Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 9, Коледна

• 56 939
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Сиси, добре, че коменира за името на авторката, за да разбера, че съм те объркала, аз имах предвид втората и третата от тези книги, не съм видяла, че и за първите питаш:

А довършвайки списъка, попаднах на няколко коледни книжки на изд. Дамян Яков, моля впечатления и за тях:

Та, имам предвид тази на Дамян Яков в обяснението си:

А тази не е точно детска, има малко рецепти, песни, коледно-новогодишни обещания, идея за подаръци и изненади, тостове, стихове, късмети, мъдри мисли... - от този род:

# 61
SZA, мерси и аз се зачудих откъде ги броиш. Wink Сега отивам на панаира и ще ги погледна. Hug

# 62
Благодаря за новата тема   bouquet

Ние тази седмица отбелязахме доста книги от каталога на Фют и сега започва здраво купуване.

# 63
  • София
Снощи борихме, борихме, борихме сбърканите картинки във "Вълшебникът Захариас търси коледните елфи" Simple Smile
Едва укротих каката да легне. На нея специално много й допаднаха тези "грешки". Даже историята не успяхме да прочетем цялата, детето искаше да гледа картинките.
Малкото също успя да се усети и да посочи тук-там нещичко.
И затова ще купувам и другата книжка за вълшебника.

# 64
  • на последния етаж
Сиси ♥♥, благодаря за времето и труда!
Моята дъщеря много хареса "Вълшебникът Захариас" и се забавлява търсейки грешките в картинките - едва дочетохме историята.  Laughing Доволна съм!  Grinning

# 65
  • sofia
Тази тема трябва да се чете с бележник в ръка! Ходих на панаира и не успях да купя всичко набелязано, защото го забравих!
Точно това правя в момента  Laughing ....като списъка с хранителни продукти. Че и издателството добавям, че няма да имам време се моткам много.

# 66
Ето още една стара новогодишна приказчица:
Щастливата елха, автор Димитрина Йосифова

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 10:54 от shokoladovo dete

# 67
Точно това правя в момента  Laughing ....като списъка с хранителни продукти. Че и издателството добавям, че няма да имам време се моткам много.
О,  издателството е задължително. Аз за някои книги се сетих, ама като не им знаех издателството, все едно да търсиш игла в купа сено. Днес отивам въоръжена със списък Simple Smile

# 68
  • sofia
Ако някой има впечатления от тази
Скрит текст:
 - http://hermesbooks.com/knigi/detska-literatura/chetiva-za-deca-i … e-vremena-cd.html да сподели,че съм я харесала и куп други де,добре че не сме в София,защото сигурно ще се разоря на панаира...
Светле, за деца, които обичат музиката е страхотна. Авторът е измислил някава история с коте, което минава през сезоните. На диска, музиката бива прекъсвана с обяснения за изразните средства...пияните селяни през есента, спокойствието на есенната гора - пуснаха ни част от диска да чуем - с две-три ръце ЗА. Цената от твоя линк е колкото е на панаира. И другите две от серията са страхотни, ама и без това влязох в преразход и нищо не взех Crazy Колежката взе за племеницата си Лебедово езеро.
Другите две, които си показала хич и не се сетих да погледна.

Личен отчет: Никола и Коледата - 7 лв; Вкусната география- 18 лв; последната от чудовищните серии на Атеа - 10 лв. (това са едни от малкото книги, които големия чете); една за резитба на овошки  Laughing (за половинката)
- за племеницата - 12,50 лв
- за 6 лв

"Чук и пук" и "Разбойниците..." ги продаваха в комплект за 20 лв.

# 69
Ето какво купих при моята обиколка на бързичко, да напиша, докато ми е прясно:

"Вероника и кокосовият дядо" беше на 10 лв., редовна цена 22 лв. Peace Взех точно тази книжка за мечето Падингтън, защото видях в съдържанието, че има коледна част! Simple Smile Сложиха ни и на нас печатче да си имаме за спомен. Както е видимо, Колибри разполагат вече с новата книжка за Никола, заредили са добре доколкото видях (детските книги ги дават в торбички от плат с Дора Изследователката )! Peace И съвсем нова коледна кника на Павлина Делчева-Вежинова, другата й е много хубава, надявам се и тази.
На щанда на Егмонт имах късмет, изтеглих си листче и спечелик електронна книга, избрах си най-новата на Джон Грийн "Хартиени градове", ще ми я изпратят. Имат и някаква томбола днес за Елиф Шафак. Попълних и анкета и ми подариха: .

Купих за подаръци също "Конрад или детето от консервената кутия", новата книжка за Петсън и Финдъс и още някои други за подаръци, които ние вече имаме.. И който се интересува от играта Клуб 2%, понеже сме я коментирали тук, има я на панаира, аз взех  - 21 лв.! Peace

И последно измежду книгите за възрастни, които взех, искам да споделя само едно заглавие, може да е интересно за някой, аз ще я сложа като част от коледния подарък на свекърва ми. Не е намалена - 12 лв.:

Аз макар че бях подготвена със списък, за съжаление (или за радост от фанансова гледна точка), разполагах само с малко повече от 1  час възможност за обикаляне и ми беше твърде недостатъчен! До някои издателства въобще не стигнах, напр. Grifin, точно за Захариас исках също да взема.
Много се разочаровах, че нямаше днес никой на щанда за "Голямото приключение на малкото таласъмче", няколко пъти проверих между 10 и 11.30 ч., но може би се е случило нещо непредвидено. Ако не успея да отида пак до панаира, ще я поръчам, но идеята беше да се запознаем и с автора. Wink

shokoladovo dete, ще добавя книжката към списъка!  Peace

Обикаляйки днес видях и други хубави коледни книжки, напр. на Макс Лукадо бяха всички по 5 лв., но аз все още съм предубедена към тях, а и сега бързах и не ги разгледах..

vesi1, честити книжки! Мерси за музикалните книжки, аз ги подминах, но имам желание занапред да се сдобием с тях, смятам, че ще дадат добра начална основа.

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 14:23 от Сиси ♥♥

# 70
  • sofia
Сиси, човекът тъкмо ги вадеше, когато минахме оттам- някъде към 12 ще да е било.

# 71
  • у дома
vesi1 ,мерси за споделеното-поръчах ги  Hug

Сиси ♥♥ на кой щанд е играта,че много ми трябват поне 2 броя за подаръци-децата ми явно са супер контактни и постоянно са канени на рождени дни и искам да си имам-друг е въпроса,че нямам идея кой да пратя на панаира,ама ще го мисля де...

# 72
  • Там, където мечтите се сбъдват
от панаира днес, както се изрази синът ми "Купила си ми книги чак до следващия панаир на книгата"
за малката - по повод на която в колибри ми подари супер удобна чанта от плат, хората ми се удмихваха в метрото и чак като се прибрах видях, че на нея пише Дора няма умора Grinning 

за Тошко:    

за приятелите на Тошко като коледен подарък -    

за следваща покупка съм си отбелязала "Вълшебната флейта" и "Вкусна география"

# 73
  • София
Някой може ли да ми каже, откъде в София да купя книжките за Дръндьото на английски език.

Благодаря предварително!

# 74
Някой може ли да ми каже, откъде в София да купя книжките за Дръндьото на английски език.

Благодаря предварително!

Видях ги в Буктрейдинг в Сердика център. Вероятно и в другите ги има.

Общи условия

Активация на акаунт