Визията не ми харесва и заради вече много пъти споменатото преди мен, ново разположение на инфото за потребителя и "аватара". Пиша в много форуми, повечето чуждестранни, честно, аз такова нещо не съм видяла досега, не мисля че стои добри естетически. Другото, което ми се струва е, че е намалено полето за писане, за сметка на огромна лента встрани, която ти вади очите, и която аз, вероятно, никога няма да ползвам. Каквито и нови възможности да предлага форума като функционакност, едва ли ще ги разбера, свободното ми лично време в интернет и без това е ограничено, няма да губя време да проучвам новите функции на форума, просто най-вероятно ще огранича присъствието си тук, както направих с фейсбук преди време, след няколко драстични промени в облика и опциите, предоставени на потребителите там. Не че някой ще се притесни от този факт, разбира се, аз съм една от онези 30-40-50 потребителки, чието мнение сте избрали да пренебрегнете и от чиято липса посещаемостта ви няма да пострада. Но понеже питате, реших да си кажа.