Празници по италиански, тема 142

• 32 085
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Лени, ти историята с автомивката ни я беше разказвала, но ние не помним подробности. Освен може би объркването ти, че "аутомивка" значи автоматична, а не за автомобили Simple Smile.

Фио, ама той този тест е за деня, глей утре пак какво ще ти предрече. На мен ми даде големи парични успехи, и аз наистина похарчих много повече от обичайното ми за деня  Mr. Green. За любов каза, че ще вървят много криво нещата, но явно не е взел под внимание, че половинката е в Бари, ни сме говорили, ни сме се карали, вечерта излезе, само успяхме да си кажем колко се обичаме и да обсъдим редно ли е да подарим на разни лели един магнит за хладилник с нашите светли ликове или е кич та дрънка.

А на мен бг-мама си ми излиза по стария начин, никакви промени не виждам. Аз си го отварям обаче винаги само директно от линка към последния пост в подфорума.

Деси-Якамоз, кажи какво има, тъкмо ще разредиш малко от напрежението... Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 22:52 от tralala81

# 151
Значи, то е голяма тъпотия, ама много се ядосах.
На сестра ми гаджето постъпи в болница със скрита пневмония, и сестра ми се обажда и ме пита дали може да ѝ дам моя интернет да му го носи в болницата. Аз понеже имам такъв преносим и не плащам друг. Та едно на ръка това ме ядоса много, защото аз много съжалявам наистина, че е болен ама не виждам защо трябва да му давам моя интернет за неопределено време, нали ако беше за ден ок... И сега ми се налага да платя другия интернет, който не е преносим, но след като милия служител обясни как го пускат веднага, е познайте, не беше пуснат. И това ме ядоса още повече. Знам, че ще ви се стори голяма простотия и най-вероятно аз ще излезна ужасен егоист, ама това е положението, изнервих се още.
Навсичкото отгоре последното предписано лечение не действа пак и не знам вече... тука ревах цяла вечер (реджи, обадих се на твоя док, но 3 пъти вече не ми дига, утре ще пробвам пак).

# 152
 изпаднах в голямо съмнение аз колко струваше май преувеличих цената  , но 9 и 15 евро със сигурност не ( щом не съм я дала тутакси), помня голяма цифра аз със сигурност над 25 евро Може да е била толкова мръсна, че чичото да е решил да ме откаже  Mr. Green. ще пробвам и на други места, като му дойде времето  Twisted Evil, т.е напролет вън не ми е проблем, за 6 евро я давам на четки, вътре е зора. Пък и нашата кола има предница която е много идиотски удължена напред и едва сигам края на стъклото да го измия..неволи:)

ениуей, ако има общински програми да мият коли, свиркайте  Laughing

# 153
Якамоз, то сигурно нещо друго те е разстроило, а това с интернета - не че не е досадно - ти е дало повода и претекста да си поплачеш. Има нужда и от това понякога. Hug

Оф, това имането на кола се очертава все по-трудоемка работа. Данъци, такси, застраховки, ремонти, че и миене и прахосмукачене. Хм  Crossing Arms. Направо ми става едно такова еко, като се замисля и градският транспорт ми изглежда направо по-добрата алтернатива.  Thinking

# 154
Оф, това имането на кола се очертава все по-трудоемка работа. Данъци, такси, застраховки, ремонти, че и миене и прахосмукачене. Хм  Crossing Arms. Направо ми става едно такова еко, като се замисля и градският транспорт ми изглежда направо по-добрата алтернативаThinking

Когато живееш в град с градски транспорт и градски център, определено да!

Скрит текст:

# 155
  • UK

Оф, това имането на кола се очертава все по-трудоемка работа. Данъци, такси, застраховки, ремонти, че и миене и прахосмукачене. Хм  Crossing Arms. Направо ми става едно такова еко, като се замисля и градският транспорт ми изглежда направо по-добрата алтернатива.  Thinking

Да, прибавям и чистене на лед!И не на последно място - паркиране.

Мда, новата бегемамма за нищо не става - не ми дава да използвам емотиконки Sad Sad Sad

Деска, абе не съм чувала преносим Интернет да лекува пневмония да ти кажа, няма ли книги/списания/кръстословици за развличане на болните? Grinning

Азия, за Варна си права и то от доста време е така, ама знаеш - вкъщи при мама си е вкъщи, а и аз се прибирам доста рядко, така че пак ми е хубаво Simple Smile.

# 156
Здравейте,

аз искрено завиждам на хората, които от къщи се пъхат в колите си и не трябва да се влачат по градския транспорт.
Ljoli, аз също така смятам, но какво мога да направя? И сега съм без интернет у нас, което ме нервира много защото си говорим вечер с Матео  Cry

# 157
  • UK
Деска, в такъв случай може би е най-добре да си вземеш Интернета обратно - не мисля, че дължиш някакво обяснение.

Какво доживях да видя: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=753479.0

Пише, че е само за Мис-ки, но пък според мен и Мисис може да допуснат. Да се пробваме? Grinning Grinning Grinning

# 158
Хахахаха, аз със сигурност не бих участвала в такова нещо  Laughing
Ами не знам Ljoli , тъпо ми е много, надявам се днес да оправят домашния интернет, който платих вчера, че да не говорим от събота ще работя от къщи понеже съм отпуска и трябва да свърша с едни преводи преди да замина за Милано.

# 159
Сега е моментът да дойдат извънземните и да се включат в конкурса. При такава спонтанна и демократична организация, най-сетне има шанс обективно и неподкупно да се излъчи чужда представителка, която да достигне до Мис Вселена и да разбие монопланетарната хегемония.

# 160
  • UK
Чудя се в коя от категориите да се пусна: ''Морска нимфа'', ''Елегантно изкушение'' и ''Натуралната АЗ'. Може би "Морска нимфа" все пак, дори мисля да си лепна опашка на русалка или евентуално татус котва, ахахахаха.

# 161
Оле, ужасен е тоя нов изглед Sad

# 162
нoвият изглед е потрес, имах проблеми да ви прочета, голяма тъпотия, голяма.

# 163
тези ленти вдясно няма ли начин да се разкарат някак си?

# 164
Лени, има. Довечера ще напиша как, а ако искаш веднага, прегледай ми публикациите от вчера и виж как да препишеш филтрите. После ще кажа и нови филтри, тъй като форумът продължава да се обогатява...

Общи условия

Активация на акаунт