Празници по италиански, тема 142

• 32 088
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Реджи,няколко пъти вече те питам - ти какво работиш ? Rolling Eyes

# 181
Здравейте,
Благодаря Ви за отзивите, най-вече за аргументираните критики!

Утре ще бъде върнат старият изглед на тема за всички регистрирани (логнати) потребители, докато новият дизайн се преработи така, че да се разрешат поставените проблеми и същевременно да предлага възможността за развитие на новите функции, заложена в новия облик на сайта.

# 182
Гласувах, но не вярвам, че нещо ще се промени, оправданието е, че хората ще свикнат на всичко и недоволстват защото е ново все още. Много добре знам как се измъкват в такива ситуации.

# 183

И аз не си спомням, ако е казвала...  Rolling Eyes

Tralala, извинявай.
Не исках да те обидя.

Но (аз лично) не мога (не искам) да си представям да ставам през нощта за някой ранен полет примерно и с багажи и с дете да се чудя как да се придвижвам до летището

Няма проблем! Това с полетите е най-гадното... ние сега ще отиваме в Бари за Нова година за 10-тина дни, избрали сме си полети през деня, но пак е гърч с две бебета, не ми се мисли  Confused. В интерес на истината не ми се и ходи особено, ама не става, разбира се.

# 184

И аз не си спомням, ако е казвала...  Rolling Eyes

Извинете, но е безумно нахално да се настоява за такива ли4ни неща.

По въпроса за колата. В Милано специално транспортът е устроен така, 4е ако имаш ходене до центъра, става, ина4е е гола вода. Естествено ако нямаш пари за кола, застраховки и т.н.се оправяш и без, но е много сериозно ограни4ение. Примерно, мойта работа е на 5 мин.  с кола и на 20 мин с рейс плюс 4акането, плюс 4е ве4ер ме е шубе да отида от офиса до спирката, понеже "нормални" хора пеша не се виждат. 

# 185
Ами не настояваме, но е факт, че сме малко в този форум и се знаем кой какво работи и на кой зъб има пломба  Laughing.

# 186
E да, ама тази тема може да се чете и от външни хора и не всички искат да споделят много лична информация.
Ох, ще трябва да си купувам кола  Confused

# 187

И аз не си спомням, ако е казвала...  Rolling Eyes

Извинете, но е безумно нахално да се настоява за такива ли4ни неща.

Чак пък настоява... Rolling Eyes Shocked

п.с. Реджи -може и на лични ... Peace Hug

# 188

с приложена данъ4ната декларация

Yakamoz, може в на4алото да не ти трябва кола. После си прецени ти. Зависи къде ще си намерите жилище. Има райони, където не немислимо без.

# 189
  • UK
Е чак толкова нахално не ми се вижда да попиташ, пък човек да избере дали да отговори на въпроса какво работи. Все пак тук за раждания се разправя, за деца - тези неща ми се виждат по-съкровени от това човек къде ходи от 9 до 18ч. Освен ако не работи в НАСА може би  Confused.

# 190

с приложена данъ4ната декларация

Въпросът ми е към Реджина... Rolling Eyes ,и мисля че е няма нужда да се намесваш !  Naughty
Тя самата много говори за нейната работа ,така че поражда известно любопитство...

# 191
Е чак толкова нахално не ми се вижда да попиташ, пък човек да избере дали да отговори на въпроса какво работи. Все пак тук за раждания се разправя, за деца - тези неща ми се виждат по-съкровени от това човек къде ходи от 9 до 18ч. Освен ако не работи в НАСА може би  Confused.

забележи 4е няколко пъти ве4е пита, от моя гледна то4ка е нахално, нагло и невъзпитано. явно има хора, които изкарват живота си на показ, но дале4 не вси4ки са такива.  

# 192
О в началото със сигурност няма да имаме кола, лошото е, че вече съм забравила да шофирам  Blush ако изобщо някога съм знаела де хахаха
Според мен ако работа ти е по-специфична и мислиш, че може да те разпознаят по нея не виждам проблем ако не искаш да кажеш. Аз нямам проблем, защото не върша нищо особено и въпреки това, често си мисля, ето сега това като го напиша, дали няма вероятност някой познат да ме разпознае.  Mr. Green

ПС
На мен също ми е интересно какво работят някои от вас, но ме е срам да питам Simple Smile)

Ох добре че върнаха старият изглед на форума, как се разписахме пак Simple Smile

# 193
Е чак толкова нахално не ми се вижда да попиташ, пък човек да избере дали да отговори на въпроса какво работи. Все пак тук за раждания се разправя, за деца - тези неща ми се виждат по-съкровени от това човек къде ходи от 9 до 18ч. Освен ако не работи в НАСА може би  Confused.

забележи 4е няколко пъти ве4е пита, от моя гледна то4ка е нахално, нагло и невъзпитано. явно има хора, които изкарват живота си на показ, но дале4 не вси4ки са такива. 

абе ти като каква се явяваш на Реджина....мисля че тя е достатъчно умна да напише нещо по въпроса ,или пък да излезе от неудобната ситуация... Thinking Thinking

# 194
О в началото със сигурност няма да имаме кола, лошото е, че вече съм забравила да шофирам  Blush ако изобщо някога съм знаела де хахаха

препоръ4вам ти да запишеш 4асове кормуване. има такива за хора, които не са карали отдавна примерно. така ще посвикнеш с карането из Милано.

фио, нямам какво да допълна

Общи условия

Активация на акаунт