Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните послания в публикациите?
Какви съвети се предлагат във форума за бъдещи майки?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните послания в публикациите?
-
Какви съвети се предлагат във форума за бъдещи майки?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са симптомите на бременността и кога трябва да се направи първият преглед?
-
Какви са препоръките за витамини и добавки по време на бременност и какви са опитът с тях?

Опитай се да не позволяваш на стреса да те побеждава. Използвай при нужда и изпитаният народен метод - теглиш им по една благословия и ти става леко, леко
.
На мен при първата ми бременност все ми повтаряха, че ще е добре ако успея да устискам поне до седмия месец, но аз си износих бебето до деветия месец. Накрая ми бяха казали да ставам само до тоалетна, дори да ям в леглото, а аз в последните дни ходих на фотосесия
. Убедена съм, че трябва да се мисли позитивно, макар че съм известна на всички със своя песимизъм.

Замислихме се за този пакет при Стратиева. 

, бях много нещастна като разбрах и се наложи бързо да търся нов вариант. В крайна сметка се върнах към лекарката от първата ми бременност, което не знам дали е много добре, макар да е добър специалист... Просто в последно време тук така са се комерсиализирали, че нямам думи...Знам, че в Бургас хич не сте добре с лекарите и често мамите идват да раждат тук.
Надявам се да не го изненадам, че много ще му дойде вече