но това е целта. Разбирам ги напълно обаче. Но пък след рекламата с ясновидката ме накараха да си инсталирам адблок и не само че не пратих смс на ясновидката, ами и другите реклами не виждам.

Аз понеже като една стара свекърва си дудна, че според мен вече е пито-платено и няма да пипат в кода, ще си сложа черен аватар и подпис в знак на несъгласие като го направят. Ако всички го направим няма да е шарено на някой госпожи (които явно не знаят как да спрат шаренийката, което доказва че каквато и функционалност да направите зян ще ви отиде...) и ще се постигне един доста траурен и постен вид, какъвто вероятно се цели, а единственото шаренко ще са рекламите, които може и 90% от полето да заемат, но проблемо  Wink

# 146
  • София
Аз за аватарите не съм ОК с размера, но предпочитам подписите или картинките в подписите да се намалят. В КиТ масово народа блести, свети, движи се... Кошмар!  Мечтата ми е да се махнат движещите и блестящи картинки.

# 147
Аз за аватарите не съм ОК с размера, но предпочитам подписите или картинките в подписите да се намалят. В КиТ масово народа блести, свети, движи се... Кошмар!  Мечтата ми е да се махнат движещите и блестящи картинки.

Самоцитирам се:

.... да си инсталирам адблок....

Махаш не всички подписи, а само тези които те дразнят - блестящи и мърдащи, а и такива в които гледаш късометражен филм съм махнала отдавна. Само тях - конкретни, не всички.

# 148
  • в сърцето на един мъж...
Лиляна, а защо трябва да копираме гудриидс? Това тук не е читалня, а форум. И ако трябва още веднъж да се изтъкне, че масово потребителя чете 50 нюанса сиво и го предпочита пред Стайнбек, предпочитам новите промени да влязат в сила доста по-бързо или изобщо да закрият форума Confused

# 149
  • Талант на 2012,2013 г.
Категорично НЕ одобрявам новия облик!!!

Изчетох темата отначало-докрай и не мога да повярвам...

Да,аватарите със сигурност не са най-същественото нещо в живота и да-може би съм пристрастна,но аватар с размер 60/60 е направо подигравка/да не кажа-гавра/.В такъв случай може би е по-добре изобщо да ги премахнете...
Не мога да разбера,защо е необходимо да се лишава драгият потребител от индивидуалност?Да не говорим,че се сещам за поне три теми,които автоматично погребвате и стават излишни.
Къде точно е мисълта и грижата за потребителите???

Прочетох мнения,че има приятни,но и не чак толкова приятни аватари.По същата логика има приятни и не чак толкова приятни съфорумци.Дали и тях не бихте могли да смалите по някакъв начин...
Това е несериозно.Може би наистина е по-добре да се помисли за опция да може и да не се виждат аватарите.

Що се отнася до безумната подредба и още по-безумните реклами,мнението ми е като на болшинството съписващи до момента.

п.п.Извинявам се за малко резкия тон,но съм меко казано гневна и разочарована Peace

Напълно съгласна с горенаписаното.

Аватарите ми носят успокоение,разведряват ме по някакъв начин, помагат ми да се измъкна о т сивото ежедневие на което съм подложена, а може би и не само аз...

Съжалявам, мислех да не се включвам, но аватарите за мен наистина са много.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт