Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 9, Коледна

• 56 956
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Чудесна коледна тема.
Записвам се и нямам търпение да стигна до панаира ,но за съжаление това ще стане чак в неделя.

# 31
Дъщеря ми е запленена от тази книга, заради активния начин, по който участва в историята и усещането, че тя самата я играе и фантазира по нея. Точно това е замисълът на автора, нали г-н Райков?  Simple Smile
Да, разбира се. Simple Smile

Имаше 4 основни цели:
- Да развива фантазията на децата.
- Да ги учи, че нашите решения и действия променят хода на нашия (и не само) живот.
- Да изгражда активно връзката родител-дете.
- Да бъде изключително позитивна, като противовес на много други "детски" приказки.

Момичета имам ли разрешение да Ви цитирам? Страхотни неща сте написали, които ми стоплят душата.

# 32
Roo Roo, и аз тъкмо опаковах Коледните приказки и вече нямам търпение да дойде добрия старец, та да ни я донесе. И на мен ми направи впечатление за подобните книжки-игри, че даже и картинките им същите. Бях се засилила да купувам забавните игри за дядо Коледа, но като я разлистих и се отказах.
Много ме изкушавате с всички хубави заглавия, които споделяте  Hug

# 33
  • София
v_spasova, и аз взех миналата година две книжки от поредицата "В лешниковата гора", хубави са, но аз, честно казано, повече бих се радвала, ако бяха без стикери. Peace
Аз точно заради стикерите я взех. Една от препоръките на логопеда е малкото да лепи стикери.
И се надявам историята да допадне и на двамата.

Morena, аз прехвърлих книжката за вълшебника. За мен историята е приятна, не знам щерката какво ще реши. Ще видим довечера.

# 34
  • София-България, Израел - където си поискам
Благодаря за новата тема! Да се напълни с нови хубави заглавия  Laughing !

# 35
Момичета, когато поръчате от ТУК, идва ли нещо обратно? Като имейл или съобщение? Вчера поръчах "таласъмчето", но нямам никаква обратна връзка засега...... newsm78

Да, идва. Ще получиш имейл, когато поръчката ти е обработена и готова. На следващия или по-следващия ден си я чакай от Еконт. Аз я получих на втория ден. Сега може да са по-заети, не знам, нали авторът г-н Райков писа, че е в София на Панаира на книгата. Все едно, ще си получим поръчките тази седмица, предполагам.

Момичета имам ли разрешение да Ви цитирам? Страхотни неща сте написали, които ми стоплят душата.

Да, разбира се, може да ме цитирате.

# 36
Да, идва. Ще получиш имейл, когато поръчката ти е обработена и готова. На следващия или по-следващия ден си я чакай от Еконт.

Little wingels, благодаря!  bouquet Аз, като съм една припряна и нетърпелива ( все едно съм на 3 годинки и книжката е за мен, май не съм поразснала...... Grinning), питах и ми отговориха, че е изпратена вече. Не смогват да изпращат съобщения, със сигурност са по-заети в момента. Така че тръпна в очакване на "таласъмчето". Ех, голяма магия и тръпка са ми книгите, та дори и детските! Grinning Peace  

# 37
Morenka, ех, колко хубаво написано! На мен ми се иска същото!  Hug Трябва да се видим скоро! Heart Eyes Хайде догодина, обещавам да се организираме, че срамота!

Roo Roo, добре е, че сподели това за еднаквите книжки, макар че не би трябвало издателствата да го допускат..

v_spasova, ясно!

jakinik, ако може и с по-дебели потрфейли! Simple Smile Hug

# 38
  • Sofia
Ех, голяма магия и тръпка са ми книгите, ...детските! Grinning Peace  
Аха, само че за мен... особенно детските. Simple Smile Там ми е двойно щастието - веднъж аз им се радвам и още повече заради радостта на детето.  Grinning

... Хайде догодина, обещавам!
Подкрепям!  Grinning

Ру, аз също благодаря за инфото за припокриването при книжките, много полезно, като и без това се чудя кое да отпадне за сега, а ми се иска всичко да взема...  Hug

# 39
Ех, голяма магия и тръпка са ми книгите, ...детските! Grinning Peace  
Аха, само че за мен... особенно детските. Simple Smile Там ми е двойно щастието - веднъж аз им се радвам и още повече заради радостта на детето.  Grinning

Да, много специален момент е и усещането е страхотно - детенце, радващо се на книга, със сияещи оченца, вярващо на всичко, което е написано и поглъщащо всяка дума. Права си, двойна радост и двойно щастие е! Hug  bouquet

# 40
Моренка, крайно време е просто! Wink Hug

Моля ви за мнения относно книжките по-долу, ако някой ги има или има някакви впечатления. Харесах ги по принцип и разбира се ще гледам да ги разгърна на живо, но ще ми е полезно да споделите и вие! Картинките са линк:

А довършвайки списъка, попаднах на няколко коледни книжки на изд. Дамян Яков, моля впечатления и за тях:

# 41
Електорнни книги на български има, знам, но въпросът е такива за Киндъл специално - аз съм попадала само на защитен epub, който не ми се занимава тепърва да хаквам, при положение, че трябва да платя колкото за хартиената книга.
И аз млако офф, но заради това затруднение изпаднах в неприятната безтегловност да не искам да си купувам хартиени книги, но и да не мога да чета новите неща Sad

# 42
Здравейте,
Ние си купихме "Мистър Фини и светът надолу с главата" от изд."Сиела" с 40 процента отстъпка от НДК.
Взехме си и "Шишарко" с автограф от автора - ИК ПАН. Купихме и първата книжка от поредицата за "МЕЧЕТО ПАДИНГТЪН" с печат на мечето. Ох, колко хубави книжки има още за купуване..Simple Smile

# 43
  • на последния етаж
Аз взех днес четирите книжки от поредицата "В Лешниковата гора" и "Вълшебникът Захариас".

# 44
Цял ден се чудя защо никой не споделя за панаира и изведнъж се присетих, че има нова тема.
Аз искам да намеря и хубава книга, която разказва как се е зародила традицията за дядо Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт