Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 51 018
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Получих тая преса за коса от черния петък.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ESFQBHO/ref=oh_details_o04 … ie=UTF8&psc=1
Искам да спомена, че моята коса е с дебел косъм и трудно се изправя. Много се радвам, че си я купих просто е невероятна. От два дена косата ми седи абсолютно изправена, температурата се настройва според косъма и вид коса има на диплея човечета, които ти показват дали се изправяш правилно. Ами горещо я препоръчвам.  bouquet  bouquet  bouquet
Каква и беше цената. Аз имам тази на браун, купувана от България преди 5 години поне, но нещо не ми харесва, косата на втория ден/след преспиване/ почва да ми се чупи и не седи хубаво права. Косъма ми е слаб, косата като цяло не е някаква упорита, за да не могат градусите да се справят с нея - примерно. Сега се заглеждам в ghd преси, но ако се получи същото ще се изям и ми се ще да е по-евтина.

Получих и аз от черния петък Таблета на Леново йога, на пръв поглед изглежда супер - ние цялото семейство сме фенове на марката и сме само с такива компютри, детето ще си го тества и тази чанта - спокойно мога да сложа двегодишното си дете в нея - доста е големичка, но и интересна. И едно SSD за мен за подарък, което вече доста ми забърза лаптопа. Засега съм доволна. Май няма кодове за парфюми, нали?

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 14:05 от sis

# 406
Отстъпка от 10% отстъпка за Warehouse Deals от тези категории на немския амазон. Няма код, приспада се автоматично. Важи до 31.12.2013.

Благодаря! Има хубави оферти в склада  bouquet

# 407
Искам да попитам като си направил поръчка на празна карта, след това си внесъл парите как се финализира. Или автоматично си ги теглят.
Благодаря!

# 408
Здравейте,

колко дълъг е срока, в който мога да се обърна към Амазон за възстановяване на парите (за неполучена стока) след крайната дата, която ми е посочена за доставка. Продавачът е трето лице.
(например има ли такъв като 45те дни в ибей за диспут или няма огранничение)

Благодаря   bouquet

magi_ars,
ако са правили опит да си ги теглят и си нямала пари - влез в поръчката си и там има жълто поле Order Status: Your payment revision required. Цъкни на View details и си потвърди картата от retry or edit credit card.
А ако не са правили опит, то няма да ти 'свети' нищо и сами ще си ги изтеглят.
Не знам дали автоматично правят повторен опит да си ги теглят когато при първия си нямала, тъй като като съм си зареждала картата, веднага съм правила това, което описах по-горе.

# 409
  • Пловдив
Идвам да следя за следКоледни подаръци  Laughing ,  аз си купих едни дънки преди 2 седмици , с кодче което хвана само с една карта, която никога не бях ползвала в сайта... свърши се "далаверата" с кодовете.

# 410
Strawberry Cupcake, намерих го, но като го натисна ми изписва, че има нещо нередно с начина на плащане. Снощи като направих поръчката са изтеглили 26,71 лв., а поръчката е към 280 лв.

Благодаря    bouquet

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 15:08 от magi_ars

# 411
magi_ars,
От Your Account избираш Your Orders и още в началото на страницата пише Your attention is required to continue processing one or more orders on this page. Please see below to address the issue. пак в жълто. Както и точно над самата поръчка пише това, което ти писах преди Order Status: Your payment revision required.

Евентуално ако поръчката ти е от няколко неща, може да се е случило така, че са си изтеглили точно за това, за което си имала достатъчно, а за останалата част все още да не са пробвали да теглят  Thinking Просто предполагам.

Всъщност трябва и мейл да имаш ако са пробвали да теглят и е нямало достатъчна наличност.

п.с. Аз докато напиша, ти си се ориентирала.
п.с. 2 Ами някой по-запознат трябва се включи, досега при мен така са се получавали нещата  Thinking

# 412
Strawberry Cupcake,
Благодаря ти много! Да, 3 неща имам: таблета, раницата Дора и калъф за таблета. Сигурно за някое от тях са дръпнали.

# 413
  • Бг
Strawberry Cupcake,
Благодаря ти много! Да, 3 неща имам: таблета, раницата Дора и калъф за таблета. Сигурно за някое от тях са дръпнали.

Маги, ако са ти на три отделни поръчки е възможно да са ти дръпнали пари за някой от артикулите. Ако ли не, пробвали са, и са установили, че няма достатъчно наличност и твърде вероятно е тези пари да са ти блокирани.

# 414
Здравейте, по-евтини от тези филтри за кана брита дали може да се намерят или да ги поръчвам направо.
http://www.amazon.co.uk/Brita-MAXTRA-Water-Filter-Cartridges/dp/ … ta+maxtra+filters

# 415
Принципно са добре като цена (средно 2.5 п. на филтър).

# 416
Мъжът ми преди малко купил един филтър от Кауфланд за 14 лв.!!! В сравнение с 2,5 паунда. Както и да е. А да ми препоръчате топки за сушилня някой ако е вземал и от тези ароматизираните кърпи за сушилня...

# 417
Здравейте, по-евтини от тези филтри за кана брита дали може да се намерят или да ги поръчвам направо.
http://www.amazon.co.uk/Brita-MAXTRA-Water-Filter-Cartridges/dp/ … ta+maxtra+filters

Най-евтино съм ги взимала от Черния петък - 23 паунда за 12 бр. Един единствен път ги хванах на 28 паунда, а стандартната най-ниска цена на която ги купувам е 30 паунда за 12 бр. Преизчисли си ги на бройка и ще се ориентираш.

# 418
Някой да си е купувал тенджери, отзиви за тези http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0007ZFQIY/ref=s9_simh_gw_p20 … mp;pf_rd_i=468294

# 419
  • Бг

Аз, втора поръчка с тези Тефал чакам. Пуснати са и двата пъти до превозвач. Първите дойдоха в чудесно състояние. Вторите ги чакам след празниците да дойдат.

Общи условия

Активация на акаунт